Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
0 DKK
Forside Premium Brands Ganni

Ganni (82)

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

82 Produkter fundet

Ganni

Her på siden kan du finde alt, hvad Miinto.dk tilbyder af Gannis lækre varer. Hvad end du står og mangler en ny kjole til den kommende fest med dertilhørende sko, en lækker, kvalitetssikker hverdagsbluse eller et nyt sæt fint undertøj, så kan du nemt og overskueligt finde det hos Miinto.dk. Så lad dig inspirere til din næste garderobe opdatering med vores gode udvalg af tøj og sko fra Ganni.

Ganni er et dansk brand med Nicolaj Reffstrup som direktør og Ditte Reffstrup som kreativ direktør. Hun er den kreative ildsjæl, som er ansvarlig for fire årlige kollektioner af unikt modetøj. Ganni blev lanceret med en mission om at berige selvstændige og moderne kvinder med sexet og finurligt modetøj, som ikke er inspireret af de nyeste trends i modebranchen. I stedet er brandets kollektioner af lækkert og unikt dametøj designet ud fra en filosofi om, at modetøj fra Ganni skal være smukt og klæde moderne kvinder. Derfor er Ganni garant for dametøj, som er en kombination af traditionelle klassikere og nye inspirationskilder, som er lige til at tage på og bevæge sig rundt i.

God international stil

Ganni stammer fra København og sætter en værdi i sin enkle og afslappede stil uden at lade sig begrænse heraf. Brandet har siden opstart formået at udvide internationalt med mange faste kunder fra hele verden, der har fået en stor kærlighed for mærkets stilsikre design. Gannis design er kvalitetsmode, der gør, at kvinderne, der går i brandets tøj, har mulighed for at tilpasse tøjet til deres egen stil og sammensætte deres egne individuelle outfits. Brandet er desuden kendt for sine fine mønstre, blonder og flatterende snit. Ganni bliver løbende inspireret af chikke pigers street style med fokus på og beundring af deres legende tilgang til mode. Deres stilfulde optræden lægger til baggrund for Gannis kærlighed til hjembyen København, hvor det hele startede og stadig står skarpt.

Se vores gode og brede udvalg af Ganni neden for og husk, at du kan navigere rundt mellem de forskellige kategorier, størrelser og farver i menubjælken til venstre for at finde netop, hvad du søger inden for vores sortiment af Ganni. Vi har altid lave priser og gratis fragt ved køb over 499 kr. Bestil i dag og få hurtig levering mellem 1-5 dage. Hold dig desuden opdateret hos Miinto.dk for udsalg, der løbende kan være af Gannis produkter. Når du shopper online hos Miinto.dk, støtter du lokale butikker rundt om i landet.

Leder du efter et godt tilbud, så tag et kig på vores side med udsalg. Vi sætter løbende flere varer til nedsat pris, så tag et kig og gør et kup. Ganni udsalg

Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+100.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands