Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Enkel retur indenfor 14 dage

Kurv 0

Din kurv er tom

Find dine yndlingsprodukter

Menu

Returner produkter

Hvis de ikke passer, har du 14 dage til at returnere dine ubrugte produkter. Udfyld formen nedenfor, for at registrere din retur.
Dit ordre ID eller e-mail adresse er udfyldt forkert
 • Hvor finder jeg mit ordre ID ?
  Dit ordre ID findes på din ordrebekræftelse i øvre højre hjørne. Du har modtaget din ordrebekræftelse på email og i din pakke.
 • Hvor længe kan jeg returnere ?
  Hvis du ønsker at returnere produkter, har du 14 dage til at registrere din retur, fra den dato du modtog din ordre.
 • Er det muligt at ombytte et produkt ?
  Det er ikke muligt at ombytte et produkt direkte. I stedet er du velkommen til at returnere produktet og placere en ny ordre. Venligst bemærk at du har 14 dage til at registrere din retur, fra den dato du modtog din ordre.
 • Er det gratis at returnere?
  Når du benytter dig af fortrydelsesretten, vil du modtage alle nødvendige returlabels fra os. Et retur fragtgebyr på 39,- vil blive pålagt per vare, gebyret være synlig i returoversigtigen før afsluttet registrering. Er varen beskadiget eller forkert så sørg venligst for at dokumentere dette med billeder, før du varen sendes tilbage.
 • Hvornår får jeg mine penge tilbage?
  Så snart butikken/erne har modtaget din returpakke/r, vil du modtage en e-mail, som bekræfter at butikken har håndteret din returnering. Herefter kan du forvente at modtage refunderingen indenfor 1-5 bankdage, såfremt du betalte med kort, da du placerede din ordre. Hvis du betalte med Walley Pay, krediterer vi beløbet direkte på din Walley regning.
 • Returproces
  1. Registrer de produkter du ønsker at returnere
  2. Pak de varer, du ønsker at returnere, i den pose eller æske, produktet kom i. Alle varer skal være i original emballage og stand, og mærker må ikke være fjernet
  3. Klip returblanketten af og vedlæg den i pakken, med det produkt/er du ønsker at returnere
  4. Sæt returetiketten på pakken. Undgå venligst at bruge brandet's emballage f.eks skoæsker som forsendelsesmateriale. Genrbug gerne Miinto æsken eller posen den ankom i istedet.
  5. Aflever pakken indenfor 14 dage
  6. Få dine penge tilbage

  Hvis du returnerer en DHL Ekspress pakke, så tilbyder de gratis afhentning hos dig. Lav en tidsbestilling her. Her finder du en guide til at booke afhentning hos DHL.