Maison Scotch

Maison Scotch - shop jakke, jeans og blazers på Miinto.dk. Maison Scotch beriger fashionistaer over hele verden med unikt modetøj, og produktlinjen er lanceret af det hollandske brand, Scotch & Soda. Scotch & Soda blev lanceret i 1980´erne, men brandet blev relanceret i 2002, og siden har det hollandske brand nydt stor succes over store dele af verden. De første mange år var Scotch & Soda synonym med modetøj til mænd, men brandet har lanceret adskillige nye produktlinjer.

Maison Scotch blev lanceret i 2010, og den første kollektion kom på gaden i løbet af foråret, og der gik ikke lang tid, før fashionistaer havde taget Maison Scotch til sig. Succesen er fortsat, og modetøj fra Maison Scotch nyder stor popularitet i Danmark såvel som store dele af verden. Den store popularitet er et resultat af, at Maison Scotch er garant for produkter i høj kvalitet, som sælges til konkurrencedygtige priser.

Derudover er designstilen hos Maison Scotch kendetegnet ved et klassisk og elegant look med et casual touch, der kombineres med de nyeste trends i modebranchen – modetøj fra Maison Scotch er ofte også beriget med spændende detaljer, som løfter brandets modetøj til nye højder. Det er ikke kun brandets unikke design, der skaber overskrifter, idet modetøj fra Maison Scotch også er udført i kvalitetstekstiler.

 

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.