Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Dame Tasker
Back

Tasker fra Gucci

Hver sæson lancerer Gucci gang på gang unikke tasker, der er svære at få øjnene fra igen. Hvis du leder efter en moderigtig taske i et klassisk og unikt design, så kan du helt sikkert finde din drømmetaske nederst på siden. Her finder du mange forskellige Gucci tasker, der varierer i størrelser, farver, materialer, priser og design.

Gucci satte sine spor i modebilledet tilbage i 1921. Gucci er et italiensk modehus, der med tiden har gennemgået flere revolutioner i takt med modens udvikling. Dog har de stadig holdt fast i visionen om at sælge eksklusivt tøj i høj kvalitet til moderigtige mænd og kvinder. De følger tidens trends og tendenser, men alligevel forelskede de sig i en helt særlig stilart i 2016. Gucci havde på daværende tidspunkt fået en ny chefdesigner. Hans navn er Alessandro Michele, og hans kreative kompetencer blev hurtigt sat i spil, da han overtog posten som chefdesigner. Han fik nemlig øjnene op for moden i 70’erne, som blev en altoverskyggende faktor, da han skulle revolutionere Guccis design.

Det italienske modehus fik helt nye tangenter at spille på, og pludselig var alle kollektionerne præget af farver, mønstre og sprudlende facetter fra 70’erne. Og de tendenser kan stadig spores i nogle af de forskellige Gucci-tasker, du kan se nederst på siden.

Gucci-tasker til enhver smag

Hos Miinto.dk har vi sørget for at have et bredt udvalg af forskellige Gucci-tasker, så der er tasker til enhver smag. Når du skal vælge din drømmetaske, afhænger dit valg selvfølgelig først og fremmest af behov, sæson og brug. Hvis tasken skal følge dig i mere praktiske henseender, kan du med god samvittighed vælge en større model. Blandt udvalget finder du blandt andet større taskemodeller, der er skræddersyede til at bruge som skoletasker eller mindre rejsetasker. Tasker, hvor du er sikker på at kunne have plads til både bøger, computer, pung og andre nødvendige ting.

Mangler du derimod en skuldertaske, som du nemt kan svinge over skulderen, når du skal ud, er der også et bredt udvalg at vælge imellem. Blandt de mange forskellige Gucci-tasker gemmer der sig også flere forskellige design. Nogle tasker er i højere grad inspireret af vintage end andre.

Forkæl dig selv med en designertaske

Når muligheden byder sig, skal der være plads til forkælelse. Dog kan det kræve tid og tålmodighed at jagte drømmetasken, før du finder den helt rigtige. De mange forskellige Gucci-tasker her på siden giver dig allerede gode forudsætninger for at finde drømmetasken. Gucci er kendt for at have håndværket og eksklusiviteten i orden med hele deres sortiment. Du kan derfor være sikker på, at du får en høj kvalitet og lidt hverdagsluksus at krydre livet med. Derudover er der mange forskellige modeller at vælge imellem, som hver især er udstyret med finurlige detaljer og et smukt design.

På stort set alle taskerne finder du det velkendte Gucci-logo, der får taskerne til at stråle endnu mere. Uanset hvilken du vælger, vil du uden tvivl komme til at føle dig lidt ekstra speciel med din drømmetaske fra Gucci ved hånden.

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

63 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1