Robins Jean

Robins Jean

Køn

Kategorier

Farver

Størrelser

Pris

DKK
-
DKK

Robins Jean

Robins Jean
Robins Jean er et amerikansk brand, der er lanceret af den franske designer Robin Chretien. Robin Chretien er født og opvokset i Lyon, og hans mor var designer, mens hans far var kunstner – en kreativ kombination, som har beriget Robin Chretien med en unik, kreativ og karakteristisk designstil. Robin Chretien tog til LA i 1996 med drømmen om succes, og i dag er han en meget populær designer i USA.

Derfor nyder jeans, jakker, t-shirts, bælter og caps fra Robins Jean stor popularitet hos modeelskere over hele USA – såvel som i store dele af verden. Brandets produktudvalg er også kendetegnet ved et sæt guldvinger, som skal symbolisere kreativitet, frihed og succes, da det er værdier, der kendetegner brandets grundlægger Robin Chretien.

Robins Jean sendte den første kollektion af jeans på gaden i 2005, og siden har brandet nydt stor popularitet, da produktsortimentet hos Robins Jean er karakteriseret ved en fremragende pasform, lækre materialer og et moderne look – derfor ses jeans fra Robins Jean også på internationale stjerner såsom Alicia Keys og Kim Kardashian.

Designstilen hos Robins Jean er synonym med en forkærlighed for kreative detaljer og moderne trends, og produktsortimentet byder på et samsurium af modetøj, der er udført i denim – elsker du denim-inspireret modetøj, er Robins Jean det rette valg.
 

/ 13 Produkter

Brug for hjælp?

Telefon: 8880 8686
Mail: info@miinto.dk

Gratis ombytning

Passer dit køb ikke, bytter vi kvit og frit

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

60.000+ produkter

Fra mere end 1.400 brands

Brands Butikker Handelsbetingelser Om miinto.dk
Kontakt Spørgsmål og svar Returnering
Donér til Røde Kors Anbefal butik Bliv en del af miinto Sitemap
Miinto Denmark Miinto Sweden Miinto Norway Miinto Netherlands
Følg Miinto
Copyright © 2008-2017 - All rights reserved
Miinto Aps Prags Boulevard 49, st 9 DK - 2300 København S