Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Skuldertasker til kvinder

Vil du gerne have fingrene i flotte og smarte skuldertasker, som i en fart kan gøre dit look til noget ganske særligt? I så fald er du landet det helt rigtige sted. Hos Miinto finder du nemlig et væld af forskellige skuldertasker, som i løbet af ingen tid kan give dit look kant eller gøre det mere elegant alt efter behov.

I al sin enkelhed kan skuldertasker både løfte dit look til nye højder ved at have særprægede detaljer og vovede farver, men de kan lige så vel understøtte dit elegante og klassiske udtryk og således skabe en rød tråd i dit look. Kort sagt finder du både hverdagsklassikere og de mere ekstravagante med statementfaktor.

I sortimentet finder du blandt andet skuldertasker fra skønne brands som Núnoo, Decadent, Adax, Michael Kors og BECKSÖNDERGAARD, der alle repræsenterer noget forskelligt og skriver sig ind i forskellige stilarter. Hver især skaber de uimodståelige skuldertasker i forskellige designs, farver og kvaliteter, og derfor er der med garanti noget for enhver smag. Lad dig inspirere af vores finurlige og fine udvalg af skuldertasker til kvinder her på siden.

Den perfekte skuldertaske har mange udtryk

Det siges, at en kvinde ikke kan eje for mange tasker. Og den påstand tilslutter vi os gerne! Skuldertasker er ikke blot praktiske, men spiller derimod også en afgørende rolle i dit looks udtryk. Spørgsmålet om, hvordan den perfekte skuldertaske ser ud, har vi til gengæld ikke noget endegyldigt svar på. Den perfekte skuldertaske har mange udtryk, og designet på den perfekte skuldertaske afhænger udelukkende af din smag og dine behov.

Det er dig, der vælger, om din skuldertaske skal være stor eller lille, besidde en enorm detalje- eller farverigdom, have justerbare stropper, været udarbejdet i ægte eller imiteret skind, have flere indvendige rum eller noget helt tredje. Skuldertasken er en vigtig ting for rigtig mange kvinder, når de skal ud af døren, og derfor er det selvfølgelig også vigtigt, at den udstråler det helt rigtige, samtidigt med at den oser af fashion.

Du kan toppe dit look af på den helt rette måde med den perfekte skuldertaske, og derfor har mange kvinder også mere end én skuldertaske. Stiler du eksempelvis efter et klassisk og elegant look, kan du både vælge at kombinere det med en enkel og stilren skuldertaske, som holder den røde tråd eller tilfører en mere vovet og iøjnefaldende skuldertaske, så dit look får kant og attitude. Mulighederne er mange, og jo flere skuldertasker du har hængende, jo flere forskellige looks kan du skabe alt efter behov.

Skuldertasker til et væld af formål

Når du tager et kig igennem vores store udvalg af skuldertasker til kvinder, vil du hurtigt se, at de ikke blot findes i forskellige designs, men derimod også i forskellige størrelser. Er du måske kvinden, der har brug for meget plads eller bare er meget på farten? Så bør du kigge nærmere på de store skuldertasker, der i høj grad minder om weekendtasker og shoppingbags. Heri kan du både få plads til makeuptaske, pung, computer, vandflaske og eventuelt skiftetøj, hvis du har planlagt en overnatning i byen eller en tur i fitness efter arbejde.

Er du derimod på udkig efter en skuldertaske, som er let at tage med i byen og til fest? Hos Miinto tilbyder vi også et bredt udvalg af de helt små modeller, som er både elegante, chikke og ikke mindst lette at style. En skuldertaske i ægte skind er altid et godt valg, og du finder den i et væld af farver og designs. Ved at vælge en sort lædertaske er du sikret en klassiker, som bliver en fast del af din garderobe mange år frem. Materialet holder ikke bare i mange sæsoner, det er ovenikøbet også evigt moderne.

Miinto har dog også altid fingeren på pulsen og ved, hvad der rør sig i det internationale modebillede. Derfor finder du naturligvis også farverige og detaljerige skuldertasker, som i den grad kan sætte prikken over i’et på dit outfit. Især brands som Núnoo, Daniel Silfen og BECKSÖNDERGAARD har haft stor succes med at skabe farverige tasker prydet med dekorative detaljer, der i den grad ikke går ubemærket hen i gadebilledet. Mange af deres tasker er perfekte til sommerlooket med en let, lys sommerkjole og en fed denimjakke samt et par chunky sneaks eller smarte sandaler.

Filter
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

7752 resultater