FÅ GRATIS FRAGT VED KØB OVER 499,- Varer købt mellem 16. nov og 24. dec 2016 kan byttes til den 15. jan 2017.

PUMA

Puma er en tysk producent af mode- og sportstøj, som er en videreudvikling af brandet Dassler Brothers OHG, hvilket indeholdte de to brødre Adolf og Rudolf Dassler. Forholdet mellem dem blev så dårligt, at firmaet blev splittet op i to firmaer i 1948. Derfor valgte Rudolf Dassler at lancere brandet Puma - hvorimod Adolf Dassler grundlagde Adidas. Puma startede derfor op i 1948, og siden er brandet blevet en førende producent af mode- og sportstøj samt udstyr og fodtøj til sport og fritid. Allerede det første år blev fodboldstøvlen ATOM lanceres, og flere medlemmer af Vesttyskland landshold anvendte PUMA støvlerne i den første efterkrigstidens fodboldkamp mod Schweiz i 1950. Støvlerne blev så populære, at PUMA startede et samarbejde med Vesttysklands landstræner Sepp Herberger, som var ekspert inden for fodbold støvler.

Puma har hovedsæde i den tyske by Herzogenaurach, hvorfra det succesrige brand sæson efter sæson lancerer mode- og sportstøj, accessories, fodboldstøvler, tasker og modesko samt meget mere. I starten var Puma kun garant for fremragende sportstøj og unikke fodboldstøvler såvel som løbesko, men brandet har sidenhen udvidet produktsortimentet med modetøj, sko og accessories med et casual og farverigt design.

Sportstøj og sko til mænd og kvinder
Produkternes gode kvalitet og lækre design har været en del af Puma fra starten, hvorfor brandet er synonym med nogle af verdens største stjerner gennem tiderne såsom Pelé, Samuel Eto´o, Usain Bolt og Diego Maradona samt mange andre. Den store succes er et resultat at, at Puma hele tiden formår at berige sports- og modeentusiaster med fremragende kvalitet og lækkert design , som ofte bærer farverne gul, grøn, rød og sort.

Med andre ord, så er Puma et globalt brand med salg til mere end 200 lande, hvor brandets produkter er kendt for funktionalitet, komfort, kvalitet og lækkert design.

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.