FÅ GRATIS FRAGT VED KØB OVER 499,- Varer købt mellem 16. nov og 24. dec 2016 kan byttes til den 15. jan 2017.

Sisters Point

Sisters Point leverer moderigtigt og trendy dametøj til piger og unge kvinder, som elsker at følge med de skiftende trends, uden at pengepungen løber tør. Sisters Point er synonym med ´value for money´, idet Sisters Point repræsenterer moderigtigt dametøj i god kvalitet til fordelagtige priser. Sisters Point er et dansk tøjmærke med hovedsæde i Aarhus, som formår at afspejle de nyeste trends i alle deres kollektioner. Derudover lancerer Sisters Point ofte nye kollektioner af dametøj, hvorfor brandet konstant forsyner piger og unge kvinder over hele Europa med moderigtigt og unikt dametøj. Grundet gode materialer, kan du få glæde af tøj fra Sisters Point på længere sigt.

Historien bag brandet
Siden virksomheden blev lanceret i 1994, har Sisters Point formået at følge med udviklingen i modebranchen, idet brandet karakteriseres ved innovative og kreative designere, som formår at udvikle nye kollektioner, så snart moden skifter. Det gør den mange gange årligt, hvorfor jeans, toppe, leggings, jakker, shorts, skjorter og accessories fra Sisters Point er designet af fagfolk, som forstår unge kvinder. Derfor designes alle kollektioner med det formål at modtage beundring fra piger og unge kvinder med sans for mode.  

Miinto.dk har samlet et bredt udvalg af modetøj og accessories til modebevidste kvinder fra Sisters Point. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.

Sisters Point Sisters Point