Køb julegaverne nu på miinto.dk! Alle ordrer placeret mellem d. 16. november og 24. december kan returneres helt frem til d. 15 januar!

By Malene Birger

By Malene Birger er på listen over de største danske modehuse nogensinde, og By Malene Birgers evne til at skabe unikke, eksklusive og moderne dametøjskollektioner ses sæson efter sæson. By Marlene Birger har et ønske om, at opfordre kvinder verden over til at vælge den livsstil som de ønsker at leve - og By Malene Birger formår at indfange værdierne i hvert eneste stykke beklædning. By Malene Birger er efterspurgt af modebevidste forbrugere verden over, og forhandles i over 40 lande. Brandet er kendetegnet ved rene linjer, stilrent snit og feminine detaljer, som fremhæver dine flotte og feminine former.

Forkæl dig selv med designertøj
By Malene Birger designer moderigtige kjoler, bukser, skjorter, strik, cardigans, tunikaer og accessories til moderne kvinder med en forkærlighed for high-end mode samt enestående og unikt design. Brandet tilbyder luksuriøse items, til rimelige priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Med andre ord – By Malene Birger er et must-have brand i enhver modebevidst kvinde garderobe. Så forkæl dig selv eller en du holder af med eksklusivt designertøj og accessories fra By Malene Birger.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af designertøj og accessories til kvinder fra By Malene Birger. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.