Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Vinterstøvler til herrer

Vinteren begynder så småt at nærme sig, og derfor er der behov for et par nye vinterstøvler til at holde fødderne varme. Miinto har samlet et kæmpe udvalg af lækre og stilfulde vintersko til dig, så du kan holde på varmen i løbet af vinteren. Vi imødekommer alle personligheder, præferencer og formål, så du nemt kan style dine nye vinterstøvler til dine outfits – uanset om det er til hverdagsbrug eller weekendens festligheder.

Kom sikkert og stilfuldt igennem vinteren

Ligeså snart temperaturen begynder at falde indfinder behovet sig for et par slidstærke og velisolerende vinterstøvler. På disse breddegrader et det absolut must-have som mand, at have et par lækre vinterstøvler klar i garderoben. Støvlerne har den fordel, at de kan holde fødderne tørre og varme på trods af minusgraderne. Det skyldes at vinterstøvlerne har en overfalde der let modstår vand, sne og slud samt at de er foret indvendigt. På de glatte vinterveje, hvor der ikke er blevet saltet ordenligt, kan man nemt risikere at miste fodfæstet, men det undgår man med et par skridsikre vinterstøvler, da sålen har et bedre greb end ved de traditionelle støvler. Med et par gode vinterstøvler er du altså godt på vej til at klare dig helskindet og komfortabelt igennem vinteren. For at kunne komme helt sikkert igennem er det også vigtigt at have en god vinterjakke, varme trøjer og et par lune strømper klar i din garderobe. På Miinto.dk findes mange forskellige typer vinterstøvler i et hav designs, materialer og farver med skarpe detaljer til at matche din personlige stil. De har alle det til fælles, at de opfylder behovet for et par vinterstøvler, som er komfortable og lune for dine fødder.

Udvalget af støvler strækker sig fra den klassiske og elegante vinterstøvle i slidstærkt læder, der kan bæres sammen med en uldfrakke og et par varme handsker i skind og et lækkert halstørklæde i en klassisk farve som blå eller grå. Du kan også gå efter et par sporty vinterstøvler, der passer perfekt sammen med varm dunjakke, en smart sweatshirt og et par lækre jeans. Du kan toppe dit sporty look med en strikket hue, der kan holde dig varm om ørene. Det store udvalg af vinterstøvler på Miinto.dk omfatter både klassiske, sporty og rå støvler, der kan kombineres på kryds og tværs med udvalget af vinterjakker og lækre striktrøjer. Mange brands tilbyder vinterstøvler til den stilbevidste mand og det enorme udvalg omfatter støvler fra populære brands som Viking, Timberland, Rieker og Sorel. Se det store online udvalg nedenfor og god fornøjelse.

Filter

110 resultater

Side 1 af 2

Næste

Side 1 af 2