FÅ GRATIS FRAGT VED KØB OVER 499,- Varer købt mellem 16. nov og 24. dec 2016 kan byttes til den 15. jan 2017.

Gustav

Gustav er en ny producent af modetøj til kvinder, som så dagens lys i 2009, og på ganske kort tid har brandet opbygget en fast kundekreds. Succesen er et resultat af, at Gustav er garant for lækkert dametøj, som henvender sig til mode- og kvalitetsbevidste kvinder med en forkærlighed for sofistikeret design. Derudover er Gustav kendetegnet ved kreative og erfarne designere, som på bedste vis formår at kombinere feminint design med fremragende pasform. Med andre ord - dametøj fra Gustav er altid garant for dametøj, som fremhæver den kvindelige femininitet gennem god pasform og sofistikeret design.

Lækre og unikke detaljer
Modetøj fra Gustav er karakteriseret ved dametøj med et mangfoldigt udvalg af lækre og unikke detaljer, som fremhæver det elegante og sofistikerede look. Derfor er Gustav kendetegnet ved modetøj, som er perfekt til hverdagsbrug såvel som specielle lejligheder, og de lækre dametøjskollektioner er en unik tilføjelse til enhver garderobe. Med andre ord – produkter fra Gustav er et must-have i

Miinto.dk har samlet et bredt udvalg af modetøj og accessories til kvinder fra Gustav. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.