Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

STØVLER FRA GANNI

Leder du efter et par skønne støvler? Her på siden finder du et bredt udvalg af forskellige støvler fra Ganni. Du finder støvler, der kan holde fødderne varme på de koldeste dage. Du finder også pæne eller chunky støvler, der kan bruges året rundt. Støvler kan generelt bruges til forskellige anledninger og kan mange gange være prikken over i’et i et cool outfit.

Ganni er et anerkendt modebrand til kvinder. Derfor er det de færreste modeglade kvinder, der ikke før eller siden har hørt om Ganni. Det er nemlig et mærke, der lynhurtigt tog verden med storm. Ikke bare i lille Danmark, men også i udlandet. Bag mærket står parret Ditte Reffstrup og Nicolaj Reffstrup, der har formået at gøre brandet til et ikonisk brand med sjove og legende items. Det gælder især også for brandets udvalg af cool støvler, der hver især er helt unikke. 


Ganni-støvler til alle kvinder


Ganni har fra begyndelsen haft en vision om at skabe et sortiment, der kan appellere til alle kvinder. Selvom det har lanceret den ene legende og interessante kollektion efter den anden, har det også holdt sig til klassiske og tidløse items indimellem. Derfor har brandet også en vision om, at tøjet og skoene skal være funktionelle og simple, men det skal kunne styles på utallige måder. Det gælder selvfølgelig også Ganni-støvler, der både indebærer bikerstøvler, Chelsea-boots og vinterstøvler.

Hvor støvler tidligere mest har været brugt om vinteren, kan du i dag sagtens kombinere din sommerkjole med et par lette bikerstøvler eller kaste dig ud i et par Chelsea-boots udenfor. Når du vælger et par støvler fra Ganni, vil du nemlig hurtigt opdage de mange forskellige former og detaljer. De fleste af udvalget her på siden er holdt i en klassisk sort farve, men du kan også kaste dig ud i et par hvide eller grønne støvler, hvis du vil skabe lidt kontrast til dit outfit.


Sådan finder du de perfekte Ganni-støvler


Når du skal udvælge de helt rette Ganni-støvler, er en god idé faktisk at gå efter et par, der passer til din kropsfacon og ikke mindst ben og fødder. Stilen er selvfølgelig også altafgørende for, at du finder et par, du kan lide ved første øjekast. 

Men hvad mener vi med kropsfacon, når vi snakker støvler? Jo, for at få et godt indtryk af dine støvler kan det være en god idé at vælge et par, som netop matcher din kropsfacon. Har du runde lægge og ankler, kan du kaste dig ud i et par støvler med robust hæl. Er du derimod lang og slank, kan det være en god idé med simple støvler med et langt skaft. Det fremhæver dine ben på en helt unik måde. 

Som du måske har bemærket, fås de forskellige Ganni-støvler med en forholdsvis høj gummisål og afrundet rå. Nogle af støvlerne har sidepaneler, mens andre har snørebånd. Der er derfor mange forskellige modeller at vælge imellem, og det er altid en god idé at tjekke alle detaljer nøje ud. 


Ganni-støvler til enhver lejlighed


Ganni er en garant for kompromisløs kvalitet kombineret med stil og kant. Deres tilgang balancerer mellem minimalisme og legende detaljerigdom, og netop derfor vil du altid kunne bruge en Ganni-støvle til at fuldende dit look. Mange af deres støvler har et råt udtryk, samtidig med at de udstråler elegance. Brug derfor dine Ganni-støvler til at give ethvert outfit ekstra kant. Dress din loungewear op med en smart, sort støvle. Vis personlighed ved at tilføje et par Chelsea boots til dit kontor-outfit eller ton det feminine udtryk ned ved at kombinere en festkjole med støvler i gummi og læder. 

Det smarte ved Ganni-støvler er, at du sagtens kan have den samme støvle på hele dagen, uanset om du løber ærinder i byen, holder præsentation på arbejdet eller går til fest om aftenen. Takket være støvlernes alsidige look er det utrolig nemt at tone dit outfit op og ned – uden at skifte støvlerne ud. Smid en nederdel eller en ekstra jakke i tasken, og du er klar til at glide ubesværet fra kontortid til cocktail-tid. Gannis mål er at gøre det nemt for kvinder altid at se stilfulde ud i en travl hverdag med mange forskellige gøremål. 


Din egen personlige stil i centrum


Én ting er helt sikker: Med Ganni-støvler er dine fødder altid velklædte og moderigtige. Der er ikke en rigtig eller forkert måde at style dit fodtøj fra Ganni på. Formålet med Gannis kollektioner er netop, at de mange forskellige styles skal kunne kombineres på kryds og tværs – og altid med fokus på dig. Det er altså ikke meningen, at den umiskendelige Ganni-stil skal overdøve dit personlige udtryk. Gannis støvler, og kollektioner i det hele taget, skal hjælpe dig med at udtrykke din egen unikke stil. Det er støvler til modebevidste kvinder, som gerne vil udstråle kvalitet og personlighed.

I vores udvalg af Ganni-støvler vil du derfor kunne finde alt fra sorte støvler med diskrete detaljer til iøjnefaldende støvler i klare farver og med dristige detaljer. Dette er alt sammen en del af Gannis målsætning om at lave mode, der passer til alle kvalitetsbevidste kvinder. Du vil nemt kunne kombinere støvlerne fra Ganni med din egen garderobe og opnå det personlige udtryk, du går efter, hvad enten du er til punk eller klassisk elegance. Støvlerne fra Ganni vil altid tilføre et twist af kant og personlighed. 


Bæredygtige støvler, glade fødder


En detalje ved Gannis støvler, som vi elsker, er, at flere af dem er lavet af genanvendt gummi. Det vil sige, at Ganni har genbrugt overskydende gummi fra produktionen af gummisko, som ellers ville være blevet behandlet som affald. På den måde bidrager dine støvler fra Ganni til et mindre CO2-aftryk og i sidste ende en mere bæredygtig fremtid. Derudover er Ganni-støvler noget så sjældent som en behagelig modestøvle. Dine fødder vil elske dig for komforten dagen lang, uanset om programmet står på indkøb, café, arbejde eller fest.

Vi håber, du finder dine drømmestøvler fra Ganni blandt udvalget.

Ryd alle filtre

Ganni

Side 1 Af 2

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.