Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

DAMETØJ FRA CO'COUTURE

På denne side finder du et bredt udvalg af det smarte Co’Couture-tøj i mange forskellige farver, størrelser og priser.  Mangler du smart, stilrent og feminint tøj, der giver dig følelsen af luksus i hverdagen? Så er du landet på den helt rigtige side. Tøj fra Co’Couture er lige netop disse ting – og meget mere. Brandet giver sine kunder tøj i et up-to-date look, med kant og med delikat kvalitetsstof. Co’Couture er for alle de kvinder, der vil følge med på modetrends, samtidig med at de ser unikke ud.


Co’Couture – et dansk modebrand med store ambitioner


Co’Couture er et dansk modebrand, der blev startet i 2015 af to kvinder, Iben Balskilde og Julie Christine Rasmussen. Iben Balskilde arbejder med salg, og Christine Rasmussen med design, men begge er meget involverede i hele processen – lige fra idéstadiet, og indtil tøjet hænger i butikkerne. Iben Balskilde og Julie Rasmussen mødtes i 2014 gennem et tidligere job, og så opstod der en magisk forbindelse, som skulle vise sig at ende med et succesfuldt tøjmærke.

I 2015 fik de muligheden for at starte deres eget brand op under New Nordic Brand House, og de har ikke set sig tilbage siden. Iben og Julie er inde over alle dele af processen, når det kommer til at tilbyde luksustøj til deres kunder. Det gælder altså både design, salg, produktion og indkøb, hvor de kontinuerligt har en finger på pulsen.

Man kan høre på brandets navn, at designerne bag er parisisk inspirerede. Derfor er brandets tøj en blanding af nordisk simplicitet og smart og sensuelt fransk design. Hvis du går med Co’Couture, er du sikret et look med iøjnefaldende features, materialer af højeste kvalitet samt en uovertruffen elegance til en overkommelig pris.

Co’Couture stræber efter at være et brand, der giver en følelse af luksus i hverdagen. Det er tøj, der har et feminint islæt, ser lækkert ud, føles behageligt og er sexet på en underspillet måde. Tøjet fra brandet er altså designet til at se dyrt og lækkert ud med et cool design og en udstråling, der emmer af god stil. God kvalitet til overkommelige priser er altid målet for det stilfulde brand.


Miinto har masser af lækkert tøj fra Co’Couture


Hos Miinto finder du et stort og bredt udvalg af tøj og tekstiler fra Co’Couture. Der er kjoler, toppe, bukser, bluser, sweatpants, skjorter, jakker, veste, nederdele og meget andet, du kan gå på opdagelse i. Der vil helt sikkert også være noget, som falder i din smag. Priserne er yderst rimelige, den høje kvalitet taget i betragtning. Gå selv på opdagelse i den store, velassorterede kollektion her på siden.

Hos Miinto har du altid mulighed for at få fri fragt på køb over 499 kr. samt gratis retur inden for 14 dage. Du kan dermed handle trygt og roligt, også selvom du er i tvivl om for eksempel en størrelse eller et design. Du kan altid sende dine varer retur, hvis de ikke møder dine præferencer på den helt rigtige måde. Tag et kig på siden, og bliv inspireret af de smarte design.

Ryd alle filtre

Co'Couture

Side 1 Af 6

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.