Gratis retur indtil d. 16 jan, 2023 l Bestil inden d. 18 dec for levering før jul
Bestil dine gaver før 18/12
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR indtil d. 16. Januar 2023

Forside Dame Tasker
Back

Tasker fra Gucci

Hver sæson lancerer Gucci gang på gang unikke tasker, der er svære at få øjnene fra igen. Hvis du leder efter en moderigtig taske i et klassisk og unikt design, så kan du helt sikkert finde din drømmetaske nederst på siden. Her finder du mange forskellige Gucci-tasker, der varierer i størrelser, farver, materialer, priser og design. Shop blandt andet efter clutches, håndtasker eller skuldertasker.

Gucci satte sine spor i modebilledet tilbage i 1921, da de åbnede deres første forretning i Firenze. Gucci er et italiensk modehus, der med tiden har gennemgået flere revolutioner i takt med modens udvikling. Dog har de stadig holdt fast i visionen om at sælge eksklusivt tøj i høj kvalitet til moderigtige mænd og kvinder. De følger tidens trends og tendenser, men alligevel forelskede de sig i en helt særlig stilart i 2016. Gucci havde på daværende tidspunkt fået en ny chefdesigner. Hans navn er Alessandro Michele, og hans kreative kompetencer blev hurtigt sat i spil, da han overtog posten som chefdesigner. Han fik nemlig øjnene op for moden i 70’erne, som blev en altoverskyggende faktor, da han skulle revolutionere Guccis design. Det italienske modehus fik helt nye tangenter at spille på, og pludselig var alle kollektionerne præget af farver, mønstre og sprudlende facetter fra 70’erne. Og de tendenser kan stadig spores i nogle af de forskellige Gucci-tasker, du kan se nederst på siden. Da brandet efter 2. Verdenskrig bredte sig ud i verden, blev det for alvor kendt for og anset som symbol på luksus. Der er ingen tvivl om, at denne luksus stadig i høj grad forbindes med modehuset, og derfor behøver man heller ikke at være i tvivl om kvaliteten. Der er kræset om enhver detalje med en virtuos hånd og kærtegnet med kvaliteten hele vejen igennem. Det gør også, at alle, der bærer en Gucci-taske kan være sikker på en tidløs style, der skinner igennem, hvor end de går. 

Gucci-tasker til enhver smag

Hos Miinto.dk har vi sørget for at have et bredt udvalg af forskellige Gucci-tasker, så der er tasker til enhver smag. Når du skal vælge din drømmetaske, afhænger dit valg selvfølgelig først og fremmest af behov, sæson og brug. Hvis tasken skal følge dig i mere praktiske henseender, kan du med god samvittighed vælge en større model. Blandt udvalget finder du blandt andet større taskemodeller, der er skræddersyede til at bruges som skoletasker eller mindre rejsetasker. Tasker, hvor du er sikker på at kunne have plads til både bøger, computer, pung og andre nødvendige ting.

Mangler du derimod en skuldertaske, som du nemt kan svinge over skulderen, når du skal ud, er der også et bredt udvalg at vælge imellem. Blandt de mange forskellige Gucci-tasker gemmer der sig også flere forskellige design. Nogle tasker er i højere grad inspireret af vintage end andre. Lad dig inspirere af Miintos brede udvalg af de lækre Gucci-tasker! Let’s go shopping!

Forkæl dig selv med en designertaske

Når muligheden byder sig, skal der være plads til forkælelse. Dog kan det kræve tid og tålmodighed at jagte drømmetasken, før du finder den helt rigtige. For mange er det også en investering at anskaffe sig en Gucci-taske. Hvis man går meget op i eksklusivitet og luksus med gode materialer og designerstil, så skal man tit op i high-fashion. Dog er dette ofte en super god investering, idet værdien kan stige med årene. De mange forskellige Gucci-tasker her på siden giver dig allerede gode forudsætninger for at finde drømmetasken. Gucci er kendt for at have håndværket og eksklusiviteten i orden med hele deres sortiment. Du kan derfor være sikker på, at du får en høj kvalitet og lidt hverdagsluksus at krydre livet med. Derudover er der mange forskellige modeller at vælge imellem, som hver især er udstyret med finurlige detaljer og et smukt design

På stort set alle taskerne finder du det velkendte Gucci-logo, der får taskerne til at stråle endnu mere. Uanset hvilken du vælger, vil du uden tvivl komme til at føle dig lidt ekstra speciel med din drømmetaske fra Gucci ved hånden. Gucci har også i høj grad bredt sit navn ved at påklæde en lang række kendisser, der alle er med til at vedligeholde og promovere Guccis eksklusivitet og elegance. 

Shop for over 499,- hos Miinto, så opnår du – udover hurtig levering – også gratis fragt. Du kan også altid frit returnere eller ombytte dine varer inden for 14 dage. Hos Miinto gør vi en dyd ud af at skabe den bedste online shoppingoplevelse til alle vores kunder! Vi går ind for et overskueligt, men bredt udvalg af tusindvis af brands, så du ikke behøver bladre rundt på et utal af sider for at finde nye køb. Vi har samlet det hele på vores site, og vi garanterer tusindvis af styles fra de allerstørste modebrands. Du kan let filtrere din søgning efter farve, popularitet eller pris, så du på nemmeste vis får vist de resultater, der forhåbentligt ender med en plads hjemme hos dig i din garderobe. Man skal huske at forkæle sig selv – og sikke en måde at gøre det på med en designertaske! Giv dig selv den Gucci-taske, du altid har drømt om ved at lade dig forføre af deres ikoniske og fantastiske modehus og univers. Gucci giver for mange associationer til luksus, high-end fashion og premium-kvalitet. Deres tasker kan meget mere end blot at være praktiske og opbevare dine essentials – de kan sætte prikken over i’et på dine outfits, så du kommer til at stråle! Gucci har lavet mange tasker i et hav af farver, og du kan se et udvalg af dem nedenfor. Så hvad end du leder efter en ny, praktisk hverdagstaske, en lille smart skuldertaske eller en clutch til byen, så har vi et godt udvalg til dig! 

Hos Miinto kan du shoppe blandt alle dine favoritbrands med et udvalg på over 3000+ brands. Vi er derfor sikre på, at du kan finde dit næste køb hos os, hvad end du leder efter nyt tøj, sko, tasker eller accessories. Udforsk vores mange kategorier og lad dig inspirere af nye, fede styles, eller gå på opdagelse i dine yndlingsbrands efter lækre ting! 

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

126 resultater

Side 1 af 2

Næste

Side 1 af 2