Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

PUMPS

Pumps har oplevet en renæssance i modebranchen inden for de seneste år, og de moderigtige sko formår til fulde at berige enhver stil og look med et unikt touch.

For at tilfredsstille det store behov for trendy pumps finder man neden for et unikt sortiment af pumps, der varierer i form, design og udtryk. Dermed er det altid muligt at få fingre i et par smarte pumps, som matcher din personlige stil – uanset hvilket look, der foretrækkes. 

Tag et kig på det store sortiment, og find dine nye yndlingssko.


Pumps er en must-have damesko


Markedet for pumps er præget af stor alsidighed, og udvalget af sko varierer fra pumps med et sofistikeret og elegant look til pumps med en feminin og forførende stil. Derfor er pumps sko et uundværligt item i enhver kvindes garderobe. 

Blandt de mange lækre sko på Miinto.dk findes moderigtige pumps fra førende brands fra både danske såvel som internationale brands såsom Tamaris, Billi Bi, Ganni, Jimmy Choo, Sofie Schnoor og ECCO. Med andre ord – Miinto.dk er synonym med et trendy og stort online sortiment af pumps, og produktsortimentet bliver løbende udvidet med nye og lækre pumps, der indfanger tidens trends. 

Med et væld af forskellige brands at vælge imellem, er der helt sikkert også noget for dig i vores udvalg. Der er sko i mange forskellige materialer, farver, stilarter og prislejer. Uanset præferencer og pengepung kan du derfor finde pumps her hos os, som er helt perfekte for lige netop dig. 


Pumps til enhver personlighed


Et par sorte eller beige pumps kan styles med en fin kjole til at gøre dit look festligt. Dine pumps kan også styles til et par jeans og en t-shirt for et mere afslappet og råt look. Pumps kan styles til ethvert look og anledning og er derfor en investering, som du ikke vil fortryde. 

Skal du investere i dit første par pumps, kan det være en fordel at gå efter et par i en afdæmpet farve og med et klassisk udtryk. Et sådant par kan du bruge igen og igen til mange forskellige looks, og de er derfor et sikkert valg. Derefter kan du udvide samlingen med mere unikke styles, der virkelig sætter deres præg på dit outfit og gør det til noget helt særligt. 

Vi sørger for at holde dig opdateret på de nyeste designs inde fra modebranchen og har derfor et væld af moderigtige pumps i forskellige farver, designs og størrelser. Vi imødekommer alle slags personligheder, looks og behov.

Hvad end du er på udkig efter et par stilrene og elegante pumps, et par rå pumps med kant eller et par feminine og fine sko, kan du altså finde dem her hos Miinto.  


Hvad er pumps egentlig? 


Hvis du er landet her på siden, må det skyldes, at du er interesseret i pumps. Dét er dog ikke ensbetydende med, at du ved, hvad pumps er, for det er faktisk de færreste, der ved det. 

Oprindeligt var pumps sko til mænd. I 1500-tallet gik mange mænd fra de højere samfundslag med denne type af sko, som dengang ikke havde nogen høj hæl. Det karakteristiske ved skoen var, at den var lukket omkring hælen og hverken havde snørebånd, spænder eller stropper. De var altså nemme at få af og på og blev holdt fast på foden af selve hælkappen. Desuden gjaldt det, at snuden på skoene var rund, hvorimod den oprindeligt var spids på stiletsko. 

Først i 1950’erne begyndte skoene rent designmæssigt at bevæge sig i retning af dét, som vi kalder for pumps i dag. De fik altså hæl og blev primært til kvindesko. De oprindelige pumps kaldes i dag blandt andet ballerinaer, så der er virkelig sket noget i udviklingen af denne skotype.

Hælen på pumps har typisk været lavere og bredere, end du kender det fra stiletter. Med tiden er de to skotyper smeltet en del sammen, og det er derfor svært at skille dem ad i dag. Her på siden har vi forsøgt, men mange skomodeller befinder sig i krydsfeltet mellem pumps og stiletter, og derfor er opdelingen ikke knivskarp. Vi er dog ikke i tvivl om, at du alligevel kan finde det, som du leder efter, her hos Miinto. 


Hvor højt kan du gå? 


Hvis du kaster et blik på vores sortiment af pumps, vil du hurtigt bemærke, at hælhøjden varierer meget. Der er skomodeller med små hæle på blot et par centimeter, men du kan også finde styles, der har hæle på op mod 20 centimeter. Hvad du skal vælge, afhænger naturligvis af personlige præferencer, og hvad du skal bruge skoene til. 

Medmindre du er mere end almindeligt god til at bevæge dig i høje hæle, er de helt høje modeller næppe et godt valg til hverdagsoutfittet. Her kan du i stedet vælge sko med en hæl på et par centimeter eller fire, som giver dig et lille løft, men som du samtidig kan have på en hel dag. Vælger du samtidig en model med en bredere hæl, får du endnu bedre komfort og støtte. 

Skal du til fest, kan du kigge efter nogle af de styles med højere hæle. Vi kan ikke komme uden om, at de kan være lidt sværere at bevæge sig i, og derfor er de som udgangspunkt bedst til lejligheder, hvor du ikke skal gå en masse. Igen afhænger det dog af dine færdigheder på området, for nogle kan snildt bevæge sig rundt i sko med hæle på 15 centimeter en hel dag. 

Kigger du på sko med meget høje hæle, skal du være opmærksom på, at en del af hælens højde sandsynligvis bliver udlignet af plateau fortil. Selvom hælen eksempelvis er 14 centimeter høj, kan det snildt være, at differencen mellem hæl og forfod i virkeligheden kun er otte eller 10 centimeter grundet et plateau. Dét er værd at have med i ligningen. 

Om du vil have helt høje sko, pumps med plateau eller sko med en mindre hæl, kan du finde modeller, der falder i din smag, og som du vil kunne lide at gå i. Der er nok at vælge imellem – ikke mindst her på siden.


Pumps til hverdagen og alle de små og store fester 


Som vi allerede har været en smule inde på, kan du finde mange pumps her på siden, som kan bruges til hverdag. Det afhænger naturligvis af din beskæftigelse, og om det giver mening at have høje hæle på til dagligt. Arbejder du eksempelvis på et kontor, kan du finde mange sko her hos Miinto, som du kan få glæde af på jobbet. 

Ud over at der er masser af lækre sko til hverdagsbrug, er der selvfølgelig også modeller til alle livets små og store fester i vores sortiment. Gå for eksempel all-in med et par glimmer-pumps eller et par sko i en iøjnefaldende farve, hvis du vil løfte dit festlook til næste niveau. Kig også på modeller med anderledes udformede hæle, hvis du vil have sko, der skiller sig ud. 

Et par klassiske sorte pumps er en sikker vinder i alle tilfælde, og de kan bruges til både de helt store fester og til mindre fejringer. Da et sådant par sko kan bruges igen og igen, gør du klogt i at vælge et lækkert par, som du kan have som en stable i dit skab. Gå efter et par i god kvalitet, som dermed både holder og føles behagelige at have på. Dine fødder vil takke dig for det, og det samme vil du selv, når du gang på gang tager skoene på til fest. 

Hvad end du leder efter, kan du finde de rette sko i vores udvalg. Bruger du vores sorteringsværktøj, bliver det nemmere at finde de helt rette sko til enhver lejlighed. Her kan du blandt andet filtrere efter farver, størrelser og brands for at indsnævre din søgning.

 

Side 1 Af 71

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.