Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

CELINE

Celine er indbegrebet af fransk elegance og chicness. Brandet designer mode i højeste kaliber – både hvad angår kvaliteten af materialerne, håndværket og designet. Vil du have noget af det ypperste inden for fransk design, er du således landet det helt rigtige sted.

Her på siden finder du vores udvalg af kreationer fra franske Celine. Sortimentet byder blandt andet på solbriller, sko, smykker og tasker. Tag et kig på de mange herligheder, og find dine nye darlings – der er flotte kreationer til både mænd og kvinder.


Fra skræddersyede børnesko til verdensomspændende modefænomen


Året er 1945, vi befinder os i Paris. Anden Verdenskrig er netop afsluttet, og den unge Céline Vipiana starter brandet Celine. Ved opstarten er brandets fokus at skabe skræddersyede børnesko, og denne service viser sig at være eftertragtet. Der går derfor ikke længe, før Vipiana har butikker overalt i Paris.

Efterhånden som Vipianas sko blev mere og mere kendte i den franske hovedstad, begyndte prominente personligheder at opsøge hende med henblik på at få designet luksuriøse haute couture-sko til deres børn. Dette havde den unge designer og håndværker stor succes med, og hun fik derfor yderligere blod på tanden. Det førte til, at hun udvidede sit arbejdsområde til også at omfatte eksklusive sko til kvinder. Dermed blev Celine, som vi kender brandet i dag, født.


Pift ethvert look op med eksklusive sager fra Celine


I udvalget fra Celine finder du i dag alt, hvad fashionhjertet kan begære. Dog er mærket særligt kendt for deres mange smukke accessories, som nemt løfter dit look til helt nye højder. Brandet startede – som nævnt – som et skobrand, og den dag i dag er der naturligvis fortsat megen fokus på netop smukke sko. Du finder dog også et væld af skønne tasker, fine bælter og gennemførte solbriller i sortimentet fra det franske mærke.

Celine designede sin første kollektion af lædervarer i 1960’erne, og i dag er mærket faktisk i høj grad kendt for netop sine luksuriøse tasker. Vil du sætte prikken over i’et på dit look, er Celine i dén grad værd at kigge nærmere på – de skaber accessories, der på et splitsekund pifter ethvert outfit op.


Iklæd dig fransk elegance og luksus fra top til tå


Brandet Celine er primært kendt for accessories, men faktisk kan du iklæde dig mærkets kreationer fra top til tå – både som kvinde og mand. Brandet skaber smukt, eksklusivt tøj fremstillet i de bedst tænkelige materialer og altid med fokus på finessen.

Du finder i sortimentet fra det franske mærke ready to wear-kollektioner, der nemt kan implementeres i din eksisterende garderobe, og som du vil få glæde af igen og igen og igen. Fast besluttet på at skabe design i overdådig kvalitet giver Celine dig kreationer, der føles fantastiske at have på, og som bliver en fast del af garderoben i lang tid frem. Samtidig får du hos Celine klassiske, elegante pieces, der næppe går af mode. Med en designæstetik dybt forankret i den franske elegance kan tøj, sko og accessories fra Celine bruges gang på gang og dresses op og ned på utallige forskellige måder.

Bestiller du Celine-items her på siden, vil du typisk modtage dem inden for 1-3 hverdage. Vi leverer både til pakkeshop og til privatadresser. Har du spørgsmål til leveringen – eller til nogle af vores produkter – er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Ryd alle filtre

CELINE

Side 1 Af 8

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.