FÅ GRATIS FRAGT VED KØB OVER 499,- Varer købt mellem 16. nov og 24. dec 2016 kan byttes til den 15. jan 2017.

New Balance

New Balance er en amerikansk skotøjsfabrikant, som har mere end 100 års erfaring med produktion af dame- og herresko. New Balance blev grundlagt i 1906 af William J. Riley i Massachusetts, og har siden firmaets oprindelse beriget kvalitetsbevidste børn, mænd og kvinder over hele verden med lækre mode- og løbesko. Deres mest populære model er 990 modellen, som er en serie bestående af 12 forskellige versioner af modellen.
I dag foregår produktionen stadig i USA samt England. New Balance slog for alvorlig igennem på markedet med produktionen af banebrydende løbesko, som absorberede stødene fra hårde underlag såsom asfalt.

Derfor er løbesko fra New Balance meget populære blandt sportsfolk såvel som motionister, da kvaliteten aldrig svigter og designet af skoen yder perfekt støtter under en løbetur.
New Balance brandet er et af de mærker, som generer størst genkendelighed med deres ikoniske logo, som altid pryder siden af skoen.

Kvalitetsdesign fra top til tå
New Balance kollektionerne ses på alle, lige fra top rankede atleter til din familie og venner. New Balance sortimentet omfatter både sportstøj samt sko, så du kan iklæde dig kvalitetsdesign fra top til tå. New Balance kan styles som det passer dig, f.eks. til en casual kjole eller et par lækre jeans.
Uanset dine behov så er de populære produkter fra New Balance alt hvad du har brug for at være cool og casual i hverdagen.

New Balance har gennemgået en rivende udvikling gennem årene, og produktsortimentet består meget af løbesko såvel som modesko til hele familien. Primært herresko formår at drage modeelsker over hele verden til, idet firmaet allierer sig med talentfulde designere og indgår samarbejde med forskellige organisationer. Blandt andet har New Balance haft et samarbejde med Navy Seals i 2012, hvor skoen ’Concepts x New Balance 999 ’Seal’ blevet designet med inspiration fra Navy Seals. Derudover er New Balance skoene blevet købt af forskellige Hollywood stjerner såsom Ben Affleck, Jennifer Garner og Hilary Duff.

Sneakers fra den populære skofabrikant designer altid moderigtig sko, som er en afspejling af tiden trends kombineret med et lækkert design. Dette resulterer i at New Balance er blandt de bedste på markedet, og kvaliteten altid er i top.

Hos Miinto kan du finde et bredt udvalg af løbesko, sneakers og sportstøj fra New Balance, som vil give din hverdags stil et cool og smart look.

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.