Få lige nu 15% rabat på din første bestilling når du tilmelder dig vores nyhedsbrev - Gælder også på allerede nedsatte produkter! Er gældende t.o.m. tirsdag kl. 10:00!

PULZ Jeans

Pulz er et danskejet brand med hovedsæde i Billund, hvorfra chefdesigner Anja Drest Nielsen lancerer unikke dametøjskollektioner, som er deniminspireret. Og hos Pulz har de kun en mission: at designe de perfekte jeans. Denne mission er et resultat af, at Pulz elsker kvinder, som elsker jeans, hvorfor de må beriges med det ypperste indenfor denim. Med andre ord - Pulz stræber efter at designe jeans, som er tidløse, feminine, rå og cool.


Derfor er Pulz et brand i konstant udvikling, og den store passion for jeans udmønter sig også i cool og trendy toppe, kjoler og strik, som på perfekt vis komplimenterer deres store udvalg af jeans. Inspirationen til nye kollektioner indhenter Pulz overalt, hvorfor Pulz indfanger tidens dominerende stilarter og inspireres af dem til at designe jeans med mange unikke og smukke detaljer. Derfor giver Pulz dig masser af muligheder for at omfavne det feminine og delikate look eller det rå look med mange spændende detaljer.  

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.