FÅ GRATIS FRAGT VED KØB OVER 499,- Varer købt mellem 16. nov og 24. dec 2016 kan byttes til den 15. jan 2017.

Sofie Schnoor

Sofie Schnoor er en dansk designer, som fører brandet i samme navn, der både producerer enormt lækkert tøj og de fedeste sko. Sofie Schnoor grundlagde sit eget brand i en alder af kun 26 år sammen med sin ægtemand, og lanceringen af eget brand var en naturlig udvikling af Sofie Schnoors karriere. Med andre ord – Sofie Schnoor var en del af modebranchen allerede fra hun var helt lille, og den kreative designer deltog ofte i modemesser med sine forældre. Derudover har Sofie Schnoor været tilknyttet en skofabrikant i modens hjemland Italien, såvel som været en del af et designteam hos en dansk modevirksomhed.

Derfor var den naturlige udvikling for Sofie Schnoor at lancere et unikt brand, som siden starten har været elsket af trendsættere og modeelskere i ind- og udland.
Succesen har spredt sig hurtigt, og i dag sælger Sofie Schnoor både tøj og sko af høj kvalitet på internationalt plan.

Mode med et cool twist
Sofie Schnoor laver tøj og sko til den moderne kvinde, som kan lide at klæde sig klassisk med et cool twist. Det er tydeligt, at der er tænkt over detaljerne i alle produkterne, og de lækre materialer er en rød tråd som karakteriserer sko såvel som tøj. Med Sofie Schnoor åbner døren til en verden af lækre bløde materialer, farverige prints, lækkert silke og eventyrlige designs. Her får du virkelig mulighed for at dyrke din feminine side, men alligevel med et twist af noget råt. Sofie Schnoors produkter giver dig nemlig lidt kant, da inspiration til de mange designs er hentet i et herre-inspireret univers. Sofie Schnoors designs er på mange måder præget af Skandinaviens minimalisme, med inspiration hentet udefra. Der er kræset om detaljerne som er rå og cool, og fører til produkter som er fuldstændig unikke.

Sofie Schnoor laver mange forskellige typer af sko, både lange fine støvler, korte støvler og super lækre stiletter. Alle er kendetegnet ved at være super god skindkvalitet. Sofie Schnoors sko bærer desuden også alle præg af et sjældent håndværk, som gør at de alle har nogle enestående detaljer. Så køber du et par sko fra Sofie Schnoor kan du være sikker på at tilføje et unikt par til din samling.

Miinto.dk har samlet et kæmpe udvalg af lækre produkter fra populære Sofie Schnoor, så du kan forkæle dig selv og din garderobe med lækkerier. Se hele vores udvalg nedenfor.

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.

Sofie Schnoor