Verdens bedste modebutikker samlet ét sted l Gratis fragt over 499.- og altid fri retur
Læs om levering i julen her
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Dame Kjoler
Back

Kjoler til kvinder

Hos Miinto finder du kjoler til alle sæsoner og formål. Vi har et omfangsrigt sortiment af alle de nyeste trends og moderne brands inden for kategorien kjoler. Er du til hvid minimalisme og florlette sommerkjoler - eller er du mere sådan en, der går efter en sort maxikjole med statement faktor? Vores personlige stil og smag ændrer sig ofte fra dag til dag, afhængig af vejret og vores humør. Du finder derfor noget for enhver smag og ethvert behov hos Miinto.

Dit personlige udvalg af fx hvide kjoler skal gerne både kunne gå på vinbar med venner en lørdag aften, til en langsom søndag på stranden og til en vigtig jobsamtale mandag morgen. Miintos sortiment repræsenterer derfor altid en bred vifte af alt fra cocktailkjoler, lange kjoler og nytårskjoler til sommerkjoler og maxikjoler med personlighed og fine detaljer til alle årstider. Så behøver du ikke at bruge tid på kedelige tøjkriser. I stedet kan du gå ud i verden iført selvtillid, fordi du ved, at du altid har den helt rigtige kjole på.

Miintos fyldige udvalg af kjoler byder på en række lækre brands med alt fra den velrenommerede danske designer Stine Goya til det anerkendte modehus Neo Noir. Hvis du er i tvivl om, hvor du skal finde dine kjoler til sommerens fester og events, kan du derfor trygt gå ombord hos Miinto. Vi har noget, der omfavner enhver kropstype og personlighed. Tjek vores store udvalg ud og find kjoler i alle regnbuens farver - hvad end du leder efter blå kjoler, sorte kjoler eller kjoler i mere vågede farver - der opfylder dine ønsker og behov.

Kvalitet og unikke særpræg til dig, der elsker kjoler

Hos Miinto er vi meget kræsne, når vi udvælger vores sortiment af kjoler. Vi vælger altid kun det bedste af det bedste, og du finder derfor aldrig noget tilfældigt hos os. De kjoler, vi tilbyder, har altid historie, unikke særpræg og er naturligvis altid i den højeste kvalitet.

Et af vores mest populære brands er Lolly’s Laundry. Lolly’s Laundry skaber mode med fokus på farverig underfundighed, personlige særpræg og overraskende prints. Blandt Lolly’s Laundrys kjoler finder du både det klassiske look, opsigtsvækkende statements og feminin ynde.

Mix og match eksempelvis en simpel pangfarvet top med en mønstret nederdel og få det helt rigtige afslappede, cool look. Du kan også give den klassiske cocktailkjole en upgrade med rød lak på neglene og en smart jakke fra Lolly’s Laundry. På den måde kan du skrue op og ned for det festlige look og altid være klar til enhver lejlighed.

Et af vores andre anerkendte brands er den roste danske designer, Stine Goya. De senere år har de fine kollektioner fra Stine Goya, der trækker tråde til både samtidskunst og skandinavisk stil, opnået stor popularitet. Både i Danmark og i udlandet. Folk er vilde med den kompromisløse designers palette af fine, florlette silkematerialer og smukke farver, der findes i Stine Goyas maxikjoler, cocktailkjoler og afslappede sommerkjoler.

Du kommer aldrig til at kede dig med kjoler fra Stine Goya, der altid byder på overraskende kunstneriske detaljer. Med Stine Goyas kjoler får hverdagen altid et drys af poesi. Uanset om du er til dramatisk sort, sprælsk rød eller nordisk hvid, så finder du altid de fineste materialer, nuancer og snit hos Stine Goya.

Hvid sommerkjole eller sort nytårskjole?

Også hos det danske modehus NÜMPH er der fokus på personlighed og detaljerigdom i de forskellige kjoler. Nymfer er både stærke og sårbare, og det viser sig i Nümphs kollektion af kjoler i alt fra hvid til sort, der rummer både feminin landidyl og storby-coolness. Du kan eksempelvis sammensætte en af Nümphs hvide, romantiske kjoler med en sort detalje i form af sandaler eller smykker og opnå det helt perfekte feminine statement-outfit.

Også hos danske Neo Noir er der stillet skarpt på detalje og kvalitet, når skandinavisk minimalisme kombineres med rock’n’roll. Med fokus på sort og hvid byder Neo Noir på en række smukke kreationer, der trækker på både douche Charleston-stil med enkle blonder og asymmetri, grunge-stemning med hvide silkeunderkjoler og corporate-look med skarpe snit i forskellige nuancer af sort og grå.

Du finder både fine hvide sommerkjoler, dramatiske sorte nytårskjoler, lange kjoler, maxikjoler og cocktailkjoler hos Miinto. Der er kjoler i alle farver og former til kvinder og piger med ben i næsen og sans for unikt design i høj kvalitet. Spørgsmålet er, hvilke kjoler der passer til dig?

Filter
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

18061 resultater

Side 1 af 181

Næste

Side 1 af 181