Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

BÆLTETASKER TIL KVINDER

Bæltetasker, bumbags eller mavetasker til kvinder. Kært barn har mange navne. Den praktiske og moderne taske er blevet et uundgåeligt modefænomen, som alle ganske enkelt bør eje. Bliv klogere på de forskellige typer af bæltetasker, og opdag de mange muligheder, disse smarte tasker giver for at skabe et bestemt look.

Når det kommer til tasker til hverdagen, finder vi et væld af muligheder for at vælge vores egne favoritter. Men vi kan ikke få armene ned over bæltetasken, der i 00’erne vandt danskernes hjerter på en helt ny måde. Siden da har vi holdt fast i den praktiske bæltetaske, der i dag forbindes med design, stil og sans for den gode detalje.

Det betyder også, at mange af de absolut bedste brands er sprunget med på bølgen, og derfor har vi et stort udvalg af fantastiske bæltetasker i alverdens farver, størrelser og design her på siden. Du kan gå på jagt efter en feminin bæltetaske fra Prada, holde fast i de sorte bæltetasker i læder eller bære rundt på de ikoniske striber fra Gucci. Fælles for dem alle er heldigvis, at de bliver uundværlige, når du først har erhvervet dig din favorit. 


Den ikoniske bæltetaske er tilbage?


Vi kender alle bæltetasken. Den leder ofte tankerne hen imod turister, der trofast bærer den omkring maven. Derfor opnåede den også hurtigt en topplacering på modepolitiets liste over kiksede beklædningsgenstande efter dens storhedstid i 80’erne. Bæltetaskerne er dog tilbage på ny, og de er perfekte til at give dit outfit et mere cool og sporty udtryk. 

Modefænomenet ses i stor stil i gadebilledet og endda også på den røde løber omkring de kendtes hofter. Lækre materialer i læder og bomuld præger disse tasker, som du enten kan bære på hoften eller tværs over skuldrene. Bæltetasken er et perfekt statement piece, og den har plads til alle de mest essentielle ting, som du altid gerne vil have lige ved hånden.


Hvilken bæltetaske passer til dig??


Denne klassiske bæltetaske er blandt de mest populære, og den er kendetegnet ved sin aflange måneform samt lynlås. Den findes i mange variationer med forskellige detaljer og lommer samt i forskellige materialer. Tag en sporty bæltetaske i robust polyamid på, og match den med en fin og feminin sommerkjole eller -nederdel for et fedt 90’er-look. 

Du kan også finde en læderbæltetaske og bære den tværs over skuldrene, ligesom en crossovertaske, for at opnå et mere elegant og råt look. Bæltetasker kan have forskellige detaljer såsom metalliske lynlåse og nitter, der begge giver en fin kontrast til outfittet. Den klassiske sorte læderbæltetaske kan bruges til det meste – om det så er en tur på festival eller en tur i byen.

Denne model er den nyeste trend inden for bæltetasker. Der er tale om en pung, eller nærmere en clutch, med bæltestrop, som bæres om taljen. På den røde løber er den set båret over en flot blazer og i skarpe, iøjnefaldende farver om livet på et par stramme bukser. Denne model er mere minimalistisk og enkel i sit udtryk, end den klassiske udgave er, og den er virkelig fin til en dag på kontoret eller til en fest, hvor du har den hængende om hofterne.

Ved at bære den om hofterne, er den med til at fremhæve den feminine silhuet på allerfineste vis. Det enkle udtryk kan piftes op ved hjælp af forskellige materialer, farver og detaljer. Du kan for eksempel skabe et trendy og moderne look med en fin bæltetaske i et kulørt velourmateriale eller i plastik, hvilket i særdeleshed er populært netop nu.


Praktik og design går hånd i hånd


Før i tiden blev bæltetasker sjældent forbundet med modebranchen, men efter Pradas bud på den praktiske taske tilbage i 90’erne begyndte dette at ændre sig. Selve bæltetaskens historie er svær at blive helt klog på, men her mener nogle, at bæltetasken kan dateres tilbage til 1980’erne i New York. Her blev den båret af de unge gadekunstnere i farverig neon med det formål at have hænderne frie, men stadigvæk bære sikkert rundt på tasken.

Selvom intentionen med bæltetasken var genial, blev den latterliggjort i årevis hos mange af de største modehuse. Her blev den kendt som en ’Fanny Pack’, men efter flere store musikere i USA valgte at bære bæltetasker, ændrede det hele modebilledet.

I dag er det en helt anden sag. For selvom bæltetasken langt fra altid har været en smart affære, er den særdeles praktisk med sin lange rem, der kan spændes om livet. I dag anvendes bæltetasken dog ofte med remmen på skrå, så bæltetasken kan placeres på ryggen.


Brug bæltetasker, som du vil


Her på siden tilbyder vi et væld af forskellige design, for i dag er der ikke én version af den populære bæltetaske. Derimod har hvert brand sin egen stil og sit eget udtryk, som giver dig langt flere muligheder for at vælge ud fra dine præferencer. Og hvis du endnu ikke har fået fingrene i én eller flere bæltetasker, er det på tide, hvis du gerne vil have en taske, du kan bruge i alverdens forskellige sammenhænge. 

Grundet bæltetaskens praktiske design, kan du bruge den til alt fra koncerter og festivaler til hverdag og til fest. Med de mange muligheder for unikke design, kan du vælge en model, der passer til det, du gerne vil bruge den praktiske taske til. 


Køb det hele hos Miinto 


Bæltetasken er kommet for at blive, og det ved vi hos Miinto. Derfor har vi gjort det nemt for dig at finde modeller fra de bedste brands, og her er der noget for enhver smag og i ethvert prisleje. Bestil det hele her på siden, så vi kan levere det hele til dig hurtigst muligt direkte hjem til din hoveddør.

Side 1 Af 10

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.