Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

SWEATSHIRTS TIL MÆND

Vi kommer ikke uden om en sand favorit hos mange mænd i dag. For udover en klassisk T-shirt er basiskollektionen først på plads, når du har fået en lækker sweatshirt. Den skal være blød, have den rette pasform og komme fra et brand, der forstår sig på kvalitet. Det lyder måske som en mundfuld, men vi har klaret det hårde arbejde for dig. Vores sortiment rummer nemlig kun alt det bedste.

En sweatshirt er en nem måde, hvorpå du hurtigt kan tilføre et look et unikt touch, uanset hvordan du har sammensat din personlige stil. De er altid super behagelige at have på og kan fås med og uden hætte. Samtidig er det et godt alternativ, hvis man vil have afslappet tøj på. 

Vi sørger for løbende at opdatere vores produktsortiment, så du kan følge med tidens seneste trends og derved altid være med på den nyeste mode. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvilket look du kan opnå med en ny lækker sweatshirt.


Et musthave i din garderobe


Sweatshirts kan fås i et væld af design, farver og lækre materialer. En sweatshirt er både praktisk, funktionel og moderigtig – med andre ord, denne beklædningsdel er et musthave i din garderobe. Du kan nemt style din sweatshirts med items fra din nuværende garderobe – uanset om det er til hverdagsbrug eller mere festlige begivenheder.

Sweatshirts til herrer kan fås fra en lang række populære herrebrands såsom Tommy Hilfiger, Mads Nørgaard, Superdry, Les Deux samt mange flere fede mærker. Alle brands har skabt sweatshirts i topkvalitet, og det er der ingen tvivl om, når vi kigger på deres popularitet i dag.

Det betyder også, at der er sweatshirts i alle prisklasser. Og selvom prisen afspejler kvalitet, kan du være helt sikker på, at du altid får en blød og lækker én af slagsen. Det bedste er heldigvis, at det giver dig rig mulighed for at vælge flere end bare en enkelt af slagsen. Vi garanterer dig for, at den giver stor glæde i garderoben allerede første gang, du springer i den.


Fra basic til kontoret


I dag er sweatshirts kommet tilbage i modebilledet på en helt ny måde. Det er ikke længere noget, der er synonymt med enten afslapning eller aktivitet. I stedet er det blevet et hot modefænomen i sig selv, hvor der er plads til oversize størrelser og hele sæt i samme farvenuancer.

Derfor har vi et sortiment, der spænder vidt og bredt. Du finder de klassiske basic-sweatshirts, der kan bruges hver evig eneste dag. Den er perfekt til hjemmekontoret eller hverdagen på arbejdspladsen. Vil du have lidt mere karakter, finder du også et væld af modeller, hvor der er print eller mønster. Det sætter skub i stilen og gør dit outfit til dit helt eget.

Er du mere til det figursyede og tætsiddende look, finder du også modeller lige for dig. Vores udvalg byder nemlig ikke kun på oversize og hoodies. Du finder også den klassiske pullover i tykkere materiale, så du får nemt ved at klæde dig på til enhver anledning. Brug den med en skjorte under og lad kraven være synlig, eller brug den sammen med et par flotte chinos.


Køb sweatshirts til herrer hos Miinto


Hos Miinto ved vi, at gode fund er lettere sagt end gjort. Du kan nemt gå forgæves i et væld af butikker, men vi har sørget for, at du én gang for alle kan købe hele garderoben på ét og samme sted. Med flere tusinde brands i vores sortiment er der nemlig rig mulighed for at finde det, du er på udkig efter.

Vi sørger for at have et udvalg, der passer til enhver anledning, smag og behov, så du er sikker på at finde en sweatshirt, der passer til dine præferencer. Udvalget af sweatshirts til mænd hos os spænder bredt med forskellige detaljer og enkle design og produceret i lækre materialer.

Du finder hele farvepaletten, hvor de spænder fra de klassiske naturtendenser og til de mere udfordrende og levende farver. Og så er der altid en pasform lige efter bogen, hvad enten du drømmer om et oversize fit eller et tætsiddende af slagsen.

Står du derfor og mangler en sweatshirt, har vi hos Miinto noget for alle. Kender du på forhånd mærket på det produkt, du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, så du kan finde lige præcis det item, du leder efter. Det giver dig en endnu nemmere jagt efter den helt perfekte sweatshirt. Se hele vores udvalg lige her på siden.

Side 1 Af 91

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.