GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
0 DKK

Fortroligheds og cookie politik

Fortroligheds og cookie politik

Miinto ApS indsamler dine personoplysninger, for at du kan indgå en handel med os på www.miinto.dk. Indsamling af dine personoplysninger sker når du godkender vores handelsbetingelser.

Vi indsamler nedenstående oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mail adresse
  • Information om dit køb
  • Telefonnummer er valgfrit


Miinto.dk foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere den vare, du har bestilt, til dig. Personoplysningerne registreres hos Miinto ApS og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via www.miinto.dk, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.


Hvad bruges mine oplysninger til?

Vi indsamler kun den nødvendige data og opbevarer den kun så længe den er nødvendig for formålet. Først og fremmest benytter vi dine oplysninger til at behandle og fremsende din ordre foretaget på www.miinto.dk. Vi bruger også dine oplysninger hos vores kundeservice og til at udbedre brugeroplevelsen på miinto.dk, samt i forbindelse med markedsføring og konkurrencer såfremt du er tilmeldt vores nyhedsbrev og har givet samtykke hertil. Dine oplysninger kan endvidere blive brugt i forbindelse med mistanke om svindel, samt efterforskning heraf.


Hvem deles mine oplysninger med?
Hos Miinto ApS handles der direkte med fysiske butikker på vores platform www.miinto.dk. For at butikkerne kan behandle og fremsende din ordre, deles dine oplysninger med de butikker/webshops, som skal levere din ordre.

Ligeledes deles dine oplysninger med eksterne distributører (herunder GLS, Posten) for levering af dine forsendelser og information om levering. Dette kan ske både via e-mail og på SMS.

Vi samarbejder derudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige er adm. direktør Konrad Artur Kierklo.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Rettigheder
Som registreret hos Miinto ApS har du følgende specifikke rettigheder, som du til enhver tid kan gøre brug af:

Retten til indsigt:
Du har til enhver tid til til at gøre brug af din indsigtsret, hvilket betyder at du har ret til få adgang til den data vi har registreret om dig.

Retten til at blive glemt:
Du har til enhver tid ret til at blive glemt. Hvilket betyder at du kan anmode om at få slettet al data vi har registreret om dig. Som følge af bogføringsloven kan vi dog ikke garantere at vi kan slette al data registreret om dig.

Retten til dataportabilitet:
Du har til enhver tid ret til at anmode om at få udleveret den data, du har givet os, i et alment anvendt maskinlæsbart format til videregivelse, til en anden specifik modtager.

Retten til indsigelse:
Du har ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine data finder sted, baseret på visse grundlag. eksempelvis kan du gøre indsigelse mod behandlingen af din persondata, hvis formålet er direkte marketing, samt profilering.

Retten til berigtigelse:
Du har til enhver tid ret til at få rettet dine registrerede data, hvis du mener at disse ikke er korrekte.

Retten til begrænsning:
I forbindelse med nogle af dine andre rettigheder har du ret til at anmode om begrænset databehandling i stedet for fuldkommen sletning eller under vurderingen af din indsigelse.

Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til Miinto ApS via e-mail: dataprotection@miinto.com. Du kan til enhver tid rette henvendelse til datatilsynet herom.

Oplysningspligt
Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: info@miinto.dk.

Cookies

Ved at benytte www.miinto.dk accepterer du, at vi bruger cookies. En cookie er en lille datafil, som vi lægger på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Ønsker du at læse om, hvilke cookies der bruges på www.miinto.dk samt hvorledes du sletter cookies, så klik her: www.miinto.dk/privacy-policy

Hvad er cookies?

Cookies er en tekstfil, der registrerer dit besøg på hjemmesiden samt din brugeradfærd. Oplysningerne registreres på brugerens egen harddisk, smartphones/tablets og andet IT udstyr. På den måde ved serveren (f.eks. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Det er forskelligt, hvor længe cookies gemmes. Nogle slettes når din browser lukker ned mens andre kan gemmes i op til 2 år.

Hvad bruger vi cookies til?

  • At forbedre din brugeroplevelse
  • At gøre indhold og tilbud relevant for dig
  • At genkende dig fra besøg til besøg
  • At gennemføre din bestilling
  • Statistik og til at måle trafikken på vores hjemmeside


Tredjeparts-cookies
Miinto ApS samarbejder med en række services, som også benytter sig af cookies på vores hjemmeside. Se herunder hvilke services og hvad de bruges til.

Google
Registrerer din adfærd på sitet og måle effektiviteten af vores annoncering.


Miinto
Registrerer præferencer omkring profil-login og om siden skal vises i mobil- eller desktop version.


Awin
Målretning og måling af reklamer du ser fra Miinto på tredjeparts-hjemmesider.

Optimizely
Bruges til at teste hjemmesiden og registrere adfærd ved forskellige layouts.

RichRelevance
Udvælger de produkter som præsenteres baseret på din udviste adfærd.

Facebook
Målretning af reklamer fra Miinto på Facebook og Instagram.

Shopalike
Måling af henvist trafik fra Shopalike.

Bing
Registrerer din adfærd på siden og måle effekten af vores annoncering på Bing.

Sletning af cookies
Hvis du vælger at slette cookies og stoppe med at lagre dem i din browser, skal du være opmærksom på, at vi ikke kan garantere dig en optimal brugeroplevelse på miinto.dk.

Internet Explorer
Sådan fjerner du eksisterende cookies:

Klik på 'Safety' (Sikkerhed) i kommandobaren yderst i højre side / 'Delete browsing history' (Slet browserdata) . Sæt flueben i 'Preserve Favorites website data' (Bevar data om favoritwebsteder) og i 'Cookies' / 'Delete' / 'OK'.

Sådan undgår du lagring af cookies fremadrettet:

Klik på 'Safety' (Sikkerhed) i komandobaren yderst i højre side. Under 'InPrivate Browsing' (InPrivate-filtrering) sæt flueben i 'Do not collect data for use by InPrivate Filtering' (Bloker automatisk) / 'OK'.

Mozilla Firefox
Sådan fjerner du eksisterende cookies:

Klik på 'Tools' (Indstillinger) i menubaren / 'Options' / 'Privacy' (Privatliv) / 'Remove individual cookies' (Fjerne individuelle cookies) / 'Remove All Cookies' (Fjern alle cookies).

Sådan undgår du lagring af cookies fremadrettet

Klik på 'Tools' (Indstillinger) i menubaren / 'Options' / 'Privacy' (Privatliv) / sæt flueben i 'Tell websites I do not want to be tracked' (Fortæl websteder, at jeg ikke vil spores).


Google Chrome

Sådan fjerner du eksisterende cookies:

Klik på værktøjsikonet øverst i menubaren / 'Tools' (Flere værktøjer) / 'Clear browsing data' (Slet browserdata) / sæt flueben i 'Empty the cache' (Browserhistorik) og 'Delete cookies and other sites data' (Cookies og andrewebsite- og plugindata) / 'Clear browsing data' (Ryd Browserdata).

Sådan undgår du lagring af cookies fremadrettet

Klik på 'Chrome menu' ikonet i browser toolbaren / Settings' (Indstillinger) / 'Show advanced settings' (Beskyttelse af personlige oplysninger) / 'Privacy' / 'Content settings' (Indstillinger for indhold) / 'Cookies' / 'Block cookies by default' (Bloker altid websites fra at lagre data) og (Bloker tredjepart-cookies og websites).

Logstatistik
Logstatistik bruges på miinto.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.

På miinto.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.