FÅ GRATIS FRAGT VED KØB OVER 499,- Varer købt mellem 16. nov og 24. dec 2016 kan byttes til den 15. jan 2017.

Desigual

Desigual er et spansk tøjmærke, som tordner fremad i øjeblikket. Desigual har de seneste år sat sig tungt på det spanske marked i både multibrand stores og i Desiguals egne butikker.
Desigual blev startet i 1984 af schweizeren Thomas Meyer, og Meyers mission var at skabe et mærke, som kunne skabe positive energier, og som var tilgængeligt for den almene forbruger.
Desigual har i dag 1700 ansatte, og mærket bliver solgt i 65 forskellige lande verden over. Deres design team består af 25 designere, som hvert år samles og forbereder den næste sæson med diverse designs, farvekombinationer osv. Desiguals egen opskrift på succes, som også er virksomhedens grundfilosofi er entusiasme, indlevelse og kærlighed til tøjet. Thomas Meyer indrammer Desiguals sjæl på følgende måde: “Vores tøj og accessories har hjerte for Maria på 18, for george på 12, for Remy på 8 og for Frida på 46. Desigual betyder noget for alle aldre lige fra 0 til 100 år, og det er essensen af Desigual.”
Farverigt om blomstret design
Desigual er specielt i forhold til meget andet tøj på markedet. Desigual er farverigt, spraglet, blomstret og new age. Ifører man sig eksempelvis et par Desigual bukser eller en Desigual kjole, udstråler man eventyr, glæde, farve og ikke mindst mod. Og der skal sandelig en vis portion eventyrlyst og mod til at indføre med Desigual tøj i sin garderobe, netop fordi der er så mange farve- og formindtryk i tøjet. Så sammen med hjerte og sjæl for alle aldre har Desigual altså også et stærkt visuelt udtryk.
Desigual har butikker i Paris, Barcelona, New York, Amsterdam, Berlin, Japan, Storbritainnien, Hong Kong, Kuwait, Moskva og mange flere steder. I alt har Desigual 200 egne brand stores. Dvs. Forretninger, hvor der kun sælges Desigual. Derudover sælges Desigual i 7000 multibrand butikker verden over.

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.