Køb julegaverne nu på miinto.dk! Alle ordrer placeret mellem d. 16. november og 24. december kan returneres helt frem til d. 15 januar!

Selected Homme

Selected Homme er et dansk brand, som er lanceret af Bestseller-koncernen. Selected Homme præsenterede den første kollektion af herretøj for offentligheden i 1997, hvor brandets lækre modetøj blev solgt i Jack & Jones butikker. Den moderne version af Selected Homme har udvidet konceptet betragteligt, hvorfor brandet har lanceret mere end 20 konceptbutikker over hele verden. Succesen er en naturlig respons til, at Selected Homme designer modetøj, som er karakteriseret ved kreativitet, attitude og moderigtigt design. Så forkæl dig selv eller kæresten med modetøj fra Selected Homme.

Bliv moderigtig med Selected Homme
Selected Homme er leveringsdygtig i elegant og klassisk design, som er inspireret af de hotteste trends i modebranchen. Derfor er Selected Homme et populært brand hos kvalitets- og modebevidste mænd, som vil fremstå med et moderigtigt såvel som et modent look. Derudover er Selected Homme karakteriseret ved store og mangfoldige kollektioner af herretøj, som består af jakkesæt, jakker, jeans, bukser, skjorter, sko, t-shirts og accessories samt meget andet. Derfor er Selected Homme altid garant for modetøj, som matcher enhver stil og personlighed med et moderigtigt touch.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af herremode fra Selected Homme. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.