Køb julegaverne nu på miinto.dk! Alle ordrer placeret mellem d. 16. november og 24. december kan returneres helt frem til d. 15 januar!
Gender
Kategorier
Farver
Sizes

Humör


Humör er et dansk brand med start i 2008, som på ganske få år har formået at opbygge et stærkt image i modebranchen. Derfor er Humör et brand med succes i store dele af verden, og Will.I.am ses ofte i trendy modetøj fra det danske brand.

Succesen er et symbol på, at Humör har udviklet et unikt koncept, som finder inspiration i de skiftende kulturer i storbyer såsom Tokyo, London, Berlin og New York såvel som gamle plakater og træningsdragter fra 70´erne og 80´erne. Derudover er Humör inspireret af elektronisk musik, og brandet definerer sig selv som modebranchens svar på Lego, idet Humör bidrager med klodserne til en unik og moderigtig stil.Den kreative kraft bag Humör er Jan Chul, og designeren er en varm fortaler for at kombinere silhuetter i forsøget på at berige unge trendsættere med trendy modetøj. Derfor er Humör synonym med en kaostilstand, hvor iøjnefaldende farver, grafiske print, mønstre og skæringer danner et casual, kantet og unikt look.Med andre ord – Humör kombinerer stilarter og elementer fra klassisk modetøj, sports- og arbejdstøj, og brandet er hele tiden villig til at afprøve nye grænser. Derfor bliver herretøj fra Humör aldrig gråt og kedeligt, og brandet vil altid være synonym med trendy og casual modetøj.


Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.

Vi beklager meget! Den valgte vare/Det valgte brand er udsolgt eller ikke på lager. Men fortvivl ej – vi har masser af andre lækre produkter og brands, du kan forkæle dig selv eller andre med. Inden du søger videre blandt vores varer, vil vi derfor gerne hjælpe dig med at finde det, du leder efter. Se vores anbefalinger til dig herunder.
Happy Shopping!