Køb julegaverne nu med fri fragt - Retur og ombytning t.o.m. d. 15 januar! Gratis retur ved ombytning.

  • GRATIS levering og ombytning
  • 14 dages fuld returret
  • Kundeservice Tlf. 88 80 86 86
0,00 DKK
Filtrer produkter
Gender
Kategorier
Farver
Størrelser

MANIA copenhagen

Mania Copenhagen

Mania Copenhagen er en lille, idyllisk designvirksomhed med base i et pulserende byliv på Oehlenschlægersgade, hvorfra Mania Copenhagen har betaget København med unikt og spændende design de sidste ti år. Inspirationen til unikke og nye kollektioner kommer fra det omkringliggende og mangfoldige kvarter på Vesterbro, hvor hyggelige caféer, små købmandsforretninger og mange mindre specialbutikker dominerer bybilledet. Kulturen er unik, og Mania Copenhagen formår at gengive unikheden gennem nyt og spændende design.

 Mania Copenhagen ejes af Maria Pajusalo, som designer tøj med et humoristisk tvist, hvorfor Mania Copenhagen er synonym med farverigt dametøj og accessories. Mania Copenhagen leverer derfor dametøj og accessories, som afspejler kreativitet og livsglæde, og Mania Copenhagen henvender sig til kvinder, som tør lidt mere og har mod på livet.

 Mania Copenhagen designer primært unikke og farverige kjoler, nederdele og tørklæder, som med garanti vil sætte lidt kulør på din hverdag og tilføre din stil et karakteristisk look. Mania Copenhagen er ikke som andre brands og udforsker ofte nye designmuligheder, hvorfor du ikke opnår et mainstream look med Mania Copenhagen, men i stedet tilføres din garderobe unikke tørklæder, kjoler og nederdele. 

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.