Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

VINTERSTØVLER TIL HERRER

Når vinteren så småt begynder at nærme sig, er der hvert år behov for et par nye vinterstøvler til at holde fødderne varme. Hos Miinto har vi samlet et kæmpe udvalg af lækre og stilfulde vintersko til dig, så du kan holde på varmen i løbet af vinteren. Vi imødekommer alle personligheder, præferencer og formål, så du nemt kan style dine nye vinterstøvler til herre til dine outfits – uanset om det er til hverdagsbrug eller weekendens festligheder.


Kom sikkert og stilfuldt igennem vinteren


Lige så snart temperaturen begynder at falde, indfinder behovet sig for et par slidstærke og velisolerende herrevinterstøvler. På disse breddegrader er et par lækre vinterstøvler et absolut musthave i garderoben. Støvlerne har den fordel, at de kan holde fødderne tørre og varme på trods af minusgraderne. Det skyldes at vinterstøvlerne har en overflade, der let modstår vand, sne og slud, samt at de er foret indvendigt. På de glatte vinterveje, hvor der ikke er blevet saltet ordentligt, kan man nemt risikere at miste fodfæstet. Det undgår man med et par skridsikre vinterstøvler, da sålen har et bedre greb end de traditionelle støvler. Med et par gode vinterstøvler er du altså godt på vej til at klare dig helskindet og komfortabelt gennem vinteren. For at kunne komme helt sikkert igennem er det også vigtigt at have en god vinterjakke, varme trøjer og et par lune strømper klar i din garderobe. Hos Miinto finder du mange forskellige typer vinterstøvler i et hav design, materialer og farver med skarpe detaljer til at matche din personlige stil. De har alle det tilfælles, at de opfylder behovet for et par vinterstøvler, som er komfortable og lune for dine fødder.

Udvalget af støvler indeholder naturligvis den klassiske og elegante vinterstøvle i slidstærkt læder, der kan bæres sammen med en uldfrakke, et par varme handsker i skind og et lækkert halstørklæde i en klassisk farve som blå eller grå. Du kan også gå efter et par sporty vinterstøvler, der passer perfekt sammen med en varm dunjakke, en smart sweatshirt og et par lækre jeans. Du kan toppe dit sporty look med en strikket hue, der kan holde dig varm om ørene. Det store udvalg af vinterstøvler her hos Miinto omfatter både klassiske, sporty og rå støvler, der kan kombineres på kryds og tværs med udvalget af vinterjakker og lækre striktrøjer. Mange brands tilbyder vinterstøvler til den stilbevidste mand, og det enorme udvalg omfatter støvler fra populære brands som Viking, Timberland, Rieker og Sorel. 


Er du på udkig efter vinterstøvler til herrer fra premium brands?


Nogle foretrækker premium brands, når de skal have herrevinterstøvler. Heldigvis er der også mulighed for at vælge det, når du skal købe vinterstøvler hos Miinto. Vi har et stort udvalg af premium brands – f.eks. Dolce & Gabbana, Versace, Prada og Moncler. På den måde kan du være sikker på at få nogle vinterstøvler, som er i meget høj kvalitet og i det lækreste design. 

En af de helt store fordele ved at shoppe vinterstøvler i høj kvalitet er, at du kan bruge dine støvler år efter år – så længe du passer ordentligt på dem. Det er ikke kun godt for bankkontoen, men også for miljøet. Hvis du ønsker at se premium brands hos Miinto, skal du blot aktivere funktionen ”Premium brands”. 

Du kan finde mange forskellige typer af vinterstøvler til herre fra lækre premium brands – både ankelstøvler, ruskindsstøvler, snestøvler og mange andre varianter. Der skulle dermed være gode muligheder for at finde lige akkurat din favoritstøvle. Det gælder uanset, om du er på udkig efter en praktisk og vandafvisende vinterstøvle, eller om du søger en smart og elegant model, der sætter prikken over i’et på dit outfit til årets julefrokoster.


Vinterstøvler i alle prisniveauer og varianter


Hvis du i stedet ønsker at købe et par mere prisvenlige vinterstøvler til herrer, kan du naturligvis også det. Det brede udvalg af vinterstøvler inkluderer nemlig også prisniveauer, hvor de fleste kan være med. Med vores filtreringsfunktion kan du nemt find det mærke, den størrelse og naturligvis pris, du søger. Du kan nemlig indstille din søgning, så du kun får vist et udvalg inden for et bestemt prisniveau. I så fald kan du finde skomærker, som er i høj kvalitet, men som ikke nødvendigvis er premium brands og derfor også er i en lavere prisklasse. 

Hos Miinto kan du også vælge funktionen ”Udsalg”. Funktionen gør, at du kun ser de vinterstøvler til herrer, som aktuelt er på tilbud. Dermed kan du nemt og hurtigt gøre et kup, når du skal finde dine nye støvler til vintersæsonen. Og hvem vil ikke gerne have lidt ekstra kvalitet for pengene?

Ud over at sortere i pris kan du også vælge, at du kun vil se vinterstøvler i bestemte farver. Hvis din yndlingsfarve til sko f.eks. er brun, kan du vælge denne farve og kun få vist vinterstøvler i brun. Det gør det nemt at danne sig et overblik over udvalget i lige præcis den stil, som netop du foretrækker. 


Passer dine støvler ikke? Så kan du returnere dem gratis!


Der er nok mange, som kender til det, at man køber et par sko, og så finder man senere ud af, at man ikke kan passe dem alligevel. Det er især et problem, når man køber sko på internettet, hvor man ikke har samme mulighed for at prøve skoen før købet. Hos Miinto er vi dog bevidst om denne udfordring, for hvis du finder ud af, at du ikke kan passe dine nye vinterstøvler, kan du returnere de ubrugte støvler i op til 14 dage, efter du har modtaget dem – og det kan du gøre helt gratis! Du skal blot bruge den returlabel, som du modtager i pakken med støvlerne, når du sender dem retur. 

Leveringen foregår også hurtigt og gnidningsfrit. Ved køb over 499 kr. er der mulighed for gratis fragt, og du kan vælge flere forskellige leveringsmuligheder som f.eks. levering til privatadresse, firmaadresse og pakkeboks. Du har dermed en stor fleksibilitet i din levering af en pakke, så leveringen kan tilpasses din hverdag. 

Se vores store udvalg af herrevinterstøvler nedenfor og god fornøjelse.

Side 1 Af 2

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.