MIDSEASON SALE: MIN. 20% PÅ ALT, 26.-30. SEPTEMBER, KL. 12-12 – FRI FRAGT VED KØB FOR OVER 499,-

Sisters Point

Sisters Point leverer moderigtigt og trendy dametøj til piger og unge kvinder, som elsker at følge med de skiftende trends, uden at pengepungen løber tør. Sisters Point er synonym med ´value for money´, idet Sisters Point repræsenterer moderigtigt dametøj i god kvalitet til fordelagtige priser. D


Sisters Point er et dansk tøjmærke med hovedsæde i Aarhus, som formår at afspejle de nyeste trends i alle deres kollektioner. Derudover lancerer Sisters Point ofte nye kollektioner af dametøj, hvorfor brandet konstant forsyner piger og unge kvinder over hele Europa med moderigtigt og unikt dametøj.


Siden virksomheden blev lanceret i 1994, har Sisters Point formået at følge med udviklingen i modebranchen, idet brandet karakteriseres ved innovative og kreative designere, som formår at udvikle nye kollektioner, så snart moden skifter. Det gør den mange gange årligt, hvorfor jeans, toppe, leggings, jakker, shorts, skjorter og accessories fra Sisters Point er designet af fagfolk, som forstår unge kvinder. Derfor designes alle kollektioner med det formål at modtage beundring fra piger og unge kvinder med sans for mode.  


Mode er vores forretning, men forretning er vores passion!


 

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.

Sisters Point Sisters Point