Køb julegaverne nu på miinto.dk! Alle ordrer placeret mellem d. 16. november og 24. december kan returneres helt frem til d. 15 januar!

Peak Performance

Peak Performance er et svensk brand som startede ud med en passion for skiløb. Brandet blev derved skabt og lanceret af skientusiaster tilbage i 1986, da gruppen på tre netop var hjemvendt fra Idaho i USA, hvor de var blevet inspireret til at lancere et brand med tøj og udstyr til skiløb. Siden da har brandet gennemgået en rivende udvikling, og Peak Performance er i dag et af de største brands i Skandinavien. Den store succes er et symbol på, at Peak Performance er synonym med trendy tøj, overtøj og udstyr til skiløb, træning og golf samt vintertøj til modebevidste mænd og kvinder over hele verdenen. Filosofien og værdierne bag Peak Performance kendetegnes ved tre nøgleord; passion, fællesskab og vinderattitude.

Til sportslige og daglige aktiviteter
Udover at kombinere mode med funktionelt ski- og sportstøj, har brandet formået at designe jakker og accessories med et vedvarende moderigtigt look. Derfor er Peak Performance også et brand med mere end 60 konceptbutikker, og brandet stiger i popularitet hver eneste dag. Dette sker især i løbet af vinterhalvåret, hvor mænd og kvinder for alvor mærker behovet for, og nødvendigheden af, en jakke af kvalitet, hvilket Peak Performance altid bringer. Peak Performance leverer altså kvalitet og funktionalitet på alle punkter og mærket er ikke kun målrettet de sportslige mænd og kvinder, der skal bruge beklædning til en specifik sportsgren. De designer nemlig også til de hverdagsklædte mænd, kvinder og unge, så lige meget hvem du er, vil du med garanti kunne finde det overtøj eller andet beklædning, som du har brug for.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af modetøj og accessories til mænd og kvinder fra Peak Performance. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.