Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

Fortroligheds og cookie politik

Fortrolighedspolitik for www.miinto.dk

Hos Miinto Host A/S, CVR-nr. 33365322, Prags Boulevard 49, #9., 2300 København S, prioriterer vi fortrolighed og datasikkerhed højt. Medmindre andet er angivet, er Miinto Host A/S den dataansvarlige for håndteringen af de nedenfor beskrevne aktiviteter.

Denne fortrolighedspolitik gælder for vores håndtering af personoplysninger indsamlet fra dig, når du foretager et køb hos os, bruger vores websted og sider på sociale medier, ansøger om et job og interagerer med os som kontaktperson for vores B2B-kunder, leverandører og andre partnere.

Politikken indeholder retningslinjer for Miintos metoder til håndtering af dine personoplysninger og giver dig de oplysninger, du har ret til at modtage i henhold til gældende databeskyttelseslove.

  1. Hvis du besøger/foretager køb via webstedet

Det følgende afsnit beskriver Miintos håndtering af personoplysninger om besøgende på www.miinto.dk samt kunder, der foretager køb via webstedet.

Indsamling af personoplysninger

Miinto kan indsamle, behandle og gemme personoplysninger om dig i følgende tilfælde:

  • Når du besøger og gennemser vores websted
  • Når du køber varer online på Miintos webshop
  • Når du tilmelder dig Miintos nyhedsbrev
  • Når du deltager i en af Miintos konkurrencer eller events
  • Når du kommunikerer med Miinto
  • Når du bruger andre funktioner og tjenester, der tilbydes af Miinto

Typer af personoplysninger

Miinto kan indsamle, behandle og gemme følgende personoplysninger om dig:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mailadresse
  • Oplysninger om dine ordrer
  • Telefonnummer
  • Oplysninger, du angiver, når du opretter en brugerkonto
  • IP-adresse
  • Oplysninger om din brug af webstedet
  • Interesser, herunder hvilke produkter og tjenester du har vist interesse for

I forbindelse med køb via webstedet (f.eks. betaling for køb) giver du dine kortoplysninger. Miinto gemmer ikke kortoplysningerne, men bruger sine forretningspartnere til at gennemføre betalinger. Betalingsoplysningerne gemmes og behandles derfor af betalingsbehandleren.

Formål med behandlingen

Dine personoplysninger kan blive behandlet til følgende formål:

  • Administration af brugerkonto
  • Gennemførelse af ordrer
  • Fakturering og anden inddrivelse af betaling
  • Administration og opfyldelse af aftaler indgået mellem dig og Miinto
  • Distribution af nyhedsbreve og anden annoncering/markedsføring
  • Administration af konkurrencer og andre events
  • Markedsføring generelt
  • Administration af kundeservice og generel kommunikation
  • Afsendelse af servicemeddelelser
  • Udsendelse af kundetilfredshedsundersøgelser
  • Håndtering af anmodninger fra dig
  • Udvikling af produkter og tjenester
  • Statistik og analyse
  • Overholdelse af gældende love
  • Fremsættelse, forsvar og udøvelse af juridiske krav
  • Forebyggelse, registrering, efterforskning og bekæmpelse af sikkerhedsbrud, bedrageri og andre potentielt ulovlige aktiviteter


Grundlag for behandling

Miinto behandler personoplysninger på et eller flere af følgende grundlag:

  • Opfyldelse af aftale: Behandlingen af personoplysninger kan i nogle tilfælde være nødvendig for at opfylde en aftale mellem Miinto og dig, f.eks. ved køb via webstedet (artikel 6, stk. 1, litra b i den generelle forordning om databeskyttelse).
  • Legitime interesser: Behandlingen af personoplysninger er baseret på vores legitime interesser, når vi f.eks. udfører statistik, analyser, markedsføringsaktiviteter (som ikke kræver samtykke), udsender kundetilfredshedsundersøgelser, yder support og forbedrer og udvikler vores produkter og tjenester (artikel 6 stk. 1, litra f i den generelle forordning om databeskyttelse).
  • Samtykke: Miinto vil kun bruge dine personoplysninger til at sende dig produktoplysninger, nyhedsbreve og andet markedsføringsmateriale via e-mail, hvis du har givet dit forudgående og udtrykkelige samtykke hertil, medmindre gældende lov tillader os at kontakte dig uden et sådant samtykke (artikel 6 stk. 1, litra a i den generelle forordning om databeskyttelse).
  • Juridisk forpligtelse: Behandlingen af personoplysninger kan i nogle tilfælde være nødvendig for at overholde juridiske forpligtelser, f.eks. i henhold til regnskabsloven (artikel 6, stk. 1, litra c i den generelle forordning om databeskyttelse).
  • Lovkrav: Behandling kan også være nødvendig for at forhindre bedrageri eller for at fremsætte, forfølge eller forsvare juridiske krav (artikel 6, stk. 1, litra f og artikel 9, stk. 2, litra f i den generelle forordning om databeskyttelse).

Opbevaringsperiode

Personoplysninger, der er indsamlet i forbindelse med dine køb, gemmes som udgangspunkt i 3 år fra det sidste køb.

Personoplysninger, der indgår i regnskabsmateriale, gemmes i 5 år fra regnskabsårets afslutning, hvorefter oplysningerne slettes.

Dokumentation af din markedsføringstilladelse opbevares i 2 år fra det tidspunkt, du har trukket dit samtykke til at modtage direkte markedsføringsmateriale tilbage.

Vi kan dog opbevare personoplysningerne i en længere periode, hvis det kræves ved lov, eller hvis det er nødvendigt for, at et juridisk krav kan afgøres, gøres gældende eller forsvares. Oplysningerne kan også blive behandlet og gemt længere i anonymiseret form.

  1. Hvis du er besøgende eller bruger af vores sociale mediesider

De følgende afsnit beskriver Miintos behandling af personoplysninger, som du efterlader og/eller giver, når du besøger Miintos sociale mediesider, f.eks. Miintos Facebook-side (herunder Instagram) og LinkedIn ("sociale medier"). Afsnittet supplerer den generelle fortrolighedspolitik, der er udviklet af de individuelle sociale medievirksomheder.

Miinto og de individuelle sociale medier er fælles dataansvarlige for behandlingen af dine personoplysninger. Sammen med andre virksomheder forsøger vi løbende at have en dialog med de sociale medier om reguleringen af fælles dataansvar. I den forbindelse har både Facebook og LinkedIn offentliggjort et tillæg om det fælles dataansvar, som du kan få adgang til via følgende links:

Afhængigt af din adfærd på de sociale medier kan Miinto og sociale medievirksomheder indsamle følgende personoplysninger om dig:

  • Dine "likes" eller andre reaktioner, som du har udtrykt på siderne
  • Kommentarer, du skriver på siderne
  • Dine besøg på siderne

Miinto bruger dine personlige data til at forbedre Miintos produkter og tjenester og til at udarbejde statistik. I denne henseende bruger Miinto samlede data fra sociale medier via deres cookies, såsom data om alder, køn, civilstand, arbejde, livsstil, interesseområder samt indkøbs- og geografiske oplysninger.

Miinto behandler dine personoplysninger på grundlag af Miintos legitime interesser i at kunne forbedre Miintos produkter og tjenester, jf. artikel 6, stk. 1, litra f i den generelle forordning om databeskyttelse.

Du kan læse mere om de sociale medievirksomheders behandling af personoplysninger ved at besøge deres fortroligheds- og cookiepolitikker:

I henhold til den generelle forordning om databeskyttelse har du flere rettigheder, som du kan læse mere om i punkt 5 i denne politik. Den generelle opstilling af sociale medier og de aftaler, der er indgået mellem Miinto og de sociale medievirksomheder, tilsiger, at du skal kontakte de pågældende sociale medievirksomheder, hvis du ønsker at udøve dine rettigheder over for de sociale medievirksomheder. Dette skyldes, at kun de sociale medievirksomheder funktionelt er i stand til at tage de nødvendige skridt for at imødekomme de fleste af dine anmodninger.

Hvis du er Facebook-bruger, kan du udøve dine rettigheder ved at ændre dine privatindstillinger for at påvirke, hvordan dine personoplysninger vil blive indsamlet og behandlet, når du besøger og bruger Facebook-siden. Klik her for at ændre dine indstillinger eller få mere at vide om udøvelse af dine rettigheder: https://www.facebook.com/ads/preferences og https://www.facebook.com/settings

Hvis du er LinkedIn-bruger, kan du klikke her for at ændre dine indstillinger eller udøve dine rettigheder: https://www.linkedin.com/psettings/data-privacy/ og https://www.linkedin.com/help/linkedin/answer/50191?trk=microsites-frontend_legal_privacy-policy&lang=en

Men hvis du mener, at Miinto kan imødekomme din anmodning, er du velkommen til at kontakte os.

  1. Hvis du er jobansøger

Vi behandler de personoplysninger, der fremgår af din ansøgning og dit CV samt eventuelle vedhæftede bilag for at vurdere din ansøgning. Hvis du bliver indkaldt til en samtale, indsamler og evaluerer vi de oplysninger, du giver i den forbindelse. Grundlaget for vores behandling af dine personoplysninger er din ansøgning om indgåelse af en ansættelseskontrakt med Miinto, jf. artikel 6, stk. 1, litra b i den generelle forordning om databeskyttelse samt vores legitime interesser i at behandle oplysninger, som du selv har givet os, jf. artikel 6, stk. 1, litra f i den generelle forordning om databeskyttelse.

Derudover kan vi på baggrund af ovenstående søge på internettet efter relevant og tilgængelig information, herunder indhold på sociale medier. Vi vil typisk kigge efter oplysninger om dine tidligere ansættelsesforhold, aktivitet, kompetencer og arbejdsindsats.

Hvis stillingen kræver, at du gennemfører personlighedstest eller lignende, vil du blive oplyst om dette, når vi har behandlet din ansøgning. Resultaterne af sådanne test behandles fortroligt, men er medtaget i vores vurdering af din ansøgning. Resultaterne slettes, når vurderingen er afsluttet. Grundlaget for denne behandling er artikel 6, stk. 1, litra b i den generelle forordning om databeskyttelse.

I nogle tilfælde kan du også blive bedt om at indsende en kopi af din straffeattest, afhængigt af den pågældende stilling. Sådanne personoplysninger behandles også fortroligt. I sådanne tilfælde behandler vi personoplysningerne på grundlag af Databeskyttelseslovens § 8, stk. 3.

Som en del af vores vurdering af dig og din ansøgning kan vi få referencer fra dine tidligere og/eller nuværende arbejdsgivere. Vi indsamler kun referencer fra personer, du har angivet i din ansøgning eller har givet os. Grundlaget for denne behandling er artikel 6, stk. 1, litra f i den generelle forordning om databeskyttelse, eller hvis du har givet dit samtykke, artikel 6, stk. 1, litra a i den generelle forordning om databeskyttelse.

Vi anbefaler, at din ansøgning ikke indeholder følsomme personoplysninger, f.eks. personoplysninger, der afslører racemæssig eller etnisk baggrund, religion, fagforeningsmedlemskab, seksualitet, sundhedsoplysninger osv. Hvis stillingen stiller særlige krav til dit fysiske helbred, vil vi (efter en konkret vurdering) bede om dit samtykke til behandling af sådanne personoplysninger, jf. artikel 6, stk. 1, litra a og artikel 9, stk. 2, litra a i den generelle forordning om databeskyttelse.

Hvis du får tilbudt en stilling hos Miinto, vil din ansøgning samt yderligere relevante personoplysninger, der er indsamlet i forbindelse med ansættelsesprocessen, blive gemt i din personalemappe hos os.

Hvis du ikke tilbydes en stilling, beholder vi din ansøgning og eventuelle yderligere personoplysninger, der er indsamlet i forbindelse med ansættelsesprocessen i en periode på 12 måneder efter vores afslag, medmindre du har givet dit samtykke til en længere opbevaring af sådanne personoplysninger.

  1. Hvis du er kontaktperson for Miintos B2B-kunder, leverandører og andre forretningspartnere

Dette punkt beskriver Miintos politik for behandling af personoplysninger, der er indsamlet fra kontaktpersoner hos Miintos B2B-kunder, leverandører og andre forretningspartnere, der samarbejder med Miinto.

Indsamling af personoplysninger

Personoplysninger om dig vil blive indsamlet i et eller flere af følgende tilfælde:

  • Når din virksomhed eller den virksomhed, du er ansat i, indgår en aftale med Miinto, herunder køb af produkter eller tjenester, der tilbydes af Miinto
  • Når du har vist interesse i Miintos produkter eller tjenester, f.eks. ved at give Miinto dit visitkort
  • Når du siger ja til at modtage Miintos nyhedsbrev
  • Når du samarbejder eller kommunikerer med Miinto

Typer af personoplysninger

Miinto kan indsamle, behandle og gemme følgende personoplysninger:

  • Navne, e-mailadresser, telefonnumre og lignende identificerende oplysninger
  • Individuelle oplysninger, f.eks. foretrukne sprog
  • Organisatoriske oplysninger såsom firmanavn, virksomhedsadresse, stilling, forretningsområde, primært arbejdssted og land
  • Kontraktmæssige oplysninger såsom indkøbsordrer, fakturaer, kontrakter og lignende aftaler mellem din virksomhed (eller arbejdsgiver) og Miinto, som kan omfatte dine kontaktoplysninger
  • Økonomiske oplysninger såsom betalingsbetingelser, bankkontooplysninger og kreditværdighed

Sådanne oplysninger kan blive givet direkte af dig (primært via e-mails og anden korrespondance) eller af tredjeparter såsom din arbejdsgiver.

Formål med behandlingen

Personoplysninger indsamles til følgende formål:

  • Generelt til at planlægge, opfylde og administrere samarbejdet, herunder eventuelle kontrakter
  • Administration, f.eks. behandling af betalinger (herunder inddrivelse af udestående fakturaer), vurdering af kreditværdighed, udførelse af regnskab, revision og fakturering, forsendelse og levering samt supporttjenester
  • Nyhedsbreve og lignende markedsføringskommunikation
  • Håndtering af anmodninger fra dig
  • Generel kommunikation
  • Udvikling af produkter og tjenester
  • Statistik og analyse
  • Overholdelse og lovgivningsmæssige formål, f.eks. opfyldelse af vores juridiske og overholdelsesmæssige forpligtelser til at forhindre ulovlige aktiviteter
  • Løsning af tvister

Grundlag for behandling

Miinto behandler dine personoplysninger på et eller flere af følgende grundlag:

  • Opfyldelse af aftale: I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at behandle personoplysninger for at opfylde en kontrakt indgået mellem din virksomhed (eller arbejdsgiver) og Miinto, for eksempel i forbindelse med håndtering af ordrer, administration af samarbejdet, brugerkonti og profiler (artikel 6, stk. 1, litra b i den generelle forordning om databeskyttelse).
  • Legitime interesser: Vi kan behandle personoplysninger i overensstemmelse med vores legitime interesser i blandt andet at styre den daglige drift, herunder planlægning, opfyldelse og administration af samarbejdet eller vores legitime interesse i blandt andet at udføre statistik, analyse, markedsføringsaktiviteter (som ikke kræver samtykke), yde support samt til at forbedre og udvikle vores produkter og tjenester (artikel 6, stk. 1, litra f i den generelle forordning om databeskyttelse).
  • Lovkrav: Behandling kan også være nødvendig for at forhindre bedrageri eller for at fremsætte, forfølge eller forsvare juridiske krav (artikel 6, stk. 1, litra f og artikel 9, stk. 2, litra f i den generelle forordning om databeskyttelse).
  • Juridisk forpligtelse: Behandlingen af personoplysninger kan i nogle tilfælde være nødvendig for at overholde juridiske forpligtelser, f.eks. vores forpligtelse til at overholde sikkerhedskrav og forhindre ulovlig aktivitet (artikel 6, stk. 1, © i den generelle forordning om databeskyttelse).
  • Samtykke: Miinto vil kun bruge dine personoplysninger til at sende dig produktoplysninger, nyhedsbreve og andet markedsføringsmateriale via e-mail, hvis du har givet dit forudgående og udtrykkelige samtykke hertil, medmindre gældende lov tillader os at kontakte dig uden et sådant samtykke (artikel 6 stk. 1, litra a i den generelle forordning om databeskyttelse).

Opbevaringsperiode

Dine personoplysninger gemmes i 3 år fra afslutningen af samarbejdet. Oplysningerne kan dog gemmes længere i anonymiseret form.

Personoplysninger, der indgår i regnskabsmateriale, herunder dokumentation af ordrer, gemmes i 5 år fra regnskabsårets afslutning, hvorefter oplysningerne slettes.

Dokumentation af din markedsføringstilladelse opbevares i 2 år fra det tidspunkt, du har trukket dit samtykke til at modtage direkte markedsføringsmateriale tilbage.

  1. Generelle oplysninger for alle, der er omfattet af denne fortrolighedspolitik

Videregivelse til andre dataansvarlige og til databehandlere

For at opfylde ovennævnte formål kan vi give databehandlere adgang til dine personoplysninger, som på baggrund af en aftale med Miinto leverer relevante tjenester til Miinto, herunder leverandører af f.eks. it-tjenester, CRM-systemer, faktureringssystemer, markedsføringstjenester, kundetilfredshedsundersøgelser, distribution af nyhedsbreve, analyse af websteder, it-support, hostingudbydere, betalingsformidler, forsendelsesudbyder samt andre udbydere af systemer eller tjenester. Sådanne tjenesteudbydere behandler kun personoplysninger i henhold til vores instruktioner i overensstemmelse med indgåede databehandleraftaler.

Hos Miinto kan du handle online fra fysiske butikker direkte på vores platform www.miinto.dk. For at butikkerne kan behandle og videresende din ordre, videregives dine personoplysninger derfor til de butikker/webshops, der skal levere din ordre. Butikkerne er uafhængige dataansvarlige for personoplysninger, da de behandler personoplysningerne til deres egne formål.

Derudover kan det under visse omstændigheder være nødvendigt at videregive dine personoplysninger til følgende andre dataansvarlige, f.eks. distributører, herunder GLS (artikel 6, stk. 1, litra b i den generelle forordning om databeskyttelse). Desuden kan Miinto i nogle tilfælde være forpligtet til og i andre tilfælde berettiget til at videregive dine oplysninger til myndighederne (artikel 6, stk. 1, litra c i den generelle forordning om databeskyttelse). Vi kan også videregive dine personoplysninger for at fremsætte, udøve eller forsvare juridiske krav (artikel 6, stk. 1, litra f og artikel 9, stk. 2, litra f i den generelle forordning om databeskyttelse). Derudover kan vi også videregive dine personoplysninger til eksterne revisorer for at overholde vores revisionspligt (artikel 6, stk. 1, litra c i den generelle forordning om databeskyttelse).

I forbindelse med Miintos udvikling kan virksomhedsstrukturen ændre sig, f.eks. gennem helt eller delvis salg af Miinto. I tilfælde af delvis overførsel af aktiver, der indeholder personoplysninger, er grundlaget for den dermed forbundne videregivelse af personoplysninger som hovedregel Miintos legitime interesser i at overføre dele af dennes aktiver samt foretage kommercielle ændringer (artikel 6, stk. 1, litra f i den generelle forordning om databeskyttelse).

Hvis dine personoplysninger overføres til databehandlere eller dataansvarlige, der er hjemmehørende i lande uden for EU/EØS, som ikke har et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau, vil en sådan overførsel som hovedregel være baseret på Europa-Kommissionens standardkontraktbestemmelser.

Cookies

Vores websted bruger cookies. Læs mere om vores brug af cookies i vores cookiepolitik, som findes på enhver side på webstedet her.

Sikkerhed

Vi beskytter fortroligheden, integriteten og tilgængeligheden af dine personoplysninger og har implementeret sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at vores interne procedurer overholder de fastlagte sikkerhedsstandarder og gældende lovkrav.

Vi har interne regler om informationssikkerhed, som indeholder instruktioner og foranstaltninger, der beskytter dine personoplysninger mod at blive ødelagt, tabt, ændret, mod uautoriseret offentliggørelse og mod uautoriseret adgang eller viden om dem.

Dine rettigheder

  • Du har ret til at få adgang til de personoplysninger, vi behandler om dig
  • Du har ret til at gøre indsigelse mod vores indsamling og videre behandling af dine personoplysninger
  • Du har ret til at anmode om berigtigelse og sletning af dine personoplysninger med forbehold af visse lovbestemte undtagelser
  • Du har ret til at anmode os om at begrænse behandlingen af dine personoplysninger
  • Under visse omstændigheder kan du også anmode om at modtage en kopi af dine personoplysninger samt overførsel af dine personoplysninger, som du har givet os, til en anden dataansvarlig (dataportabilitet)
  • Du kan til enhver tid trække ethvert samtykke tilbage, som du har givet. Vores nyhedsbrev kan afmeldes ved at klikke på linket nederst i nyhedsbrevet

Link til andre websteder

Vores websted kan indeholde link til andre websteder eller til integrerede websteder. Vi er ikke ansvarlige for indholdet på andre virksomheders websteder eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personoplysninger. Når du besøger andre websteder, opfordres du til at læse indehaverens fortrolighedspolitik og andre relevante politikker.

Spørgsmål eller klager

Hvis du har spørgsmål til denne fortrolighedspolitik, eller hvis du ønsker at indsende en klage over den måde, vi behandler dine personoplysninger på, er du velkommen til at kontakte os på e-mail dataprotection@miinto.com eller telefonisk via +45 88 80 86 86. Du kan også skrive til os på følgende adresse:

Miinto Host A/S

CVR-nr. 33365322

Prags Boulevard 49, #9,

2300 København S

Hvis din klage ikke bliver løst af os, og du vil fortsætte med sagen, kan du indsende en klage til Datatilsynet:

Datatilsynet

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Telefon: 33 19 32 00

E-mail: dt@datatilsynet.dk

Ændringer i fortrolighedspolitikken

Vi forbeholder os til enhver tid retten til at foretage ændringer i denne fortrolighedspolitik. I tilfælde af ændringer ændres datoen nederst i fortrolighedspolitikken. Den til enhver tid gældende fortrolighedspolitik vil være tilgængelig på www.miinto.dk/privacy-policy.

Senest opdateret den [25. august 2021]