Billi Bi

Billi Bi er et dansk brand, som præsenterede den første kollektion af damesko i 1993. Billi Bi er ejet af den traditionsrige skoproducent Fransi A/S, som så dagens lys i 1936, hvorfor virksomheden har stor ekspertise og erfaring med design og produktion af modesko.

Derfor er Billi Bi en del af en større helhed, hvor produktkvalitet spiller en afgørende rolle, hvorfor modesko fra Billi Bi er produceret fra lækre materialer såsom skind og læder i den fineste kvalitet. Med andre ord – Billi Bi er karakteriseret ved modesko og støvler med stor slidstyrke og en fantastisk pasform.

Derudover er Billi Bi synonym med moderigtigt design, som er inspireret af de nyeste trends i modebranchen og de skiftende årstider såvel som klassiske designdyder. Derfor er Billi Bi altid garant for sko og støvler med et unikt udtryk, som er en kombination af klassiske linjer og de nyeste tendenser.

Derudover er damesko og støvler fra Billi Bi kendetegnet ved et stort produktsortiment i alskens farver og design, hvorfor brandets produkter er tilgængelige i farver såsom pink, beige, sort, lilla og brun. Derfor er Billi Bi et populært brand med en mangfoldig fanskare, og brandets produkter sælges i mere end 22 lande over hele verden. 

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.