Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

HERREBÆLTER

Et lækkert bælte til herrer er et musthave i en velekviperet herregarderobe, fordi det ikke bare holder bukserne på plads, men samtidig giver et flot og elegant snit mellem bukser og overdel. Nogle mænd kan nøjes med et enkelt bælte i samlingen, mens andre foretrækker at have et bælte til enhver anledning. Uanset om du er på udkig efter et nyt herrebælte eller blot en tilføjelse til samlingen, kan du finde det lige her.  

Hos Miinto forhandler vi et stort udvalg af herrebælter i forskellige styles fra nogle af verdens førende modebrands. Gå på jagt i sortimentet af kvalitetsbælter til herrer fra kendte mærker som Gucci, Dolce & Gabbana, Emperio Armani, Fendi, Balenciaga, Burberry, Stone Island og mange, mange flere. 


Et stort udvalg af bælter til herrer


Et unikt bælte er en trendy tilføjelse til ethvert look, hvad enten man matcher bæltet med et par moderigtige chinos, jeans, shorts eller jakkesæt. Derfor er mange trendsættere ofte på jagt efter et trendy herrebælte fra nogle af modebranchens mest populære og innovative brands, og nedenfor finder man et spændende arsenal af bælter, som matcher disse krav til fulde. Derudover byder produktsortimentet på bælter fra brands såsom A. Testoni, Diesel, Tommy Hilfiger, Tiger of Sweden og Saddler, hvorfor man hurtigt og nemt finder et bælte, der matcher det foretrukne look. Et stort udvalg af brands er synonym med stor mangfoldighed, hvorfor produktsortimentet er kendetegnet ved smarte bælter i et væld af farver og design. 


Herrebælter med unikke detaljer


Derfor er vores sortiment gennemsyret af bælter med mange unikke detaljer, som på bedste kan tilføre en smule kant eller et eksklusivt touch til det personlige look. Produktsortimentet udvides løbende, så der kommer hele tiden nye og unikke bælter til fra trendy brands i ind- og udland. Der findes mange forskellige typer af bælter til mænd, men der er tre slags bælter, som er gennemgående for alle. Der er tale om et klassisk læderbælte i sort eller brunt, flettede bælter med et rustik look, samt casual bælter i stof, som er super fede til hverdag. Du kan faktisk godt bruge alle tre bælter til hverdag og fest, de giver bare nogle forskellige look i forhold til outfittet. Man kan sige, at casual herrebælter er oplagte til chinos eller jeans, men det er jo kun ens fantasi der sætter grænserne. Selvom et bæltes funktion er, at holde bukserne også, så er det også blevet et fashion statement for rigtig mange mænd. Bælter er perfekte accessories til at syle dit med, og udvalget hos Miinto passer perfekt til din gaderobe. 


Flotte bælter til hverdag og fest


Et godt bælte i høj kvalitet er en alsidig accessory, som kan bruges i årevis. Derfor er det også en rigtig god investering, som du kan få stor glæde af. Mange mænd bruger bælte hver eneste dag og til alle anledninger, og det stiller selvfølgelig nogle krav til typen af bælte, fordi det skal være et, som du kan forene dig med og kan lide at have på. Det gælder udseendet, men i lige så høj grad materialet, kvaliteten og lukkemekanismen. 

Mange sværger til det klassiske sorte eller mørkebrune læderbælte, men bruger du det meste af din tid iført hørbukser og sejlersko, så er du måske bedre tjent med et simpelt, flettet herrebælte i lyst stof eller et bælte i lyst ruskind. Er du derimod typen, der elsker det unikke, iøjnefaldende, lidt skæve eller decideret flamboyante, kan du vælge et bælte med et stort spænde, i en kraftig farve eller med et særligt mønster på. 

I sidste ende afhænger dit valg af bælte fuldstændig af dit behov, din personlige stil og det tøj, du allerede har i garderoben. Men vi er næsten helt sikre på, at du kan finde dit nye favoritbælte i vores sortiment.


Herrebælter fra kendte brands


Hos Miinto går vi højt op i at følge tidens trends og tendenser, så vi kan sikre os, at vi altid har et up-to-date sortiment og udvalg på vores webshop. Derfor holder vi øje med launches fra kendte brands og køber dem, så du kun skal kigge ét sted for at finde de nyeste produkter – nemlig lige her i webshoppen. Her finder du bælter til herrer fra Burberry, Givenchy, Dolce & Gabbana, Balmain, Prada, Antony Morato, Moschino, Dior og andre kendte mærker. Alle dine yndlingsbrands samlet på ét sted.


Giv dine bukser længere tid i garderoben


Det kan være frustrerende at kigge ind i sit klædeskab og føle, at man kun kan bruge halvdelen af tøjet deri. Bælter til herrer har ikke bare en æstetisk funktion, men kan også være med til at forlænge brugstiden på dine yndlingsbukser. 

Hvis du har smidt et par kilo, sidder bukserne pludselig lidt løsere, og her kan et herrebælte altså redde dig fra ubehagelige overraskelser og forargede blikke. Og så er det bare mest behageligt, når tøjet sidder ordentligt på kroppen. Derfor er et fedt herrebælte ikke bare en investering i æstetik, men også i komfort og funktionalitet. 


Livremme til herrer med kant og personlighed


Bælte, bukserem, livrem … Kært barn har mange navne, men samme funktion. Et bælte til herrer kan være med til at give ekstra kant til dit look og gøre det mere personligt. Du kan ligeledes style det samme outfit på forskellige måder med forskellige bælter, alt efter om du vælger et klassisk sort herrelæderbælte eller et knaldrødt bælte med guldspænde. Et stilrent bælte kan altså være dén detalje, der fuldender din fremtoning og tager dit outfit fra ét niveau til det næste. 


Herrebælter til forskellige behov


Når du skal købe et nyt herrebælte, er det relevant at vurdere, hvilken funktion eller hvilket behov bæltet skal dække. Skal det være et bælte, som du kan bruge hver dag, og som passer til de fleste outfits? Skal det bruges til en helt særlig anledning, f.eks. bryllup, og matche et specifikt jakkesæt? Skal det være minimalistisk eller fyldt med lir? Skal spændet være i guld eller sølv? Har du et favoritbrand? Hvilken lukkemekanisme foretrækker du? Og hvad er dit budget? 

Der er mange faktorer, der spiller ind, når du skal vælge dit nye herrebælte, og der er mange forskellige valgmuligheder, når der kommer til bælter. Du kan både finde vendbare bælter, elastikbælter, læderbælter og click-bælter i vores sortiment.

Du kan søge på den type bælte, du foretrækker, i søgefeltet, eller du kan browse gennem sortimentet af bælter til herrer og lade dig inspirere – måske falder du over et, du ikke vidste, du manglede. 


Den perfekte gave til manden, der har alt


Går du og leder efter en gave til din far, din voksne søn, din kammerat eller din partner, som kun har ønsket sig strømper og underbukser de sidste fem år? Så er et herrebælte et oplagt gavevalg. Måske har han gået med det samme bælte i årevis og trænger til et nyt, eller måske mangler han et sort bælte til sine mørkeblå chinos. 

Et herrebælte er en rigtig lækker gave, som (næsten) altid falder i god jord hos modtageren. Skal du finde et fedt bælte til en mand, du kender, kan du finde det online hos Miinto. Så slipper du tilmed for besværet med at gå ind og ud af flere forskellige butikker for at finde det perfekte herrebælte, men kan i stedet klare det hele fra sofaen. 


Alt i tøj og accessories samlet på ét sted


Uanset om du bare står og mangler et nyt bælte eller skal have udskiftet hele din garderobe, er Miinto det oplagte sted at shoppe. Hos os finder du alt i tøj og accessories til herrer, så her kan du shoppe amok og spare både tid, penge og besvær på langsommelige shoppeture fyldt med mennesker, larm og uoverskueligt indrettede butikker. Læg alle dine yndlingsvarer fra de forskellige produktkategorier i kurven, indtast dine oplysninger og læn dig tilbage … Og så er det bare at vente på, at vores fragtfolk leverer din ordre til dig. Det bliver ikke nemmere.

Side 1 Af 27

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.