Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

HERRESTØVLER

Er du på udkig efter det hele rigtige par støvler? Så er du kommet til det perfekte sted. Miinto har samlet et overdådig udvalg af smarte og lækre støvler til dig – uanset om det er til weekendens begivenheder eller hverdagsbrug. Siden 1970’erne har den karakteristiske dessert boots eller ”ørkenstøvle” været en favorit blandt mange mænd. Det er en kort støvle i ruskind med snørelukning og en rågummisål. Støvlen har opnået en stor popularitet blandt mange mænd, da den fungerer både til hverdag og i byen med vennerne. Ørkenstøvlen er bedste venner med et par opsmøget jeans, som kan styles enten med en skjorte og en blazer eller en lækker striktrøje alt efter hvilken anledning, man skal bruge dem til. En ørkenstøvle er et meget alsidig stykke fodtøj, som kan bruges året rundt.

Mange forskellige brands har re-designet ørkenstøvlen de seneste par år blandt andet med farverige snørebånd og i forskellige materialer som læder og skind. Støvler i materialer som læder og skind har et mere elegant udtryk og er særlig velegnet til pænt brug og kan styles sammen med alt fra jakkesæt til læderjakker. Støvlerne kan være både lave med samme udtryk som en ørkenstøvle, eller de kan være høje, som man kender det fra vinterstøvler. De høje og elegante støvler har ofte en flad sål i træ eller gummi med tynde snørebånd. En anden populær støvle er vandrestøvlen, der er en kraftig støvle, som er særlig velegnet til lange gåture i skoven. Støvlen er typisk fremstillet af meget slidstærke materialer med en solid gummisål, kraftige snørebånd og de er ofte varmt foret samt findes i et væld af forskellige designs og farver. Kombinér vandrestøvlen med en lækker vinterjakke eller en praktisk fleecejakke sammen med en kraftig strik, og du er klar til de lange vandreture.


Herrestøvler er mere end bare praktiske sko


Intet kan understrege stilen hos en mand, som et par fede herrestøvler og de seneste årtier er støvler til mænd blevet stadig mere populært. Det skyldes, at der findes et hav af herrestøvler i forskellige designs og modeller, som kan bruges til enhver lejlighed og årstid. Det gælder i høj grad om at finde et par herrestøvler, som har en god pasform, hvilket betyder at støvlerne er tilpasset fodens form, og dermed er behagelige at have på i længere tid. Visse typer herrestøvler har dog høstet særlig popularitet de seneste år. Hos Miinto har vi samlet et bredt udvalg af herrestøvler, med alt fra lækre ørkenstøvler til praktiske vandrestøvler i læder og skind. Blandt det store udvalg finder du herrestøvler fra en række populære brands som Dr. Martens, Wolverine, Royal Republiq, Rieker og Ecco.

Se hele det store online sortiment nedenfor og god fornøjelse.

Side 1 Af 51

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.