Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

KUFFERTER TIL MÆND

Det er ikke kun kvinder, der har behov for en rummelig samt fashionable kuffert til rejsen. Mænd har også i stigende grad flere kriterier til deres tasker, og ikke med kufferter til rejsen. Den skal være rummelig samt moderigtig. Så hvis du søger en stor kuffert der kan rumme både sko, tøj og andre sager, så er en kuffert fra Miinto’s online udvalg det helt rigtig valg. Så skal du være klar til din næste ferie, så kig forbi Miinto til et godt fund.


Moderigtige styles til nutidens mænd


Nutidens modebevidste mænd er naturligvis også interesseret i, hvordan kufferten ser ud, og derfor tilbyder Miinto et kæmpe udvalg til dig, som du kan gå amok i, så du kan blive klar til ferien med et fashionable og cool look sammen med din nye kuffert, og komme godt fra start til din rejse. Vi imødekommer alle personligheder, præferencer og formål og har derfor noget til enhver smag og pengepung. Vores online produktsortiment bugner af mange forskellige lækre mærker, designs og farver – uanset om du er på udkig efter store, små, smalle eller lign. kufferter. Dette udvalg passer perfekt til dig, hvis du er på farten og har brug for en solid kuffert med plads til lidt af det hele eller om du rejser med lettere oppakning – så har vi det du er på udkig efter.

Vi tilbyder dig kufferter af høj og solid kvalitet, og har samlet et væld af kendte mærker såsom Adax, The Monte, Tiger og Sweden samt mange andre. Miinto er det perfekte sted, hvis du søger en kuffert af høj kvalitet, som samtidig er moderne og praktisk til den rejse du skal på. Kender du på forhånd kender designet, farve, materiale eller mærket på den kuffert du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde den perfekte kuffert til dig. Der er noget for enhver smag – uanset anledning, behov og til konkurrencedygtige priser, så alle kan være med. Så skal du være klar til at rejse ud i verden, så se hele det store online sortiment nedenfor og find din næste kvalitetskuffert til din rejse. God fornøjelse og slip dit shoppegen løs her hos Miinto blandt de mange designs, materialer og mærker vi har samlet til dig, så du er sikret en god start på ferien.

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.