MIDSEASON SALE: MIN. 20% PÅ ALT, 26.-30. SEPTEMBER, KL. 12-12 – FRI FRAGT VED KØB FOR OVER 499,-

Ganni

Ganni er et dansk brand med Ditte Reffstrup som kreativ chef, og den kreative ildsjæl er ansvarlig for fire årlige kollektioner af unikt modetøj. Ganni blev lanceret med en mission om at berige selvstændige og moderne kvinder med sexet og finurligt modetøj, som ikke er inspireret af de nyeste trends i modebranchen.

I stedet er brandets kollektioner af lækkert og unikt dametøj designet ud fra en filosofi om, at modetøj fra Ganni skal være smukt og klæde moderne kvinder. Derfor er Ganni garant for dametøj, som er en kombination af traditionelle klassikere og nye inspirationskilder.

Derudover er Ganni karakteriseret ved enkelt, afbalanceret og unikt design, som er udført i lækre materialer. De lækre tekstiler betyder, at dametøj fra Ganni er beriget med en god pasform, som fremhæver den kvindelige figur.

Med andre ord – Gannis lækre design og gode pasform skaber et sexet og forførende look, som er ideelt til den moderne og selvstændige kvinde med en sans for mode, kvalitet og lækre detaljer. 

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.