Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

HERRETASKER

Det er ikke kun kvinder, der er vilde med tasker og har behov for dem. Engang kunne mange mænd nøjes med en pung i baglommen på farten, og en kuffert var den eneste egentlige taske, som blev taget i brug. Med tiden har mange mænd dog måtte sande at en praktisk taske er en nødvendighed i garderoben blandt andet i forbindelse med jobbet, skolen, rejser og til træningen. Det er ikke længere ”cool” at proppe lommerne i dine jeans med tingeltangel, så bukserne hænger helt nede ved knæerne. En god taske er et must-have og heldigvis har udvalget af herretasker aldrig være større, og du kan finde tasker i et væld af designs, farver, materialer og modeller.


Godt forberedt med en taske fra Miinto


På Miinto.dk findes et bredt udvalg af tasker, som er perfekt egnet til jobbet, herunder businesstasker, computertasker og skuldertasker i blødt læder eller stof, som alle er slidstærke og af høj kvalitet. I tasken kan du have de mest essentielle ting med dig, bland andet din bærbare computer, din notesbog og din pung, så du er godt forberedt til arbejdet og til det næste store møde. Er du studerende og ønsker en praktisk taske, der har plads til både din computer og dine studiebøger, så findes der et bredt udvalg af rygsække og skoletasker med smart lukninger og i lækre materialer, og som har plads til det mest nødvendige - og lidt til. Sommetider har man brug for en tiltrængt ferie, om end det bare er et par dage.

Til den korte rejse er en smart weekend bag et absolut must-have, der med sin størrelse er nem at have med på farten og kan fungere som håndbagage i flyet, så man slipper for besværet med en kuffert. På Miinto.dk findes også et stort udvalg af træningstasker, der har god plads til dit træningstøj, dine løbesko eller sneakers samt meget andet. Blandt det store udvalg af tasker til herre på Miinto.dk finder du blandt andet fede tasker til arbejdet af høj kvalitet fra eksklusive brands fra ind- og udland såsom Tiger of Sweden, Samsonite, Tony Perroti og Royal Republiq. Et stort udvalg af tasker til den studerende fås fra populære brands som Oill, Fjällräven og Eastpak. På Miinto.dk findes også et stort udvalg af tasker der er velegnet til den korte rejse fra brands som The Monte og Adax samt herretasker til træningen fra det danske brand Hummel. Se det store online udvalg nedenfor og god fornøjelse.

Side 1 Af 82

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.