FÅ GRATIS FRAGT VED KØB OVER 499,- Varer købt mellem 16. nov og 24. dec 2016 kan byttes til den 15. jan 2017.

FRANSA

Fransa er en dansk producent af dametøj, som har lanceret to forskellige produktlinjer, som på bedste vis komplimenterer hinanden. Derfor er Fransa garant for en produktlinje med et stilrent, klassisk og feminint look såvel som en produktlinje med et mere casual og farverigt touch. Med andre ord – Fransa er et dansk brand med en unik evne til at berige mode- og kvalitetsbevidste kvinder med et mangfoldigt udvalg af lækkert modetøj. Mangfoldigheden kommer til syne i de mange udtryk, som modetøj fra Fransa besidder, hvorfor brandet er synonym med dametøj med et casual, moderigtigt, unikt, feminint og klassisk look.

Fransa – en succesfuld modekoncern
Fransa er et brand med mange inspirationskilder, som på bedste vis er kombineret med de nyeste trends i modebranchen, samtidig med at brandet er garant for modetøj i lækker kvalitet. Den gode kvalitet betyder, at dametøj fra Fransa et udstyret med en unik pasform, som formår at fremhæve den kvindelige femininitet til fulde. Fransa præsenterede den første kollektion i 1968, men brandet er siden blevet en del af BTX Group, hvorfor Fransa er en del af en stor og succesfuld modekoncern med salg i Danmark såvel som i udlandet. 

Miinto.dk har samlet et bredt udvalg af modetøj og sko til kvinder fra Fransa. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.