Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

HJEMMESKO TIL DAMER

Sutsko, hjemmesko, sutter – kært barn har mange navne. Hjemmesko er noget vi alle har kært, og som virkelig er indbegrebet af hygge. Hjemmesko er de sko, der har mest kærlighed til dine fødder, og som lader dig slappe af uden bekymringer. Der findes meget få ting, som er bedre end at stikke fødderne i et par forede og varme hjemmesko efter en lang arbejdsdag. Det gælder især i de mørke og kolde vintermåneder. Her har vi alle ekstra brug for en måde at forkæle os selv på, og det hjælper et par gode hjemmesko med.

Hos Miinto imødekommer vi alle slags personligheder, præferencer og behov, fordi vi altid sørger for at have et stort sortiment med mange forskellige modeller, så du altid kan finde den sko, der passer til lige netop dine fødder. Det betyder også, at du har god mulighed for at forny din garderobe, selv når det kommer til fodtøj. 

Det store sortiment betyder også, at alle kan finde noget hos Miinto, som passer til dem og deres behov. Dine fødder fortjener at kunne flade ud i et par bløde, vellavede og lækre par hjemmesko efter en lang og hård dag, og dette par vidunder sko kan du med lethed finde hos Miinto, hvor vi tilbyder et bredt produktsortiment af komfortable hjemmesko. Du finder modeller i alle farver og design fra et bredt udvalg af anerkendte mærker, der producerer modeller i høj kvalitet af lækre materialer.


Bliv helt afslappet med lækre hjemmesko


Vi forbinder ofte hjemmesko med hygge og ren afslapning. De bruges efter arbejde og meget ofte i weekenden. Det er også ren luksus at stikke fødderne i et par hjemmesko efter en lang tur i naturen. Skoene indbyder til hygge foran tv’et eller pejsen med en bog og en god kop te. 

Hjemmesko bliver oftest lavet af materialer, der er blødere og rarere ved foden end andre sko, netop fordi de skal bruges indendørs. Materialet er også blødere, fordi det ikke skal kunne modstå Danmarks barske og våde vind og vejr. I stedet kan det indendørs fodtøj være lavet af fx lækker uld, der både ser hyggeligt ud og er superbehageligt at have på. 

Fødderne skal have det behageligt samt være varme, så man ikke fryser og dermed bliver syg. Derfor har mange af de sko, vi forhandler her på siden, netop lækkert og blødt for indvendigt. Det sikrer dig en sko, der er blød og behagelig at have på, og som samtidig holder utroligt godt på varmen. 


Lækre materialer og fokus på funktion


Vores hjemmesko er altid lavet af de bedste materialer, og du finder derfor modeller i både læder, ruskind og stof med alt fra naturlig uld til syntetisk pels som for. For at sikre din komfort har mange af de forskellige modeller også et godt mønster på sålen, så du ikke glider rundt på gulvet.

Der skal være noget for enhver smag, og derfor byder det store udvalg af modeller hos Miinto også på alt fra modeller med spænder til modeller i støvledesign. Selvfølgelig finder du også klassiske slip-ons, som du nemt og bekvemt kan stikke fødderne i, så snart du træder ind ad døren.


Kvalitet i enhver prisklasse


Miinto er en af Danmarks største online forhandlere af mode, men ikke desto mindre er vi også synonym med komfortable og unikke produkter såsom lækre hjemmesko. Med andre ord – Miinto er stedet, hvor man kan finde et par lækre og komfortable sko til en pris, som alle kan betale, uanset hvilket budget man har. Vi har noget for enhver smag og stil.

Det ideelle par hjemmesko til en rigtig fashionista er garant for stor komfort såvel som et moderigtigt look. Derfor er udvalget på Miinto.dk præget af fodtøj i skind, bomuld og uld, hvorfor de formår at holde fødderne varme, samtidig med at de er meget behagelige at have på.

Det store udvalg betyder, at du let kan finde lækre modeller i din prisklasse, og at du samtidig kan finde rum i budgettet til at købe et par til dine gæster. Det giver bare et ekstra pift af luksus, når dine gæster kan træde ind i dit hjem og få lov til at føle sig helt hjemme med et par kvalitetshjemmesko.

Miinto’s udvalg af hjemmesko bugner af lækre brands såsom UGG Australia, Birkenstock, Superfit, Nome og mange andre lækre brands, som alle lever op til alle krav om stor komfort og holde dine fødder varme, samtidig med at de stadigvæk kan ånde. Du finder endda modeller i eksklusivt design fra nogle af de helt store brands, som Gucci, Prada og Calvin Klein.


Nem søgefunktion og behjælpelig kundeservice


Kender du på forhånd designet, mærke eller farven på det par hjemmesko du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge for at finde lige præcis den sko du leder efter. Vil du lade dig inspirere af vores store sortiment på Miinto, kan du med fordel også scrolle igennem produkterne her på siden, indtil du finder det perfekte par.

Uanset hvad du er på udkig efter, så har Miinto noget for alle, så du bliver klar til at smide fødderne op og slappe af. Se det store online udvalg af hyggelige og behagelige hjemmesko, og god fornøjelse med dine nye sko. 

Har du nogle spørgsmål, eller har du brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte vores kompetente og behjælpelige kundeservice. Vi sidder klar både i vores livechat og på telefon 88 80 86 86. 

Side 1 Af 5

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.