FÅ GRATIS FRAGT VED KØB OVER 499,- Varer købt mellem 16. nov og 24. dec 2016 kan byttes til den 15. jan 2017.
Gender
Categories
Farver
Sizes

Konrad


Konrad er et dansk brand med tætte bånd til brandet (A)bout, og brandet er garant for moderigtige accessories til trendy og stilbevidste mænd. Derudover er Konrad synonym med et stort udvalg af accessories, og brandet er leveringsdygtig i caps, huer, tørklæder, smykker, ure, solbriller, tasker, punge, sko og slips.

Med andre ord – Konrad har en unik evne til at designe og producere trendy og cool accessories til ethvert formål, og kan man ikke finde det, man søger hos Konrad, er det en umulig mission. Derfor er Konrad også et populært brand hos modeelskere og trendsættere i danske subkulturer, idet brandet altid er tro mod tidens trends og den hotteste mode på de internationale catwalks.Succesen bliver ikke mindre af, at Konrad er synonym med et stort udvalg af accessories til konkurrencedygtige priser – uden at Konrad går på kompromis med produkternes unikke kvalitet. Derfor appellerer Konrad til den trendy og stilfulde mand, som søger et unikt og moderigtigt look med et kreativt og casual touch. 


Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.

Vi beklager meget! Den valgte vare/Det valgte brand er udsolgt eller ikke på lager. Men fortvivl ej – vi har masser af andre lækre produkter og brands, du kan forkæle dig selv eller andre med. Inden du søger videre blandt vores varer, vil vi derfor gerne hjælpe dig med at finde det, du leder efter. Se vores anbefalinger til dig herunder.
Happy Shopping!

Konrad Konrad