Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Bæltetasker til kvinder

Når det kommer til tasker til hverdagen, finder vi et væld af muligheder for at vælge vores egne favoritter. Men vi kan ikke få armene ned over bæltetasken, der i 00’erne vandt danskernes hjerter på en helt ny måde. Siden da har vi holdt fast i den praktiske bæltetaske, der i dag forbindes med design, stil og sans for den gode detalje.

Det betyder også, at mange af de absolut bedste brands er sprunget med på bølgen, og derfor har vi et stort udvalg af fantastiske bæltetasker i alverdens farver, størrelser og design her på siden. Du kan gå på jagt efter en feminin bæltetaske fra Prada, holde fast i de sorte bæltetasker i læder eller bære rundt på de ikoniske striber fra Gucci. Fælles for dem alle er heldigvis, at de bliver uundværlige, når du først har erhvervet dig din favorit. 

Praktik og design går hånd i hånd

Før i tiden blev bæltetasker sjældent forbundet med modebranchen, men efter Pradas bud på den praktiske taske tilbage i 90’erne begyndte dette at ændre sig. Selve bæltetaskens historie er svær at blive helt klog på, men her mener nogle, at bæltetasken kan dateres tilbage til 1980’erne i New York. Her blev den båret af de unge gadekunstnere i farverig neon med det formål at have hænderne frie, men stadigvæk bære sikkert rundt på tasken.

Selvom intentionen med bæltetasken var genial, blev den latterliggjort i årevis hos mange af de største modehuse. Her blev den kendt som en ’Fanny Pack’, men efter flere store musikere i USA valgte at bære bæltetasker, ændrede det hele modebilledet.

I dag er det en helt anden sag. For selvom bæltetasken langt fra altid har været en smart affære, er den særdeles praktisk med sin lange rem, der kan spændes om livet. I dag anvendes bæltetasken dog ofte med remmen på skrå, så bæltetasken kan placeres på ryggen.

Brug bæltetasker, som du vil

Her på siden tilbyder vi et væld af forskellige design, for i dag er der ikke én version af den populære bæltetaske. Derimod har hvert brand sin egen stil og sit eget udtryk, som giver dig langt flere muligheder for at vælge ud fra dine præferencer. Og hvis du endnu ikke har fået fingrene i én eller flere bæltetasker, er det på tide, hvis du gerne vil have en taske, du kan bruge i alverdens forskellige sammenhænge. 

Grundet bæltetaskens praktiske design, kan du bruge den til alt fra koncerter og festivaler til hverdag og til fest. Med de mange muligheder for unikke design, kan du vælge en model, der passer til det, du gerne vil bruge den praktiske taske til. 

Køb det hele hos Miinto 

Bæltetasken er kommet for at blive, og det ved vi hos Miinto. Derfor har vi gjort det nemt for dig at finde modeller fra de bedste brands, og her er der noget for enhver smag og i ethvert prisleje. Bestil det hele her på siden, så vi kan levere det hele til dig hurtigst muligt direkte hjem til din hoveddør.

Filter
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

1146 resultater