Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

NÅR DU HANDLER HOS MIINTO STØTTER DU UAFHÆNGIGE MODEBUTIKKER

900+ butikker

sælger sine varer på miinto.dk

3.000 brands

er tilknyttet miinto.dk

+180.000 produkter

produkter online

Hurtig levering

Søg butik efter navn

BACH COPENHAGEN

BACH COPENHAGEN

Hovedvagtsgade 6

1103, København K Denmark

Telefon: 33115511

Boutique Dorthe

Boutique Dorthe

Aftensang 8B

6040, Egtved Denmark

Telefon: 75551900

Vi lægger stor vægt på et bredt udvalg, de nyeste trends og farver, og på et prisvenligt niveau uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi vægter personlig vejledning meget højt og har stor erfaring med det. Vi møder altid kunderne med et smil, (også i telefonen) og vi vil gå rigtigt langt for, at finde det helt rigtige til dig. Så har du brug for en professionel og personlig rådgivning og vejledning er vi altid klar til at yde vores bedste. :) Ring til os, hvis du er usikker på om du er i færd med at købe den rigtige vare. !

Brinch

Brinch

Kirkegade 5

3770, Allinge Denmark

Telefon: 28253770

Besøg vores butik midt i Allinge på det smukke Bornholm Design og tøjbutik midt i Allinge på Bornholm. Her finder du alt fra tøj, design, boligindretning, børnetøj, ure, personlig pleje, smykker og lakrids. Af mærker kan nævnes, Desires, Y.A.S, Just Female, Second Female, Danefæ, Done by Deer, Broste Copenhagen, Nexo Denmark, House Doctor, SEJ design, Stine A Jewelry, Meraki, Wiberg Bornholm, Livink, I Love My type, Nørgaard Nørgaard, Malene Sommer, og mange flere. Besøg os i butikken og se alle de lækre produkter eller tag en tur rundt på shoppen.

Butik Louise

Butik Louise

Søndergade 21

7100, Vejle Denmark

Telefon: 75836868

Butikken - Tøj til hende

Butikken - Tøj til hende

Vestergade 4

9690, Fjerritslev Denmark

Telefon: 98211078

Butikken – Tøj til hende er en skøn forretning i hjertet af Fjerritslev. I Butikken byder vi på de rigtige brands indenfor mode,design, og de fedeste accessories. Her er kvalitet, trend, detaljer samt den personlige kontakt og service i fokus. Butikkens indehaver Gitte Jakobsen udvælger selv i samarbejde med sine dygtige ansatte alle Butikkens styles. Butikken fører design med noget på hjertet, til kvinder og piger i alle aldre. Shop lækre mærker som SIGNAL, Ilse Jacobsen, DuMilde, Margot, Masai, Erbs & Bjerke, Minimum, Just Female, Sisters Point, Jackpot, ONSTAGE, nü by staff-woman og mange flere. Vi ser frem til at modtage din bestilling. Følg os på Facebook på www.facebook.com/ButikkenTojTilHende Butikken - Tøj til hende er for dig, der søger et bredt udvalg af kvalitetsvarer, og som kan lide at blive klædt på med sæsonens mest eksklusive musthaves fra top til tå i underspillet luksus, som alle har råd til....