GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
0 DKK
Robins Jean

Robins Jean (0)

Filter Ryd alt

KØN

Ingen resultater

Kategorier

Ingen resultater

UNDERKATEGORI

Ingen resultater

Størrelser

Ingen resultater

Farver

Ingen resultater

0 Produkter fundet

Robins Jean

Robins Jean
Robins Jean er et amerikansk brand, der er lanceret af den franske designer Robin Chretien. Robin Chretien er født og opvokset i Lyon, og hans mor var designer, mens hans far var kunstner – en kreativ kombination, som har beriget Robin Chretien med en unik, kreativ og karakteristisk designstil. Robin Chretien tog til LA i 1996 med drømmen om succes, og i dag er han en meget populær designer i USA.

Derfor nyder jeans, jakker, t-shirts, bælter og caps fra Robins Jean stor popularitet hos modeelskere over hele USA – såvel som i store dele af verden. Brandets produktudvalg er også kendetegnet ved et sæt guldvinger, som skal symbolisere kreativitet, frihed og succes, da det er værdier, der kendetegner brandets grundlægger Robin Chretien.

Robins Jean sendte den første kollektion af jeans på gaden i 2005, og siden har brandet nydt stor popularitet, da produktsortimentet hos Robins Jean er karakteriseret ved en fremragende pasform, lækre materialer og et moderne look – derfor ses jeans fra Robins Jean også på internationale stjerner såsom Alicia Keys og Kim Kardashian.

Designstilen hos Robins Jean er synonym med en forkærlighed for kreative detaljer og moderne trends, og produktsortimentet byder på et samsurium af modetøj, der er udført i denim – elsker du denim-inspireret modetøj, er Robins Jean det rette valg.
 

Filter

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.

Brug for hjælp?

Telefon: 8880 8686
Mail: info@miinto.dk

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

90.000+ produkter

Fra mere end 6000 brands