HUSK - Altid gratis levering og gratis ombytning af varer!

  • GRATIS levering og ombytning
  • 14 dages fuld returret
  • Kundeservice Tlf. 88 80 86 86
0,00 DKK

Saint Tropez

Saint Tropez tøj og kjoler finder du på Miinto.dk. Der er en dansk producent af modetøj til yngre kvinder med en sans for moderigtigt og feminint dametøj, som er synonym med god kvalitet såvel som konkurrencedygtige priser. Med andre ord – Saint Tropez er karakteriseret ved lækre kollektioner af modetøj, som er garant for et feminint, stilfuldt og enkelt look, hvori de nyeste trends i modebranchen er inkorporeret.

Derfor er Saint Tropez altid først med de hotteste trends, og brandet sætter en ære i at kunne berige modeelskere med moderigtigt og feminint design hele året rundt. Derfor er Saint Tropez et produktivt brand med ti årlige kollektioner af modetøj, som altid er en afspejling af tidens trends såvel som de nyeste strømninger i modebranchen.

Derudover har Saint Tropez´ koncept tjent brandet godt, og den moderne version af Saint Tropez har lanceret 30 konceptbutikker i Danmark, samtidig med at brandet har salg til store dele af Europa såvel som 1.000 butikker på verdensplan. Den store succes er et resultat af, at Saint Tropez er kendetegnet ved elegant og feminint design i lækre materialer, hvorfor produktsortiment af cardigans, bukser, toppe, kjoler, jakker og t-shirts er beriget med en god pasform, som fremhæver brandets feminine look.

tøj & kjole køber du på Miinto.dk

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.

Saint Tropez Saint Tropez