Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

SKULDERTASKER TIL DAMER

Der findes et væld af skuldertasker, og det kan indimellem virke som en jungle at navigere rundt i mulighederne. Læs med her, og bliv klogere på hvilken model, der passer til dig, din stil og dine behov. Så er du klar til at gå dagen i møde med et stilfuldt look.

Vil du gerne have fingrene i flotte og smarte skuldertasker, som i en fart kan gøre dit look til noget ganske særligt? I så fald er du landet det helt rigtige sted. Hos Miinto finder du nemlig et væld af forskellige skuldertasker, som i løbet af ingen tid kan give dit look kant eller gøre det mere elegant alt efter behov.

I al sin enkelhed kan skuldertasker både løfte dit look til nye højder ved at have særprægede detaljer og vovede farver, men de kan lige så vel understøtte dit elegante og klassiske udtryk og således skabe en rød tråd i dit look. Kort sagt finder du både hverdagsklassikere og de mere ekstravagante med statementfaktor.

I sortimentet finder du blandt andet skuldertasker fra skønne brands som Núnoo, Decadent, Adax, Michael Kors og BECKSÖNDERGAARD, der alle repræsenterer noget forskelligt og skriver sig ind i forskellige stilarter. Hver især skaber de uimodståelige skuldertasker i forskellige designs, farver og kvaliteter, og derfor er der med garanti noget for enhver smag. Lad dig inspirere af vores finurlige og fine udvalg af skuldertasker til kvinder her på siden.


Skab et funktionelt og flot outfit med skuldertasker


I en travl hverdag er tasken kvindens bedste ven, da den fungerer som en hjælpende hånd i forbindelse med dagens gøremål. Der er nemlig plads til rigtig meget i disse taskemodeller, der i særdeleshed har fokus på funktionalitet og rummelighed. Skuldertasken er designet, så den nemt kan bæres på skulderen, og den er det perfekte tilbehør til outfittet samt til opbevaring af alt det vigtige.

De findes både i større og mindre modeller og i uanede variationer. Skuldertasken er en must have i en funktionel og fashionabel garderobe. Hvilken type passer til dig, dine behov og din stil?


Den lille og fine skuldertaske?


Den lille, fine skuldertaske fungerer perfekt som en crossovertaske, hvorved den hele tiden sidder trygt og tæt på kroppen. Hav alle dine essentielle ejendele i en fin, lille taske, når du skal ud at spise, i byen eller bare ud at gå en tur i weekenden. Prøv den klassiske sorte skuldertaske med kæderem, som giver et elegant look med et råt twist, eller den mere vovede udgave i iøjnefaldende farver og med unikke detaljer. Du kan lege med forskellige farver, materialer, detaljer og meget mere for at pifte forskellige outfits op.


Det holdbare valg


De fleste skuldertasker er fremstillet i læder, da det er et enormt slidstærkt materiale, som blot opnår et mere vintagepræget look over tid. En sådan er en god investering, som du vil sætte pris på mange år frem. Desuden er det en god idé at tilegne sig en skuldertaske i læder, da den passer til alt. En god lædertaske er også perfekt som arbejdstaske, og alt efter om du skal have computer med eller ej, kan du finde en taskestørrelse, som passer til både dine behov og din stil.


Perfekt til shoppeturen


Shopperen, også kaldet en totebag, er en stor skuldertaske med mere plads i. Den har ofte ingen ruminddeling eller lukning, men dette kan naturligvis variere fra model til model. Nogle modeller kan have inderlommer til opbevaring af værdigenstande og kan ligeledes lukkes med en lynlås øverst.

Denne type skuldertaske er perfekt til shoppeturen, da du kan transportere dine indkøb i tasken i stedet for i plastikposer. Shopperen findes i alverdens forskellige materialer, og du kan således både finde modeller i læder, ruskind og bomuld.

Der er her tale om en alsidig taskemodel, der gør det nemt for dig at have større ting med på farten. I dag findes shopperen i mange flotte farver og materialer samt med alverdens fine detaljer, der gør dem mere spændende og sjove at pifte outfittet op med.


Den perfekte skuldertaske har mange udtryk


Det siges, at en kvinde ikke kan eje for mange tasker. Og den påstand tilslutter vi os gerne! Skuldertasker er ikke blot praktiske, men spiller derimod også en afgørende rolle i dit looks udtryk. Spørgsmålet om, hvordan den perfekte skuldertaske ser ud, har vi til gengæld ikke noget endegyldigt svar på. Den perfekte skuldertaske har mange udtryk, og designet på den perfekte skuldertaske afhænger udelukkende af din smag og dine behov.

Det er dig, der vælger, om din skuldertaske skal være stor eller lille, besidde en enorm detalje- eller farverigdom, have justerbare stropper, været udarbejdet i ægte eller imiteret skind, have flere indvendige rum eller noget helt tredje. Skuldertasken er en vigtig ting for rigtig mange kvinder, når de skal ud af døren, og derfor er det selvfølgelig også vigtigt, at den udstråler det helt rigtige, samtidigt med at den oser af fashion.

Du kan toppe dit look af på den helt rette måde med den perfekte skuldertaske, og derfor har mange kvinder også mere end én skuldertaske. Stiler du eksempelvis efter et klassisk og elegant look, kan du både vælge at kombinere det med en enkel og stilren skuldertaske, som holder den røde tråd eller tilfører en mere vovet og iøjnefaldende skuldertaske, så dit look får kant og attitude. Mulighederne er mange, og jo flere skuldertasker du har hængende, jo flere forskellige looks kan du skabe alt efter behov.


Skuldertasker til et væld af formål


Når du tager et kig igennem vores store udvalg af skuldertasker til kvinder, vil du hurtigt se, at de ikke blot findes i forskellige designs, men derimod også i forskellige størrelser. Er du måske kvinden, der har brug for meget plads eller bare er meget på farten? Så bør du kigge nærmere på de store skuldertasker, der i høj grad minder om weekendtasker og shoppingbags. Heri kan du både få plads til makeuptaske, pung, computer, vandflaske og eventuelt skiftetøj, hvis du har planlagt en overnatning i byen eller en tur i fitness efter arbejde.

Er du derimod på udkig efter en skuldertaske, som er let at tage med i byen og til fest? Hos Miinto tilbyder vi også et bredt udvalg af de helt små modeller, som er både elegante, chikke og ikke mindst lette at style. En skuldertaske i ægte skind er altid et godt valg, og du finder den i et væld af farver og designs. Ved at vælge en sort lædertaske er du sikret en klassiker, som bliver en fast del af din garderobe mange år frem. Materialet holder ikke bare i mange sæsoner, det er ovenikøbet også evigt moderne.

Miinto har dog også altid fingeren på pulsen og ved, hvad der rør sig i det internationale modebillede. Derfor finder du naturligvis også farverige og detaljerige skuldertasker, som i den grad kan sætte prikken over i’et på dit outfit. Især brands som Núnoo, Daniel Silfen og BECKSÖNDERGAARD har haft stor succes med at skabe farverige tasker prydet med dekorative detaljer, der i den grad ikke går ubemærket hen i gadebilledet. Mange af deres tasker er perfekte til sommerlooket med en let, lys sommerkjole og en fed denimjakke samt et par chunky sneaks eller smarte sandaler.

Side 1 Af 254

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.