0 DKK

Eurodress

Havnegade 57

5000, Odense C Denmark

Telefon: 27212372

Send en besked til butikken

Her kan du sende en besked til butikken Eurodress. Vær venligst opmærksom på, at der kan gå op til 48 timer, før du modtager svar. Hvis du har brug for hjælp med det samme, sidder miinto.dk’s kundeservice klar ved telefonen til at hjælpe dig. Ring til os på 88 80 86 86

Filter Clear All
0 products found

Eurodress

EuroDress er en dansk modebutik, der har et tæt samarbejde med førende danske og internationale mærkevareproducenter og -leverandører, som giver os mulighed for at tilbyde deres varer til trendy piger og drenge. Vi har følgende mærker blandt vores varer: Miss Miss, Guess, Geox, Gas, Diesel, Zorbe, Molly-Jo, TBY, Siempreesviernes, m.fl. og udvider løbende. Det er derfor altid en god idé, at tjekke produktsortimentet ofte. EuroDress sælger udelukkende ægte varer til konkurrencedygtige priser. Vi forsøger altid så vidt muligt, at tilbyde vores kunder aktuelle varer, som stadig findes i butikkerne.
filter / 0 Produkter

Vi beklager meget! Den valgte vare/Det valgte brand er udsolgt eller ikke på lager. Men fortvivl ej – vi har masser af andre lækre produkter og brands, du kan forkæle dig selv eller andre med. Inden du søger videre blandt vores varer, vil vi derfor gerne hjælpe dig med at finde det, du leder efter. Se vores anbefalinger til dig herunder.

Happy Shopping!

Brug for hjælp?

Telefon: 8880 8686
Mail: info@miinto.dk

Gratis retur

Passer dit køb ikke, bytter vi kvit og frit

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

70.000+ PRODUKTER

Fra mere end 2000 brands

Nyttig information