Verdens bedste modebutikker samlet ét sted l Gratis fragt over 499.- og altid fri retur
Læs om levering i julen her
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Dame Sko
Back

Damesko

Alle piger og kvinder med sans for stil og mode går op i sko. Sko er det, der fuldener resten af looket, og det, du kan dresse resten af dit outfit op og ned med efter behov. Det er vigtigt, at du finder de sko, der signalerer lige præcis dig. Men det er ikke altid lige nemt at finde det perfekte par sko. Det kræver ofte, at man bruger lang tid på at tage i forskellige butikker, og ofte ender man med et par sko, der er næsten som dem, man har i tankerne.

Hos Miinto har vi samlet alle de førende skodesignere og brands, så det er både nemmere og hurtigere for dig at finde det perfekte par sko. Er du til vinterstøvler, gummistøvler, hjemmesko, sandaler eller måske et par smarte støvletter i en pangfarve? Vi har det hele på Miinto, så du stille og roligt kan udvælge dig de næste par sko, der skal hjem og bo i din garderobe.

Med mærker som Sofie Schnoor, Nature, Skechers og Ecco har vi tilmed noget, der omfavner alle størrelser, livsfaser og situationer. Overvej, hvilke sko der skal til for at opgradere din garderobe? Måske er det lige præcis et par smarte gummistøvler, der kan kaste stil over havearbejdet? Måske står du og mangler et par stilrene støvletter til møder og caféaftaler. Eller også er det simpelthen på tide at få skiftet den udtrådte sommersko ud med en god, solid Ecco-sandal, du kan bruge i mange år frem.

Vi har noget for enhver smag hos Miinto. Hvilken sko skal du have?

Både praktiske gummistøvler og smarte støvletter

Når du indleder jagten på nye sko, er det altid godt at gøre sig nogle tanker om, hvad der passer til din øvrige garderobe. Skal du have fat i et par varme vinterstøvler - eller er behovet faktisk mere at få et par gode, lækre hjemmesko? Måske skal du have sandaler til næste sommerfest eller står hver morgen i en situation, hvor du mangler lige præcis de der pæne, moderne støvletter.

Danske Sofie Schnoor har specialiseret sig i lækre, feminine sko, støvler og sandaler. Her får du fine sandaler i varm sommerhusstemning med et strejf af glimmer og storby-coolness i douche farver og små, fine detaljer. Sofie Schnoor er et mærke, der kredser for dine fødder, uanset om det skal være til hverdag eller til fest.

Hos Nature Footwear er der i høj grad blik for ergonomisk komfort. Med et enkelt skandinavisk udtryk, der trækker på naturens farver og former, finder du sko hos Nature Footwear, der kan bruges på en gåtur i skoven, men som også gør sig smukt med et par fine bukser og en florlet top og detaljerige smykker til en fest.

Ecco-sandalen kender mange fra barndommen. Det er en fornuftig, solid sandal, der altid sikrer, at dine fødder har det godt. Men bare fordi det er praktisk, behøver det jo ikke at være kedeligt. Ecco byder på en række smarte sandaler og sko, der er både moderigtige og komfortable. Så kan du altid springe i en fin sandal med hæl eller et par smarte sneaks uden at frygte for dine fødders ve og vel.

Det samme gør sig gældende hos Skechers, der både kredser for funktionalitet og minimalistisk, stilfuldt design. Med en sko fra Skechers kan du altid være sikker på, at dine fødder hygger sig, mens du er med på den nyeste mode. Også her finder du flere unikke og fine modeller, der passer til mange forskellige situationer og behov.

Vinterstøvler og sandaler - sko til hele året

Dine fødder skal helst have det godt hele året rundt. Når det er koldt, fortjener de et par lækre, varme vinterstøvler, og når det regner, skal de beskyttes af gode, solide gummistøvler. Hvis du ofte har det fodkoldt derhjemme, giver det god mening at finde nogle behagelige hjemmesko, mens sandaler er et must om sommeren - både til strand, fest og hverdag. Og så er der naturligvis de smarte støvletter, som du sådan set kan bruge året rundt. Både til nederdele og bukser og alverdens forskelligt tilbehør.

Tjek vores store udvalg ud og overvej, hvilke sko du skal bruge til at fuldende din garderobe og dit look hele året rundt.

Filter
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

62364 resultater

Side 1 af 624