FÅ GRATIS FRAGT VED KØB OVER 499,- Varer købt mellem 16. nov og 24. dec 2016 kan byttes til den 15. jan 2017.

PULZ Jeans

Pulz er et danskejet brand med hovedsæde i Billund, hvorfra chefdesigner Anja Drest Nielsen lancerer unikke dametøjskollektioner, som er deniminspireret. Og hos Pulz har de kun en mission: at designe de perfekte jeans. Denne mission er et resultat af, at Pulz elsker kvinder, som elsker jeans, hvorfor de må beriges med det ypperste inden for denim. Med andre ord - Pulz stræber efter at designe jeans, som er tidløse, feminine, rå og cool. Derfor er Pulz et brand i konstant udvikling, og den store passion for jeans udmønter sig også i cool og trendy toppe, kjoler og strik, som på perfekt vis komplimenterer deres store udvalg af jeans.

Unikke og smukke detaljer
Inspirationen til nye kollektioner indhenter Pulz overalt, hvorfor Pulz indfanger tidens dominerende stilarter og inspireres af dem til at designe jeans med mange unikke og smukke detaljer. Derfor giver Pulz dig masser af muligheder for at omfavne det feminine og delikate look eller det rå look med mange spændende detaljer.  Med andre ord – Pulz Jeans er et must-have brand i enhver kvinde garderobe, og det er et køb du ikke vil fortryde.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af tøj og accessories til kvinder fra Pulz Jeans. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.