Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Forside Dame Bukser
Back

Bukser til kvinder

Når du skal finde de helt rigtige bukser til en sæson, er det først og fremmest vigtigt, at de sidder godt. Det siger næsten sig selv, men hvis dine bukser ikke sidder godt på din krop, så er de som regel heller ikke behagelige at have på. Og er der noget, der kan sætte en dæmper på vores selvsikkerhed, så er det, når vi ikke føler os godt tilpas – især når det kommer til bukser.

Hos Miinto har vi samlet alle de førende brands inden for bukser til piger og kvinder, der har sans for stil, kvalitet og eksklusive detaljer. Vi vil gerne byde på det bedste og største sortiment til vores kunder, så du altid kan være sikker på at finde et par bukser, du har det godt i. Og som ser godt ud! For det er vigtigt, at de to ting spiller sammen.

Med mærker som Mos Mosh, Comfy Copenhagen eller Gustav har vi både jeans, løse sommerbukser og bukser i overraskende og unikke materialer. Både til dig, der gerne vil kunne bevæge dig let, samtidig med at du ser blændende godt ud. Med vores store udvalg af bukser er der rig mulighed for at kombinere forskellige stilarter og mixe på tværs af nye looks og retrolooks.

Kombinér for eksempel et par stramme jeans med en florlet sommerkjole og få et afslappet, feminint look, der er perfekt til både en strandtur eller en tur på café. Eller prøv at sammensætte et par lækre løse bukser i fint print med en ensfarvet top i sort eller hvid for et eksklusivt bohemelook, der fungerer både i haven i et par sandaler og til fest med høje hæle.

Blå, hvide eller sorte bukser?

Miintos sortiment af bukser byder på en række eksklusive brands til dig, der elsker spændende design og ikke går på kompromis med kvaliteten. Mos Mosh, Comfy Copenhagen eller Gustav er mærker, der opfylder disse ønsker. Og du kan få alt fra de modige hvide bukser til mere neutrale sorte og blå bukser i alverdens designs.

Danske Mos Mosh har siden 2010 produceret high end-jeans til stilsikre og kvalitetsbevidste piger og kvinder. Hos Mos Mosh er der ikke noget, der er overladt til tilfældighederne. Alle deres jeans er designet med henblik på specifikt at give både den bedste pasform og langtidsholdbar kvalitet.

Med et par bukser fra Mos Mosh får du et par jeans, der omfavner dine ben hver dag. Hvis du elsker denim, har Mos Mosh specialiseret sig i netop dette materiale. I deres kollektioner finder du de mest stilrene snit og den mest kropsbevidste pasform. Lige til at springe i og dresse op eller ned med finurlige, enkle eller opsigtsvækkende tilbehør efter behov.

Hos Comfy Copenhagen finder du sweatpants og andre afslappende bukser i mange forskellige farver og former. Du kan både bruge dem på en søndag i sengen, en aften på sofaen eller til fest med en smart top i et florlet materiale og et par stiletter. Det kommer helt an på, hvad du vælger at kombinere dine Comfy Copenhagen bukser med.

Stilede hyggebukser fylder efterhånden mere og mere i gadebilledet. Både i Danmark og på den internationale modescene. Et par behagelige bukser er nemlig ikke nødvendigvis lig med slik og film, men kan sagtens bruges til en festlig lejlighed. Og du behøver slet ikke at gøre særlig meget for at skrue op for dit look. Et par opsigtsvækkende øreringe, en rød løbestift eller et par chunky hæle kan gøre forskellen på afslappet og cool.

Mix dine bukser med forskelligt tilbehør

Hos det danske modebrand Gustav er der kredset for den feminine silhuet og de fine detaljer. Her er der elegante bukser både til hverdag og fest. Når du køber Gustav, kan du være sikker på, at du kun får de bedste kvalitetsmaterialer med dig hjem. Med fokus på behagelighed og velvære er Gustav garant for fine bukser, der sidder godt på kroppen.

Prøv dig frem, når du kombinerer dine forskellige bukser med forskelligt tilbehør. Det handler mest om at turde springe ud i vovede kombinationer af forskellige stilarter.

Et par Comfy Copenhagen bukser – hvad end det er sorte bukser, hvide bukser eller blå bukser - kan således både være dine nye yndlingshjemmebukser og et must have for enhver fashionista, der elsker at lave et statement. Dine nye feminine Gustav bukser kan blive en perfekt festbuks, når du kombinerer dem med sorte stiletter og en sort top. Og dine Mos Mosh jeans kan blive dine nye yndlingshverdagsbukser med praktiske og tjekkede sneakers og en T-shirt med sjove detaljer.

Filter
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

11207 resultater