Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- I Fri retur indtil 16. januar, 2023
Gratis retur indtil d. 16. Januar 2023
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

Returner produkter

Hvis de ikke passer, har du indtil d. 16. Januar 2023 til at returnere dine ubrugte produkter. Udfyld formen nedenfor, for at registrere din retur.
Dit ordre ID eller e-mail adresse er udfyldt forkert
 • Hvor finder jeg mit ordre ID ?
  Dit ordre ID findes på din ordrebekræftelse i øvre højre hjørne. Du har modtaget din ordrebekræftelse på email og i din pakke.
 • Hvor længe kan jeg returnere ?
  Hvis du ønsker at returnere produkter, har du indtil d. 16. Januar 2023 til at registrere din retur, fra den dato du modtog din ordre.
 • Er det muligt at ombytte et produkt ?
  Det er ikke muligt at ombytte et produkt direkte. I stedet er du velkommen til at returnere produktet og placere en ny ordre. Venligst bemærk at du har indtil d. 16. Januar 2023 til at registrere din retur.
 • Er det gratis at returnere?
  Ja, det er gratis at returnere, såfremt du bruger vores retur-label. Hvis du ikke allerede har modtaget et retur-label i din pakke, vil du modtage dette via e-mail, når du registrerer din retur. Vi sender automatisk et returlabel til din e-mail inden for 24 timer. Hvis du allerede har modtaget et returlabel i din pakke, er du mere end velkommen til at bruge den.
 • Hvornår får jeg mine penge tilbage?
  Så snart butikken/erne har modtaget din returpakke/r, vil du modtage en e-mail, som bekræfter at butikken har håndteret din returnering. Herefter kan du forvente at modtage refunderingen indenfor 1-5 bankdage, såfremt du betalte med kort, da du placerede din ordre. Hvis du betalte med Walley Pay, krediterer vi beløbet direkte på din Walley regning.
 • Returproces
  1. Registrer de produkter du ønsker at returnere
  2. Pak produkterne i en pose eller kasse
  3. Klip returblanketten af og vedlæg den i pakken, med det produkt/er du ønsker at returnere
  4. Klister dit retur-label fast på pakken
  5. Aflever pakken indenfor 14 dage
  6. Få dine penge tilbage

  Hvis du returnerer en DHL Ekspress pakke, så tilbyder de gratis afhentning hos dig. Lav en tidsbestilling her. Her finder du en guide til at booke afhentning hos DHL.