Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

2NDDAY

Er du på udkig efter tøj med et råt og moderne twist, der både kan bruges til hverdag og til mere festlige begivenheder? Så er der ingen tvivl om, at du skal kigge nærmere på tøjet fra 2ND Day. Det danske brand har for alvor sat sig fast i modebranchen som en af de helt store spillere, når det kommer til tøj i uovertruffen kvalitet og i lækkert, skandinavisk design. Vi har samlet et udvalg fra 2ND Day, der helt sikkert vil falde i de flestes smag. Der er lidt for enhver stil, da vi forhandler et væld af forskellige styles, mønstre og materialer.

Fra Day Birger et Mikkelsen til 2ND Day

2ND Day er et dansk tøjmærke tilhørende det populære brand Day Birger et Mikkelsen. Oprindeligt er Day Birger et Mikkelsen skabt af Malene Birger og Keld Mikkelsen, men den moderne udgave af virksomheden drives udelukkende af Keld Mikkelsen. Dørene blev åbnet i 1997 og brandet har siden da ekspanderet fra det oprindelige Day Birger et Mikkelsen til 2ND Day, interiør-linjen Day Home samt accessories-linjen kaldet Et.

Visionen bag det originale brand var at kombinere smukke, etniske oplevelser fra tidligere rejser og fusionere dem med skandinavisk design, en maskulin dimension og en vintageinspireret stil. Det har i stor grad lykkedes Keld Mikkelsen, der nu er ejer af én af de mest velkendte danske designvirksomheder.

2ND differentierer sig fra det oprindelige Day Birger et Mikkelsen, idet der arbejdes med lidt hårdere materialer såsom læder og denim. 2ND Day består af en lidt mere rå linje af tøj, der kan bruges i hverdagen, men som også sagtens kan tages i brug til fester og større begivenheder.

2ND Day vil afprøve grænser

Som sagt er 2ND Day den lidt mere rebelske linje sammenlignet med Day Birger et Mikkelsen. Tonen er sat med læder og denim, der primært appellerer til den yngre målgruppe. Faktisk har 2ND Day afgivet et løfte – at de vil bryde alle regler og gå derud, hvor ingen andre har været med det formål at skabe noget, som ikke er skabt før. 2ND Day er altså villig til at tage chancer ved at tænke kreativt og innovativt.

Den klare, kunstneriske designæstetik, der dominerer 2ND Day, følger og udfordrer på én og samme tid de normale linjer og snit, man ser i dagens samfund. 2ND Day opfordrer deres kunder til at lege med stilene, og de understreger vigtigheden af at bryde reglerne og begå fejl. Man kan roligt sige, at 2ND Day er et alsidigt mærke, der formår at skille sig ud.

Re-think, Re-consider, Re-use

2ND Day har bragt et bæredygtigt formål ind i deres design. De har nemlig udviklet konceptet THINKTWICE, som er til den bevidste forbruger. Alle design er sofistikerede og produceret i bæredygtige materialer hele vejen igennem. Dette bæredygtige initiativ er udviklet, da 2ND Day har en langsigtet vision om en positiv forandring af miljøet – og her er produktion af tøj en væsentlig faktor i visionen.

2ND Day vil være med til at gøre en forskel, og det vil de gøre sammen med dig. Dette kan vi alle kun gøre sammen ved at THINKTWICE. THINKTWICE er til den bevidste forbruger, der tænker over sine køb, når det gælder tekstiler. De udvalgte styles består af minimum 50 eller 20 % økologiske tekstiler eller genbrugsmaterialer, og så er flere af dem FSC-certificerede. Så støtter du op om 2ND Days gode initiativ, er der ingen tvivl om, at tøjet er noget, du skal kigge nærmere på.

2ND Day klæder dig på til dagen

2ND Days kollektioner byder både på kjoler, overtøj, underdele, sko, tasker og accessories. Der er altså ikke den beklædningsgenstand eller det tilbehør, 2ND Day ikke kan klare. Fælles for alt tøjet er, at det er designet med kvindekroppen for øje i form af lækre snit og pasforme, der klæder de fleste. Tøjet spænder vidt i sit udtryk, hvor både cool statement-T-shirts samt lædernederdele og fine, ternede blazers er at finde. 2ND Day er desuden særligt kendt for sine jakker og frakker, der tilføjer noget ekstra til ethvert outfit.

Sammensæt et komplet 2ND Day-outfit fra top til tå eller udvælg dine favoritstyles. Det er helt op til dig. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at vi her hos Miinto har givet dig rig mulighed for at håndplukke efter din stil og dit behov. På Miinto.dk har vi samlet et væld af produkter fra det populære 2ND Day. Tag et kig her på siden og god fornøjelse.

Filter

178 resultater

Side 1 af 2

Næste

Side 1 af 2