Verdens bedste modebutikker samlet ét sted l Gratis fragt over 499.- og altid fri retur
Læs om levering i julen her
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Dame Sko Sneakers
Back

Sneakers til damer

Sneakers er altid et friskt indslag i en feminin garderobe. Det bliver nemt meget yndigt, hvis man kører på med udelukkende romantiske, hvide blonder og silke og slutter af med en høj stillet. Men med sneakers i både sort, hvid og forskellige farver kan du bringe coolness og afslappet hed til dit feminine look. Brug sneakers både til jeans og bukser så vel som til fine lange kjoler, florlette toppe.

Sneakers giver mulighed for at lege med forskellige stile og kontraster. Det kan give netop det rigtige, afslappede, cool præg, hvis du matcher den fine maxikjole med et par nye, gule sneaks og en jakke med unikke detaljer. Match farverne på dine sneakers med dit tøj og skab et moderne 2019 look med blik for innovativ design og stilfuld hverdag.

Du finder alle de førende brands indenfor sneakers hos Miinto. Lige fra de klassiske New Balance og Skechers til kubistisk inspirerede Via vai, der leder tankerne hen på både cool Tokyo-stil og den afrikanske savanne og Woden, til dig der gerne vil se smart ud og give dine fødder absolut komfort - uden at betale en bondegård for det.

Gule sneakers, eller sneakers i sort og hvid?

Med fokus på skandinavisk funktionalitet og charme har det danske skobrand Woden skabt et sortiment af sneakers, der omfavner et hvert behov i en hverdag, der går stærkt.

Hos Woden finder du fine sneakers med prints, der er inspireret af natur og med blik for detaljen. Står du og skal bruge sneakers, der skal gå til både hverdag og fest, så er Wooden’s klassiske og stilrene sneakers et absolut sikkert valg. Og så er de endda til at betale.

Via Vai har siden 1992 haft stor succes med deres fokus på høj kvalitet og detaljerigdom i deres forskellige designs. Med Via Vai sneakers går du ikke galt i byen, uanset om du skal på arbejde, vinbar eller slappe af hjemme i haven. Her er der tale om absolut stilfulde sneakers med personlighed til en hver kvinde, der elsker både komfort og statement og gerne vil have mange forskellige styles og farver at vælge imellem.

Med Skechers får du både holdbarhed og vision for pengene. Her findes både sneakers med støddæmpende teknologi, fleksible og absorberende stød, 5GEN polstring eller flere lag såler til dig, der gerne vil forkæle dine fødder. Skechers design er efterhånden blev ikonisk. Her findes både sorte og hvide sneakers eller måske var det noget med et par gule sneakers? Med Skechers får du et lækkert produkt fra et skobrand, der forstår at forny sig sæson efter sæson uden at gå på kompromis med sit personlige udtryk og genkendelige design i højeste kvalitet.

Også amerikanske New Balance har fokus på både funktionalitet og komfort med skarpt blik for de nyeste tendenser indenfor design og mode. Med et par sneakers fra New balance er du altid sikker på at se gadesmart ud både sommer og vinter. Brug dine New Balance med fine kjoler, stramme bukser eller shorts. Og både med sokker, strømpebukser eller brune sommerben. Der skal ikke meget til at opnå et cool, tidløst look med New Balance sneakers, der med blandt andet den klassiske 990’er-model er blevet intet mindre end et ikonisk skobrand.

Find de nyeste designs og modeller indenfor sneakers

Med Miintos store udvalg af lækre sneakers behøver du ikke lede andre steder. Vi har samlet alt det bedste, så det er lige til at gå ombord i for en hver skoelsker - dyk for eksempel ned i vores udvalg af kun hvide sneakers. Vi har de nyeste designs indenfor sneakers til alle slags fødder, der genre vil se smarte ud og samtidig have det godt.

Vi går aldrig ned på de førende brand indenfor sneakers hos Miinto. Dine fødder har fortjent det bedste, og det sørger vi for, at de får hos os.

Tjek vores store udvalg af sneakers ud og udvælg dig det par, der kan give din garderobe et ekstra cool strejf. Det er nemt at opgradere sine outfits med smarte sneakers. Bliv gadesmart i en fart med et par sneakers, som du kan brug til alle lejligheder og dresse op og ned med fine accessories, en behagelig sweatshirt eller måske et par stramme bukser og rød læbestift for et stilsikkert og afslappet festlook.

Filter
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

21508 resultater

Side 1 af 216

Næste

Side 1 af 216