Køb julegaverne nu på miinto.dk! Alle ordrer placeret mellem d. 16. november og 24. december kan returneres helt frem til d. 15 januar!

Ganni

Ganni er et dansk brand med Ditte Reffstrup som kreativ chef, og den kreative ildsjæl er ansvarlig for fire årlige kollektioner af unikt modetøj. Ganni blev lanceret med en mission om at berige selvstændige og moderne kvinder med sexet og finurligt modetøj, som ikke er inspireret af de nyeste trends i modebranchen. I stedet er brandets kollektioner af lækkert og unikt dametøj designet ud fra en filosofi om, at modetøj fra Ganni skal være smukt og klæde moderne kvinder. Derfor er Ganni garant for dametøj, som er en kombination af traditionelle klassikere og nye inspirationskilder.

Et must-have brand i din garderobe
Ganni er karakteriseret ved enkelt, afbalanceret og unikt design, som er udført i lækre materialer. De lækre tekstiler betyder, at dametøj fra Ganni er beriget med en god pasform, som fremhæver den kvindelige figur. Med andre ord – Ganni’s lækre design og gode pasform skaber et sexet og forførende look, som er ideelt til den moderne og selvstændige kvinde med en sans for mode, kvalitet og lækre detaljer. Med andre ord – tøj fra Ganni er et must-have i enhver modebevidst kvindes garderobe.

Miinto.dk har samlet et bredt udvalg af designertøj til kvinder fra Ganni. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.