FÅ GRATIS FRAGT VED KØB OVER 499,- Varer købt mellem 16. nov og 24. dec 2016 kan byttes til den 15. jan 2017.

Vans

Vans er navnet på et amerikansk brand med en stor genklang hos unge trendsættere i subkulturer såsom skater-, surfer- og musikmiljøet. Vans blev oprindeligt lanceret som et punk/rock brand, men rettede hurtigt fokus på det store marked inden for skater- og surfermiljøet.

Vans så dagens lys i 1966, og brandet er lanceret af fire kreative individer, Paul van Doren, Serge d´Elia, James van Doren og Gordon C. Lee, og i starten producerede brandet sko og sneakers på bestilling. Populariteten steg dog hurtigt, og Vans voksede og voksede op gennem 70´erne, og i 1975 kom brandets trækplaster, Vans Era, kom gaden – Vans Era er Vans mest populære sko, og er tilgængelig i et stort udvalg af farver.

skatertøj og sko til enhver smag
Derudover var modesko fra Vans designet med en solid sål, som appellerede til skatere og bmx-ryttere, og brandet producerer den dag i dag sko efter samme koncept. Derfor er den moderne udgave af Vans stadig et meget populært brand hos trendsættere i et stort udvalg af subkulturer over hele verden, og brandet har også åbnet adskillelige skaterparker – sågar en på Guantánamo Bay.

Vans har skiftet ejere flere gange, men brandet er stadig garant for trendy herre og dame sko og tøj, samtidig med at produktsortimentet er udvidet betragteligt. Derfor består produktsortimentet hos Vans af et stort udvalg af herresko, sneakers, casual modetøj og boardwear, hvorfor brandet er garant for lækre jeans, t-shirts , hættetrøjer, strikvarer, shorts og sko, som er beriget med et moderigtigt og casual look. Derudover har brandet også dame sko i form af sneakers.
Vans samarbejder med en række forskellige designere og brands, og bliver på den måde ved med at holde mærket I live. Vans kan både bruges til pigernes søde sommerkjoler, men samtidig også til skaternes mere kantede look.
Find en lang række lækre produkter fra Vans her hos Miinto.

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.