Converse

Historien om Converse daterer tilbage til 1908, hvor den amerikanske forretningsmand Marquis Mills Converse åbnede en skofabrik i Malden, Massachusetts med navnet ´The Converse Rubber Shoe Company´. Det blev starten på en fantastisk succes, og brandet producerede mere end 4.000 par sko om året, hvorfor Converse besluttede sig for at udvide produktsortimentet med gummisko i kanvas i 1915.

Derefter steg salget markant igen, og i 1918 blev den amerikanske basketballspiller Charles ´Chuck´ Taylor den første sportsstjerne nogensinde til at promovere et brand. Taylor fik også indflydelse på produktionen af sportssko, hvorfor Converse blev synonym med en førende producent af sko til basketball, tennis og badminton – Converse sponsorerede sågar det første afroamerikanske basketballhold i USA, New York Rens.

Converse var længe kendt som en producent af sportssko, men i 70´erne og 80´erne blev basketballsko fra Converse populære i adskillelige subkulturer. Denne succes betød, at Converse på ganske få år blev en stor succes i modebranchen, og modesko fra Converse blev et stort hit hos modeelskere og trendsættere over hele verden.

Den moderne version af Converse er stadig kendetegnet ved et brand med stor succes, og i respekt for Charles ´Chuck´ Taylors indsats for brandet bærer modesko fra Converse hans navn. Derfor er brandets store udvalg af modesko til mænd og kvinder synonym med nogle af markedets mest solgte dame- og herresko.

Derudover er Converse i dag ejet af sportsgiganten Nike, og brandet er sponsor for Roskildefestivalen, hvorfor Converse altid har fingeren på pulsen, når det gælder mode og en funky livsstil. 

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.