Køb julegaverne nu med fri fragt - Retur og ombytning t.o.m. d. 15 januar! Gratis retur ved ombytning.

  • GRATIS levering og ombytning
  • 14 dages fuld returret
  • Kundeservice Tlf. 88 80 86 86
0,00 DKK

Shine

Refined and cool jeans wear
Shine er et fashion jeanswear brand inspireret af amerikanske og japanske jeans / denim traditioner, raffineret med den danske industrielle design tradition.
Der er en passion for jeans, som både designere og købere føler dybt i deres sjæl. Vi er engageret og dedikeret til at skabe jeans til den brede vifte af mænd i hele verden.
Shine Original er for mænd, der ønsker både de klassiske jeans med enkle og subtile detaljer og til de unge fyre, der ønsker de nye seje jeans med meget synlige detaljer – mænd der fokuserer på at få både den gode kvalitet, og som ikke villige til at gå på kompromis med hensyn til design og udtryk.
Hver kollektion er fyldt med masser af detaljer og inspiration fra de nyeste trends inden for mode, indenfor samtlige produktkategorier.
Shine kollektionen dækker alle dine behov, og viser de nyeste trends indenfor jeans, chinos, jakker, skjorter, t-shirts, strik.
Hvert par jeans er lavet med følgende nøgleord: Masser af detaljer, høj industriel kvalitet, Inspiration fra nye tendenser, specielt udvalgt farver til hver kollektion og testede fittings.
Shine original leverer både kvaliteten og stilen, der giver kunden den gode denim oplevelse !
Shine original : Refined and cool jeans wear. 

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.

Shine Shine