Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

CLUTCHES TIL KVINDER

Clutches er perfekte til næsten enhver lejlighed, om du skal på en skøn date eller på cafe med veninderne, så passer clutchen til det meste. En clutch sørger for, at du har de vigtigste ting lige ved hånden. Dette praktiske style item, som er beregnet til at bæres i hånden, er ideelt til festbrug, hvor den er prikket over i’et til et elegant og formelt look.


En clutch til hver lejlighed


Det, som kendetegner cluctchen, er dens størrelse, der er en blanding af størrelsen på en håndtaske og en pung. Den er derfor perfekt til kvinden, som kun vil have få essentielle ting med ud ad døren, som kort, nøgler og mobiltelefon. En clutch holdes normalt i hånden, men flere modeller kommer med en aftagelig skulderrem, hvilket giver dem et mere praktisk præg. Pift aftenkjolen op med en klassisk clutch i læder eller skind eller en mere farverig en af slagsen, så som rød, gul eller blå.

Du finder her på Miinto.dk klassiske clutches i sort eller brunt læder, som giver dit outfit til byturen det sidste touch. Du kan også bevæge dig ud i de mere vovede modeller med skønne prints, og iøjnefaldende farver og mønstre.


Find din clutch hos Miinto


Du vil her på siden kunne gå på opdagelse blandt et stort udvalg af skønne chutches til enhver lejlighed. Shop blandt mærker som Adax, der står for et væld af klassiske clutches primært i læder. Du finder selvfølgelig også andre spændende brands som Belsac, By Malene Birger, Depeche, Bon goût eller Stylesnob.


De absolute største clutch trends


I en større taske er en clutch perfekt til organisering og orden, men den fungerer også helt perfekt som en taske i sig selv. Clutchen er den bedste blanding af en pung og en håndtaske. Alsidigheden i clutchtasken gør den uundværlig i hverdagen, hvor transportering af ens vigtigste ting skal foregå på den absolut smarteste måde. Den kan netop lige rumme de mest essentielle ting såsom mobil, nøgler og kort, når du skal ud ad døren. Og det bedste er, at clutches findes i utallige design, farver og materialer, som kan matche endnu flere forskellige looks.


Den store pengepung


Den lille clutch er måske mere en større pengepung eller mobiltaske. Denne model kan selvfølgelig ikke rumme så meget, men hvis man skal tænke minimalistisk, behøver man måske heller så mange af de ting, man egentligt går rundt og bære på. Forståeligt, er denne model bedst til specifikke aftener, hvor man kun har brug for få ting, såsom sin mobil, nøgler og kort, og hvor man ikke vil rende rundt med ens håndtaske eller skuldertaske. Man kan nemlig have den lille clutch pung med sig overalt, og så har man bogstaveligtalt alle sine ting lige ved hånden. Dette er et modefænomen, som de kongelige har perfektioneret gennem årtier – og det kan vi da også være med på.


The pouch


Denne type clutch er blandt de mest populære i gadebilledet, hvor kvinder slentrer ned af gaden med en stilfuld og elegant clutch enten i hånden eller under armen. Variationerne er mange og du kan finde alt lige fra en lækker, blød læderpose med lynlås til en clutch i et mere kraftigt materiale med en læderstrop-lukning. Denne type er lidt større, og du kan derfor have lidt flere ting med dig.


Crossbody clutch


Clutchen ses i dag oftere og oftere med skulderrem, som dog typisk er aftagelig. Ved at investere i en clutch med skulderrem, får du en taske, der også fungerer som en crossbodytaske. Dette er perfekt, når du har brug for, at din clutch bliver håndfri. Med en clutch med lang rem hængende tværs henover skuldrene har du styr på alle dine ting. Skal du for eksempel ud om aftenen, er det perfekt med en sort læderclutch med kæderem, som giver dit look et fint, råt udtryk.


Style din clutch


Med den klassiske sorte clutch går du aldrig galt i byen, så tøv ikke med at pifte aftenkjolen op med en elegant clutch i læder. Du finder elegante clutches i mange forskellige varianter.  Nogle er pyntede med unikke detaljer, der bringer dit outfit til helt nye højder. Du kan også bruge en enkel envolope clutch i mat, sort læder på arbejdet, eller når du skal til frokost og lige skal have de vigtigste ting med.

Når du skal på café med veninderne, på en weekendtur eller bare ud at gå, kan du snildt bruge en clutch i neutrale farver såsom camel eller creme. Disse farver komplementerer faktisk de fleste outfits og kan bruges med flere forskellige jakker, sko og andre accessoires. Skab en rød tråd i dit look ved at matche farverne på din clutch med dine støvler eller en anden accessory, og bliv klar til både hverdagen og weekenden med et stilfuldt og elegant look.

Der er egentligt ikke nogle regler for clutches. Tværtimod. Du kan bruge din clutchtaske som et statement item i dit look og eksperimentere med spændende materiale- og farvevalg, der skaber blikfang og kontraster i dit outfit. Du kan for eksempel købe en flot, højrød statement clutch eller en clutch i pels. Begge giver dit look kant og attitude. Med en clutch i sølv eller guld tilfører du dit outfit en grad af eksklusivitet. Mulighederne er altså uendelige!

Side 1 Af 22

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.