0 DKK

På miinto handler du i lokale butikker fra hele danmark

475 Lokale butikker

sælger sine varer på miinto.dk

2032 Brands

er tilknyttet miinto.dk

+80.000

produkter online

Hurtig levering

og fri fragt ved køb over 499,- kr

2trinop

2trinop

Badstuegade 16

8000, Århus C Denmark

Telefon: 21444337

A. Kjærbede

A. Kjærbede

Dana Plads 15, Kld

1915, Frederiksberg C Denmark

Telefon: 51785504

A.Kjærbedes vision er at være med til at skabe et unikt, personligt og tidsløst look gennem et ur, der kombinerer et enkelt, nordisk design med funktionalitet og kvalitet. Vores inspiration hentes i modens stærkeste tendenser og i de små, men gennemførte detaljer, og tilsammen skaber det en eksklusiv helhed. Et A.Kjærbede ur er skabt til at være en del af en historie med alle de forskellige aspekter det indebære. Vores ure er ikke blot et tidsangivende smykke, men et item, der understreger en enestående personlighed og bliver en del af den du er. A.Kjærbede er derfor ikke kun ét ur, men kan skifte i farve, design og sammensætning – præcis som menneskets natur. For tiden står aldrig stille.

AURA Living

AURA Living

Vesterbrogade 3F

3250, Gilleleje Denmark

Telefon: 44222121

Vi forhandler møbler med historie fra både indland og udland, foruden smykker og skønne klæder. Du vil derfor finde antikke møbler, der har levet et langt liv før de kom til os, men også nye produkter, hvor farve, form eller placeringen i hjemmet, har fået et lille twist. Vores mål er, at give vores kunder en god oplevelse, om man handler større møbler til hjemmet eller en lækker lille værtindegave. Stilen er gennemgående naturlig og rå, mikset med det farverige, personlige og finurlige. AURA living findes på torvet i centrum af Gilleleje, Nordsjælland. Kontakt os for nærmere information eller følg os på Facebook og Instagram, hvor du desuden vil kunne se mere om ’sidste nyt’ i butikken.

Anni-Thing

Anni-Thing

Banegårdspladsen 7

8850, Bjerringbro Denmark

Telefon: 30356005

Anni-thing sælger modetøj i stor størrelser (42-56) og accessories til kvinder. Vi har en fysisk butik i Bjerringbro samtidig med at vi sælger tøjet fra vores webshop. I den fysiske butik kan du komme og kigge og prøve tøjet i rolige omgivelser og vi har altid en kop kaffe på kanden.

Asfalt

Asfalt

Frederiksberg Alle 42B

1820, Frederiksberg C. Denmark

Telefon: 28104633

ASFALT er et Vesterbro baseret mærke der har eksisteret i 13 år. ASFALT mærket afspejler kvateret det er opvokset i : Råt, anderledes og dog feminint. ASFALT er en del af designkollektivet Skabt på Istedgade 83. ASFALT er en del af kunstner kollektivet Al Hambra & Sons der har butik og vækrsted på Frederiksberg Alle 42B. ASFALT sælges også i Fields Designstore.
Nyttig information