Carla Du Nord

Carla du Nord er et dansk brand, som sendte sin første kollektion af eksklusivt og moderigtigt dametøj på gaden i 1993. Carla du Nord har sidenhen vist sig at besidde evnen til at nå tops i den danske modebranche, samt udvide succesen til andre europæiske lande, hvorfor dametøj fra Carla du Nord er populært hos moderigtige kvinder over hele Europa. Med andre ord – Carla du Nord er et must-have i enhver kvinde garderobe, og det er et køb du ikke vil fortryde.


Tøj til modebevidste kvinder
Dametøj fra Carla du Nord henvender sig primært til moderigtige kvinder, som formår at værdsætte lækkert design og fremragende kvalitet. Med andre ord – den typiske ´Carla du Nord´ kvinde er 25+ og benytter hendes garderobe som en afspejling af hendes unikke personlighed. Derfor benytter Carla du Nord kun de fineste tekstiler, hvorfor dametøjets pasform er perfekt, samtidig med at tøjet er blødt og behageligt. Derudover er dametøj fra Carla du Nord synonym med eksklusivt dametøj, som primært består af lækre og farvestrålende strikvarer, t-shirts og bukser, som sammen skaber et feminint og unikt look. Derfor er Carla du Nord perfekt til en dag på jobbet eller en aften i byen, hvor den moderigtige kvinde gerne vil føle sig lidt speciel og feminin. 

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af modetøj til kvinder fra Carla du Nord. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.

Vi beklager meget! Den valgte vare/Det valgte brand er udsolgt eller ikke på lager. Men fortvivl ej – vi har masser af andre lækre produkter og brands, du kan forkæle dig selv eller andre med. Inden du søger videre blandt vores varer, vil vi derfor gerne hjælpe dig med at finde det, du leder efter. Se vores anbefalinger til dig herunder.
Happy Shopping!