Køb julegaverne nu på miinto.dk! Alle ordrer placeret mellem d. 16. november og 24. december kan returneres helt frem til d. 15 januar!

Calvin Klein

Calvin Klein er en af de største modevirksomheder i verden, og Calvin Klein tilbyder alt fra herre- og dametøj, lingeri og undertøj til ure, parfumer og andre accessories. Calvin Klein blev lanceret i 1968 af Calvin Richard Klein, som var en ambitiøs modedesigner med et stort talent. Han blev født d. 19. november 1942 i Bronx, New York, hvor han tilbragte hele sin barndom. Han levede i en familie med meget kunst og mode, så det stod hurtigt klart for Rickard, at han skulle studere mode og design, og startede hurtigt på den ansete Fashion Institute of Technology. Da Calvin Klein blev grundlagt, var det salg og design af jakker, som udgjorde brandets kernekompetencer, men det skulle hurtigt ændre sig.
Modetøj til mænd og kvinder
Calvin Klein fik hurtigt en status som en international modegigant, og den moderne udgave af Calvin Klein har formået at holde fast i den position, idet brandet altid er garant for dame- og herretøj, parfumer , accessories samt lingeri og undertøj i god kvalitet. Den gode kvalitet akkompagneres imidlertid på perfekt vis af unikt og moderigtigt design.
Derfor står et stort antal stjerner også klar til at promovere Calvin Klein, når der lanceres nye reklamekampagner, og listen af talspersoner tæller Kate Moss, Scarlett Johansson, Eva Mendes og mange andre. Det er ikke en tilfældighed, at Calvin Klein nyder så stor respekt i den internationale modeverden, for Calvin Klein er indbegrebet af luksuriøst og fedt design.
Deres gode fremgang kom primært fra reklame, og det var nøglen til deres succes. Reklamerne var alt fra medie omtale til tv-annoncer, og de var ofte kendt for at skubbe til de acceptable grænser inden for reklame og kampagner.
Find en lang række produkter fra Calvin Klein hos os online.

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.