FÅ GRATIS FRAGT VED KØB OVER 499,- Varer købt mellem 16. nov og 24. dec 2016 kan byttes til den 15. jan 2017.

Converse

Historien om Converse daterer tilbage til 1908, hvor den amerikanske forretningsmand Marquis Mills Converse åbnede en skofabrik i Malden, Massachusetts med navnet ´The Converse Rubber Shoe Company´. Det blev starten på en fantastisk succes hvor brandet producerede mere end 4.000 par sko om året, og Converse besluttede sig derfor for at udvide produktsortimentet med gummisko i kanvas i 1915.

Derefter steg salget markant igen, og i 1918 blev den amerikanske basketballspiller Charles ´Chuck´ Taylor den første sportsstjerne nogensinde til at promovere et brand. Taylor fik også indflydelse på produktionen af sportssko, hvorfor Converse blev synonym med en førende producent af sko til basketball, tennis og badminton – Converse sponsorerede sågar det første afroamerikanske basketballhold i USA, New York Rens.

Sportssko til mænd og kvinder
Converse var længe kendt som en producent af sportssko, men i 70´erne og 80´erne blev basketballsko fra Converse populære i adskillelige subkulturer. Denne succes betød, at Converse på ganske få år blev en stor succes i modebranchen, og modesko fra Converse blev et stort hit hos modeelskere og trendsættere over hele verden.

Den moderne version af Converse er stadig kendetegnet ved et brand med stor succes, og i respekt for Charles ´Chuck´ Taylors indsats for brandet bærer modesko fra Converse hans navn. Derfor er brandets store udvalg af modesko til mænd og kvinder synonym med nogle af markedets mest solgte dame- og herresko.

Derudover er Converse i dag ejet af sportsgiganten Nike, og brandet er også sponsor for Roskildefestivalen, som gør, at Converse altid har fingeren på pulsen, når det gælder mode og en funky livsstil.
Hos Miinto tilbyder vi flere forskellige varianter af Converse modellen både i forhold til farve, materiale og design. Converse er oprindelig en sportssko men er efterhånden blevet meget populær i hverdagens look.

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.