Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

DAMESKO

Er du til vinterstøvler, gummistøvler, hjemmesko, sandaler eller måske et par smarte støvletter i en pangfarve? Hos Miinto har vi samlet alle de førende skodesignere og brands inden for damesko, så det er både nemmere og hurtigere for dig at finde det perfekte par damesko. Vi har det hele, så du stille og roligt kan vælge dine næste par sko til kvinder, der skal hjem og bo i din garderobe. Vi har noget for enhver smag hos Miinto. Hvilken damesko skal du have?


Damesko til kvinden, du er


Alle piger og kvinder med sans for stil og mode går op i sko. Sko er det, der fuldender resten af looket, og det, du kan dresse resten af dit outfit op og ned med efter behov. Det er vigtigt, at du finder det par damesko, der signalerer lige hvem præcis dig. Men det er ikke altid lige nemt at finde det perfekte par sko. Det kræver ofte, at man bruger lang tid på at tage i forskellige butikker, og ofte ender man med et par sko, der er næsten som dem, man har i tankerne.

Med mærker som Sofie Schnoor, Nature, Skechers og Ecco har vi tilmed noget, der omfavner alle størrelser, livsfaser og situationer. Overvej, hvilke damesko der skal til for at opgradere din garderobe? Måske er det lige præcis et par smarte gummistøvler, der kan kaste stil over havearbejdet? Måske står du og mangler et par stilrene støvletter til møder og caféaftaler. Eller også er det simpelthen på tide at få skiftet den udtrådte sommersko ud med en god, solid Ecco-sandal, du kan bruge i mange år frem.


Nøje udvalgte mærkevaresko


Når du indleder jagten på nye damesko, er det altid godt at gøre sig nogle tanker om, hvad der passer til din øvrige garderobe. Skal du have fat i et par varme vinterstøvler - eller er behovet faktisk mere at få et par gode, lækre hjemmesko? Måske skal du have sandaler til næste sommerfest eller står hver morgen i en situation, hvor du mangler lige præcis de der pæne, moderne støvletter.

Danske Sofie Schnoor har specialiseret sig i lækre, feminine sko, støvler og sandaler til damer. Her får du fine sandaler i varm sommerhusstemning med et strejf af glimmer og storby-coolness i douche farver og små, fine detaljer. Sofie Schnoor er et mærke, der kredser for dine fødder, uanset om det skal være til hverdag eller til fest. 

Hos Nature Footwear er der i høj grad blik for ergonomisk komfort. Med et enkelt skandinavisk udtryk, der trækker på naturens farver og former, finder du damesko hos Nature Footwear, der kan bruges på en gåtur i skoven, men som også gør sig smukt med et par fine bukser og en florlet top og detaljerige smykker til en fest.

Ecco-sandalen kender mange fra barndommen. Det er en fornuftig, solid sandal, der altid sikrer, at dine fødder har det godt. Men bare fordi det er praktisk, behøver det jo ikke at være kedeligt. Ecco byder på en række smarte sandaler og sko til damer, der er både moderigtige og komfortable. Så kan du altid springe i en fin sandal med hæl eller et par smarte sneaks uden at frygte for dine fødders ve og vel.

Det samme gør sig gældende hos Skechers, der både kredser for funktionalitet og minimalistisk, stilfuldt design. Med en sko fra Skechers kan du altid være sikker på, at dine fødder hygger sig, mens du er med på den nyeste mode. Også her finder du flere unikke og fine modeller, der passer til mange forskellige situationer og behov.


Sneakers og gummisko – et musthave for alle kvinder


Et par sneakers kan du aldrig gå galt i byen med, ligegyldigt om der er tale om en festlig begivenhed, sportsaktivitet, en dag på kontoret eller noget helt andet. Lige meget om du er fan af det rå, det romantiske, det klassiske eller det elegante, kan du altid finde sneakers til din stil. 

De kan bruges til at dresse dit outfit op, men også ned, hvis du ønsker en mere afslappet tilgang, der er lidt mere low-key, f.eks. på vej til og fra træning eller til en tur ned at handle. Hvis du f.eks. ønsker at gå mere i kjole, men føler dig ukomfortabel, fordi du føler dig for dressed up, er et par sneakers fantastiske, fordi de formår at simplificere dit outfit og give dig komfort. Med sneakers kan du bringe afslappethed til dit look.


Optimer din garderobe med et par sneakers


Sneakers er altid et frisk pust til en ellers feminin garderobe, da det tilføjer noget til hele stilen og ikke bare fødderne. Det kan hurtigt blive meget fint, hvis man udelukkende går med hvide blonder og silke og topper det af med en høj stilet. Med sneakers i hvid, sort og forskellige print og farver kan du nedtone dit outfit til et look, der stadig indeholder de feminine værdier. 

Der er uendelige muligheder ved at bruge sneakers. De kan både bruges til jeans og bukser såvel som til fine lange kjoler og florlette toppe. Du kan med fordel matche farverne på dine sneakers med dit tøj og kreere en konstellation af tidløse look, så du er sikret en stilfuld hverdag. 

Ud over sneakerens mange muligheder inden for styling, er det også en praktisk damesko. De tilføjer både en rød tråd til dit look og er super praktiske, da de er komfortable at have på til hverdag og i byen. Går du f.eks. meget rundt eller står meget op på dit job, vil et par lækre sneakers kun gøre dig godt både på komfort, men også på den stilmæssige front. Har du en travl morgen og har ligget lidt for længe i sengen, kan du også løbe til bussen, uden du skal være bange for risikoen.

Har du et bestemt brand, som du bare ikke kan få nok af, og som har fanget essensen af din stil, er der heller ikke her noget at frygte. Mange brands som f.eks. Louis Vuitton og Prada er hoppet med på sneakerbølgen, hvor de har sat deres præg på, hvad de mener en moderigtig sneaker er. Ønsker man en basic sneaker, er mærker som Nike, Converse og Adidas en sikker vinder.


Vinterstøvler og sandaler – damesko til hele året


Dine fødder skal helst have det godt hele året rundt. Når det er koldt, fortjener de et par lækre, varme vinterstøvler, og når det regner, skal de beskyttes af gode, solide gummistøvler. Hvis du ofte har det fodkoldt derhjemme, giver det god mening at finde nogle behagelige hjemmesko, mens sandaler er et must om sommeren - både til strand, fest og hverdag. Og så er der naturligvis de smarte støvletter, som du sådan set kan bruge året rundt. Både til nederdele og bukser og alverdens forskelligt tilbehør.

Hos Miinto kan du finde det hele. Her behøver du ikke kun fokusere på at finde et par stiletter eller et par gummistøvler. Du kan nemt finde lige det fodtøj, du mangler eller ønsker at forkæle dig selv med, også selvom det er inden for forskellige kategorier. 

Ud over at det gør din shopping nemmere, og du ikke behøver at tage ud flere gange for at lede efter de forskellige damesko, du er på udkig efter, kan du også let prøve alle dine valg derhjemme. Er det et par stiletter til et helt særligt outfit, som du er på jagt efter, kan du nemt prøve de forskellige par, du har bestilt hjem, og se, hvordan de passer til det look, du har i tankerne – det er derfor meget nemmere at finde det helt rette igennem Miinto.


Derfor kan vi aldrig helt få nok sko


Skoen er kvindens bedste ven. Uanset hvordan vi vender og drejer det, når vi frem til det samme resultat – man kan altså ikke få fodtøj nok. Det er rigtig nok, at hvad du har på fødderne, kan helt sikkert fuldende et look. Om det er hverdagsoutfittet om vinteren eller bryllupslooket om sommeren, så har du brug for det perfekte fodtøj til enhver begivenhed. 

Det gode ved fodtøj til damer er, at passer man godt på det, kan man have glæde af det i mange år frem. Blandt vores luksuriøse brands vil du finde forskellige design og tag på alt fra gummistøvler til sneakers. Du kan derfor nemt finde lige dét fodtøj, som du mangler i din garderobe – både nu og i mange år frem. Uanset om du går med den tidløse sorte eller en mere spændende pangfarve, vil du helt sikkert kunne få glæde af dit fodtøj længe – det kan du både ved at passe og pleje dine sko samt at have noget at skifte med, så de ikke bliver slidt hurtigt op.


Stilletter med stil og tanke for miljøet


Hos Miinto forsøger vi at nedkæmpe det store overforbrug, som modebranchen desværre er kendt for. Vi har ikke vores eget lager, så når du bestiller et par smarte neongrønne stiletter eller et par lækre støvler i ruskind hos os, får du dem tilsendt fra en af vores butikspartnere. 

Vi beder derfor ikke vores brands om at overproducere hverken fodtøj, tasker, tøj eller accessoires, samtidig med at vi hjælper vores samarbejdspartnere af modebutikker med at få tømt ud af deres beholdninger, så heller ikke de står inde med for meget fodtøj på deres lagre. 


Køb dit næste par damesko hos Miinto


Når du shopper hos Miinto, vil du altså både kunne bestille alle de slags sko, som du har brug for, samme sted samt prøve dem derhjemme i afslappende omgivelser og til det tøj, du ønsker – og hjælpe med at nedbringe det store overforbrug. For os er det vigtigt både at have fokus på moden og kunne samle alle dine favoritbrands under samme tag samtidig med at have ansvarlighed i højsædet, når det kommer til miljøet.

Er du på jagt efter et nyt par støvler eller hjemmesko? Tjek vores store udvalg ud og overvej, hvilke damesko du skal bruge til at fuldende din garderobe og dit look hele året rundt.

Side 1 Af 728

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.