SUMMER SALE - SPAR OP TIL 70% | Fri fragt ved køb over 499,-

SUMMER SALE - SPAR OP TIL 70%

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

NÅR DU HANDLER HOS MIINTO STØTTER DU LOKALE DANSKE BUTIKKER

300 lokale butikker

sælger sine varer på miinto.dk

2.000 brands

er tilknyttet miinto.dk

+120.000 produkter

produkter online

Hurtig levering

Søg butik efter navn

Boutique Dorthe

Boutique Dorthe

Aftensang 8B

6040, Egtved Denmark

Telefon: 75551900

Vi lægger stor vægt på et bredt udvalg, de nyeste trends og farver, og på et prisvenligt niveau uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi vægter personlig vejledning meget højt og har stor erfaring med det. Vi møder altid kunderne med et smil, (også i telefonen) og vi vil gå rigtigt langt for, at finde det helt rigtige til dig. Så har du brug for en professionel og personlig rådgivning og vejledning er vi altid klar til at yde vores bedste. :) Ring til os, hvis du er usikker på om du er i færd med at købe den rigtige vare. !

Buksesmeden

Buksesmeden

Vestergade 6

9690, Fjerritslev Denmark

Telefon: 72349002

Buksesmeden har placering i muslinge byen Løgstør, og butikken har sin beliggenhed på Østerbrogade 15. Buksesmeden er en større butik på 650m2 fordelt på 2 etager. Her handles med tøj og sko til hele familien.

Butik Louise

Butik Louise

Søndergade 21

7100, Vejle Denmark

Telefon: 75836868

Butik Sass

Butik Sass

Storegade 19a

7700, Thisted Denmark

Telefon: 97982430

Butikken - Tøj til hende

Butikken - Tøj til hende

Vestergade 4

9690, Fjerritslev Denmark

Telefon: 98211078

Butikken – Tøj til hende er en skøn forretning i hjertet af Fjerritslev. I Butikken byder vi på de rigtige brands indenfor mode,design, og de fedeste accessories. Her er kvalitet, trend, detaljer samt den personlige kontakt og service i fokus. Butikkens indehaver Gitte Jakobsen udvælger selv i samarbejde med sine dygtige ansatte alle Butikkens styles. Butikken fører design med noget på hjertet, til kvinder og piger i alle aldre. Shop lækre mærker som SIGNAL, Ilse Jacobsen, DuMilde, Margot, Masai, Erbs & Bjerke, Minimum, Just Female, Sisters Point, Jackpot, ONSTAGE, nü by staff-woman og mange flere. Vi ser frem til at modtage din bestilling. Følg os på Facebook på www.facebook.com/ButikkenTojTilHende Butikken - Tøj til hende er for dig, der søger et bredt udvalg af kvalitetsvarer, og som kan lide at blive klædt på med sæsonens mest eksklusive musthaves fra top til tå i underspillet luksus, som alle har råd til....