MIDSEASON SALE: MIN. 20% PÅ ALT, 26.-30. SEPTEMBER, KL. 12-12 – FRI FRAGT VED KØB FOR OVER 499,-

AMUST

 


AMUST er et must


AMUST er på alle måder et must-have brand, og har derfor også fundet vej til utallige kvinders garderober og skohylder. Er du en kvinde, som leder efter sko eller tasker, som formår at mikse det rå med det feminine, så er du landet på det helt rigtige brand. AMUST laver nemlig sko, så dine fødder vil føle sig forkælet dagen lang, og tasker som fuldender ethvert look. Brandet forener det eksklusive look med en stil som er cool og samtidig afslappet. På den måde kan du bruge dine sko og tasker til både hverdag og til fest. Allerbedst er det, at AMUST sikrer dig høj kvalitet, lækre materialer og unikke detaljer, uden at det koster det halve af en bondegård.


 


Sko, tasker og tørklæder fra AMUST fuldender dit look til hverdag og til fest


Da AMUST er et mærke, som både leverer fine sko, lækre tørklæder og skønne tasker har du altså en helt særlig mulighed for at skabe dig et komplet og helstøbt look. Det som kendetegner AMUST er, at de laver nogle produkter, som er super anvendelige, og som du både kan bruge til hverdag og til fest. Dine sko, din taske, din clutch eller dit tørklæde er alle beklædningsgenstande, som du kan bruge til enhver lejligheder. Derfor er produkterne fra AMUST også holdt i neutrale nuancer og materialer. Men de mange fine detaljer og finesser sikrer, at de på ingen måde er kedelige. Langt fra. AMUSTs produkter følger altid de nyeste tendenser. Måske er det også netop derfor, at mærket AMUST er blevet så populært på rekordtid.


 


Historien bag AMUST


AMUST er ikke et særlig gammelt mærke. Det blev nemlig lanceret i oktober 2009, og brandet er grundlagt af Charlotte Littau, Rikke Friis Sørensen og Kristian Blak, hvor Charlotte Littau er den kreative designer bag mærket.  Og selvom historien om AMUST er ganske kort, har brandet på få år formået at skabe et image, som er synonym med lækre og unikke accessories. Derfor sælges accessories fra AMUST i mere end 150 butikker i Danmark, hvor de tidløse og klassiske accessories, som er kombineret med de nyeste trends i modebranchen, er blevet et stort hit.  Derudover er accessories såsom sko, tørklæder, smykker og tasker fra AMUST beriget med et ungdommeligt look, som tiltaler et stort antal modebevidste kvinder med en unik stil. Derfor henvender AMUST sig til unge og moderne kvinder med en sans for kreativt såvel som moderigtigt og tidløst design.

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.

AMUST AMUST